HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Reaction score
26.155
τo μοτερ του s2000 δεν σπαει
οποιος το καταφερε ηταν βλακας ηλιθιος και ασχετος και καλα θα κανει να πεταξει και το διπλωμα του να γλυτωσουμε οι υπολοιποι
8750 γυρναει το μοτερ , το μπλοκ ειναι χυτοχαλυβας με ινες ανθρακα (τεχνικη που μονο η honda μπορει να εφαρμοσει ) , οι μπιελες ειναι απο κραμμα τιτανιου αντεχουν μεχρι 10000rpm και 850 αλογα ισχυ και γενικα το μοτερ ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μπορει να λειτουργησει χωρις καμια αλλη αλλαγη σε εμβολα χιτωνια μπιελες κλπ μεχρι 800 αλογα (δοκιμασμενο)
το αμεσως καλυτερο μοτερ σε αυτον τον τομεα ειναι αυτο του skyline r34 και πλεον αυτο του gtr r35 που βγηκε τωρα.
τωρα αν ειναι ψεμα η εγγυηση , σκεψου μονο οτι αυτος που ασφαλισε τα αυτοκινητα που πουλαει για 10 χρονια μηαχανικα μερη , προφανως παρατηρησε οτι ελαχιστα εχουν παρουσιασει σοβαρες ζημιες στην 10ετια (αλλιως θα ηταν και αυτος βλακας)
και η φορντ απο τα 5 χρονια τα 2 ειναι εργοστασιακη , μετα ειναι ασφαλιση. αν ομως πας με ζημια θα στο αλλαξουν. και αν δυσκολευονται στην αρχη τους αρχιζεις στα μπινελικια και τελος (δοκιμασμενο)

HV

Reaction score
0
Και η ΚΙΑ δινει εφορου ζωης εγγυηση αλλα δεν παει να πει πως τα αμαξια της δεν βγαζουν ζημια......

Reaction score
51
Απάντηση: Re: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Και η ΚΙΑ δινει εφορου ζωης εγγυηση αλλα δεν παει να πει πως τα αμαξια της δεν βγαζουν ζημια......
H KIA δίνει 7 χρόνια εγγύηση.
Η Hyundai δίνει 3 ή 5 έτη (3 στην αγορά και με extra κόστος γύρω στα 350€ αν θυμάμαι καλά για την επέκταση στην 5ετία). Σε λίγα μοντέλα (βλέπε Tucson & Santa Fe) δίνει και 10ετία.

Αυτά για "εφ' όρου ζωής" ήταν για την προγραμματισμένη συντήρηση.
Στην αγορά του αυτοκινήτου έδινες επιπλέον γύρω στα 500€ και αποκτούσες το (μη μεταβιβαζόμενο μέσω πώλησης) προνόμιο της δωρεάν συντήρησης για όσα χρόνια παραμένει το αυτοκίνητο στον πρώτο ιδιοκτήτη.
Η προσφορά ισχύει για την προγραμματισμένη συντήρηση όπως εμφανίζεται στο βιβλίο συντήρησης και καλύπτει εργασία και ανταλλακτικά.
Επομένως: λάδια, φίλτρα, μπουζί, ιμάντες εκκεντροφόρων κλπ που εμφανίζονται στο manual είναι δωρεάν, τόσο ως προς την εργασία όσο και ως προς το κόστος των ανταλλακτικών.

Επιβεβαιωμένο τόσο από μένα (σε Hyundai Getz 1.3 12v) όσο και από τον Μιχάλη (giotamike) (σε Tucson)

Η συγκεκριμένη προσφορά "έτρεξε" δύο μόνο καλοκαίρια.
Το καλοκαίρι των Ολυμπιακών αγώνων (2004) (Ιούλιο και Αύγουστο νομίζω) και το καλοκαίρι του 2006 (μόνο Ιούλιο)

Τώρα δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα.

Και ναι.
Τόσο τα Hyundai όσο και τα ΚΙΑ, ΔΕΝ χαλάνε!! :126:

Reaction score
0
Οι αφάνταστες ταλαιπωρίες που υπόκεινται τα Getz, Piccanto και Atos στο νοίκι, με έπεισαν ότι είναι.... bullet proof εντελώς. Μάλιστα, ένα-δυο φίλοι που τα αγόρασαν μεταχειρισμένα για €5500, μετά από τρία καλοκαίρια στην Κω, σε κάποιο γραφείο, ακόμα λένε μπράβο στον εαυτό τους. Μέσα στην πόλη, σταμάτα-ξεκίνα για μικροδιανομές, άπλυτα, απεριποίητα, ασερβάριστα, δεν παθαίνουν ΤΙΠΟΤΑ.
Όσο για τα S2000, που έχουν δυό άλλοι γνωστοί μου, πάνε συνέχεια κομμάτια,[ο Θεός να τους φυλάει], έχουν περάσει προ πολλού τα 150000 χλμ, κι ούτε κι αυτά έχουν πάθει κάτι αξιόλογο.
Αν πούμε για ΤΟΥΟΤΑ, που συμβιώνω εγώ, άριστη πραγματική πενταετής εγγύηση, εργοστασιακή και φυσικά μεταβιβάσιμη, κι ότι χαλάσει, αλλάζει αμέσως, no questions asked!.... (Το λυπηρό είναι ότι δεν χαλάει ποτέ τίποτα :114:)

