Home made playseat

Reaction score
43
Έχω ξεκινήσει να κατακευάζω μια θέση οδήγησης με ενα bucket καθισματάκι, μια τιμονιέρα logitech με πετάλια, ηχεία κλπ για το ps3 και συγκεκριμένα για GT5.
Η ερώτηση μου είναι πόσες ίντσες τηλεόραση να αγοράσω για να τοποθετήσω περίπου 30 cm πίσω απο την τιμονιέρα?
Καμια ιδέα?

Reaction score
4
Έχω ξεκινήσει να κατακευάζω μια θέση οδήγησης με ενα bucket καθισματάκι, μια τιμονιέρα logitech με πετάλια, ηχεία κλπ για το ps3 και συγκεκριμένα για GT5.
Η ερώτηση μου είναι πόσες ίντσες τηλεόραση να αγοράσω για να τοποθετήσω περίπου 30 cm πίσω απο την τιμονιέρα?
Καμια ιδέα?
Στις 32" θα εισαι ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Reaction score
43
Και εγώ για 32 σκεφτόμουν mr. pseiras αλλά δεν το είπα για να μην προκαταβάλλω!!!
Να μην πάω πιο κάτω λες ε? Οχι τιποτε άλλο, να μην στραβωθώ...!

Reaction score
7
Καμια ιδέα?
32" θα είναι πολύ καλή, αλλά φρόντισε να είναι Full HD γιατί σε αυτή την απόσταση με HD Ready θα φαίνονται πολύ έντονα τα Pixels.

Reaction score
4
Και εγώ για 32 σκεφτόμουν mr. pseiras αλλά δεν το είπα για να μην προκαταβάλλω!!!
Να μην πάω πιο κάτω λες ε? Οχι τιποτε άλλο, να μην στραβωθώ...!
Θα την συνηθησεις και μετα θα σου φαινεται μικρη.
Οποτε μια χαρα.
Ξεχασα να σου πω οτι κανεις ενα ονειρο μου πραγματικοτητα και αν θες και οταν τελειωσεις ποσταρε καμια φωτο να φτιαχτουμε :137:

Reaction score
43
Χα! Χα! Χα!
Και δικό μου όνειρο, και του αδερφού μου, και πολλών άλλων!!!
Βέβαια θα ήθελα να το είχα λιγο νωρίτερα απο τα 38 που είμαι τώρα αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!!

P.S.
Αλήθεια ασχολείται κανείς άλλος με εξομoιωτές πτήσης?

(Θα ανεβάσω φωτογραφίες σίγουρα!)

Reaction score
62
Καλή συνέχεια με το project σου και περιμένουμε φώτος, όταν το τελειώσεις!!

Reaction score
4
Βέβαια θα ήθελα να το είχα λιγο νωρίτερα απο τα 38 που είμαι τώρα αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!!

P.S.
Αλήθεια ασχολείται κανείς άλλος με εξομoιωτές πτήσης?

(Θα ανεβάσω φωτογραφίες σίγουρα!)
Μα τωρα ειναι τα ωραια !!!!!!!!!!!
Ηθελα να βαλω bucket σε 52 τετραγωνικα (στο προηγουμενο μου σπιτι) αλλα η lady pseira ειχε βαλει τα κλαματα...... :142:
Απο εξομοιωτες οχι αλλα απο ραλλακια σου προτεινω το ενα και μοναδικο LFS που ειναι πραγματικος simulator.!!!!

http://www.lfs.net/

Reaction score
43
Α-μάν!!! Τι κόλλημα είναι αυτό το LFS !!!
Θα με χωρίσει η γυναίκα μου !!!!
Αχ! Τι μου 'κανες mr pseiras !!!
Σκαλίζουμε πληγές !!!

Reaction score
4
Α-μάν!!! Τι κόλλημα είναι αυτό το LFS !!!
Θα με χωρίσει η γυναίκα μου !!!!
Αχ! Τι μου 'κανες mr pseiras !!!
Σκαλίζουμε πληγές !!!
To LFS ειναι το Απολυτο!!
Ξεκινα με φορμουλα και πες μας.....:615:
Τρομερο και το online του.

Reaction score
0
Απάντηση: Home made playseat

Καμια ιδέα?
καλησπερα ειναι ευκολο να μου στειλεις καμια φωτογρφια του project σου.??θελω και εγω να κανω κατι τετοιο και θελω να παρω ιδεες...:113:

Reaction score
43
To project έχει τελειώσει, έχουν στηθεί τα πάντα και λιώνω το GT5! Το μόνο που δεν έχει τελειώσει είναι το φινίρισμα. Φωτογραφίες θα ανεβάσω λίαν συντόμως.

Reaction score
7
Περιμένουμε εναγωνίως!! Και αν μπορείς να αναφέρεις και τον προυπολογισμό της κατασκευής :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.016
Members
38.523