Home Cinema receiver system 2.1 ή 3.1 με HD Audio (& Pionner quality question)

Reaction score
1
Ψάχνω για ένα μικρό home cinema set (ή ένα all-in-one) για να συμπληρώσω τον ήχο της τηλεόρασής μου και να συνδέσω επάνω ένα media player και ένα BD player ώστε να παρακολουθώ HD disc ή rips.
Μετά από ένα σχετικό ψάξιμο που έκανα έχω καταλήξει στο Pioneer HTP-FS500. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα review για το συγκεκριμένο set αλλά ούτε να το βρω σε κάποιο κατάστημα ώστε να το δω και να το ακούσω από κοντά.
Εκτιμώ, πως πρέπει να έχει σχεδόν τις ίδιες ηχητικές επιδόσεις όπως το αδελφάκι του BCS-FS500 το οποίο και έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές.
Τί λέτε μπορώ να εμπιστευτώ την ποιότητα της Pioneer ? ή μήπως θα με προδώσει?!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Tι λένε τα συγκεκριμένα δεν ξέρω.Πάντως η σειρά lx βγάζει τρομερό ήχο σε h-c για το είδος της.

Reaction score
1
Από ότι καταλαβαίνω η σειρά LX είναι πιο lux από την σειρά που με ενδιαφέρει (αλλά από ότι βλέπω τα αντίστοιχα μοντέλα δεν είναι το ίδιο εξοπλισμένα σαν την σειρά που με ενδιαφέρει).
Από ποιότητα κατασκευής, τα συστήματα της Pioneer τί λένε? Τρίζουν σε υψηλές εντάσεις? Τα πλαστικά τι ποιότητας είναι?
Από ποιότητα ήχου σε ποιό ποσοστό φτάνουν την σειρά LX (μακάρι να είναι ισάξια :144:)!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Aπό ποιότητα κατασκευής μια χαρά τα έχω δει είτε είναι lx είτε σε μικρότερες σειρές.
Εν δράσει όμως έχω δεί μόνο την σειρά lx,όχι κάποια άλλη οπότε σε τι ποσοστό φτάνουν ντεν ξερει.

Reaction score
1
Έχοντας δει στο παρελθόν σε συγγενικό μου πρόσωπο έναν A/V amplifier είχα μείνει με την εντύπωση της καλής και στιβαρής κατασκευής (βέβαια μιλάγαμε για άλλο εύρος τιμής).
Ελπίζω να διατηρεί την ποιότητα κατασκευής και στις μικρότερες σειρές.
Τώρα, όσον αφορά την απόδοση θα το μάθω σύντομα καθώς σκέφτομαι τελικά να αγοράσω το συγκεκριμένο σετ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike