Home Cinema - Soundproofing

Μηνύματα
2.489
Reaction score
384
Λιγο ξεκαρφωτο θεμα, αλλα ισως μερικοι να αναρωτιεστε πως και με τι υλικα γινονται τα περισσοτερα δωματια που βλεπετε στα ξενα περιοδικα.
Ποσο μαλλον εαν ειστε στη διαδικασια κατασκευης ενος δωματιου στο καινουργιο σπιτι και θελετε να κανετε αποτελεσματικη δουλεια.
Τα μονα προιοντα που θα χρειαστειτε να βρειτε ειναι η πολυ γνωστη και πρασινη ....http://www.greengluecompany.com/
οπως επισης τα επομενα http://www.pac-intl.com/rsic.htm

Τα λεγομενα hat channels που ταιριαζουν ειναι συγκεκριμενων διαστασεων και ισως χρειαστει να τα εισαγετε κι αυτα. Το πατωμα ειναι βινυλιο υψηλης πυκνοτητας και κατασκευαζεται απο ανακυκλωση ελαστικων αυτοκινητων.

Το αποτελεσμα ειναι δοκιμασμενο σε απειρα δωματια και αξιζει καθε κοπο. Οποιος σκεφτεται σοβαρα να προβει σε τετοια κινηση, μπορει να μου στειλει ενα πμ, να του πω που θα τα αγορασει ολα τα προιοντα και με καποια εκπτωση.

Το καλο ειναι οτι η εταιρεια ειναι απολυτα συνεργασιμη (αυτο ελειπε με τοσα που τους εχω ακουμπησει:116:) και κανονιζει την αποστολη με τον πιο βολικο τροπο.
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Μηνύματα
3.031.870
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7
Top