Reaction score
807
ειναι πασιγνωστο πως μετα τα 2 χρονια (3 σε ιαπωνες - εξαιρουνται μεμονομενες περιπτωσεις τυπου kia ceed) ΔΕΝ υπαρχει μαμα εγγυηση παρα μονο τυπικη μεσω ασφαλιστικης εταιρειας η οποια συνηθως δεν πληρωνει ΤΙΠΟΤΑ!

Reaction score
26.155
πληρωνει, αλλα πρεπει να πας αποφασισμενος και διαβασμενος

Reaction score
807
Δεν ισχυει.
Εδω οι αντιπροσωπειες πλεον σε δυσκολευουν και εντος μαμας εγγυησης...

Reaction score
26.155
επετρεψε μου
θελει τροπο
απαραδεκτο μεν αλλα ισχυει
δυστυχως πρεπει να εισαι μηχανικος για να αντικρουσεις τις μαλακιες που θα σου πουν ωστε να καλυψουν το γεγονος οτι πρεπει να καλυψουν τους στοχους του ετους στα ανταλλακτικα.
οταν λοιπον πας και σου πουν "τα ρουλεμαν εινια υλικα τριβης και δεν περνανε στην εγγυηση" ξεκινας με το αγριο "τι λες μωρε μαλακα? δεν ντρεπεσαι μηχανικος ανθρωπος να λες τετοιες μαλακιες? φερε μου τον διευθυντη σου μην σας παρει ο διαολος εδω μεσα" και οταν ερθει ο πρωτομαστορας συνεχιζεις "τι μαλακιες ειναι αυτες που μαθαινετε στους υπαλληλους σας , σε ποιους νομιζετε οτι απευθυνεστε κλπ" και δεν τον αφηνει να μιλησει.
Δεν αποφευγεις να αναφερθεις στο θεμα του επισημου εισαγωγεα κλπ. Επειδη λοιπον ενας στους 2 εινια τυχαιοι εκει μεσα (ωστε να πετυχεις καποιον να γνωριζει τι παιζει και επειδη αν τελικα πεσεις πανω του δε θα σου πει τετοια χαζομαρα) ενω επιπλεον η φασαρια τετοιου ειδους στις καθετες μοναδες που ζουν απο τον απλο κοσμο που παει για σερβις στην "αντιπροσωπια" ειναι κατι το ανεπιθυμητο (ειδικα οτνα αναφερονται φρασεις κλειδια οπως "κοροιδευετε τον κοσμο" κλπ) θα στο περασουν τελικα εγγυηση.
αν αρνηθουν παρ αυτα δεν το αφηνεις εκει. φευγεις και επικοινωνεις με τον εισαγωγεα (εκτος αν ειναι η κοσμοκαρ - σωωωωθηκες) και πας σε αλλον εξουσιωδοτημενο.

μου χει τυχει σε 3 συνεργεια του ιδιου ομιλου (βελμαρ) να παρω 3 διαφορετικες απαντησεις για ενα ρουλεμαν (εκτος κανονικης , αλλα εντος επεκταμενης εγγυησης)
ο πρωτος που μου ειπε μα μου σου του, ακουσε τοσα μπινελικια που τελικα με πηρανα τηλεφωνο να μου ζητησουν να φερω το αυτοκινητο για δωρεαν επισκευη.

κυνηγι θελει και υπομονη (δυστυχως)

Reaction score
0
Πράγματι η εγγύηση των 10 ετών είναι στην ουσία 3+7 χρόνια.
Όπως για παράδειγμα είναι η εγγύηση των 6 ετών της Οπελ που είναι 2+4 χρόνια.
Όταν χρειάστηκα να αλλάξω στο Οπελ Κόρσα μου γρανάζι στο κιβώτιο της 1ης ταχύτητας στα 4 χρόνια, μου το άλλαξαν χωρίς πολλά-πολλά.
Τώρα τι θα γίνει με την Χοντα δεν ξέρω...το σίγουρο είναι όμως ότι τα Ιαπωνικά απλά δεν χαλάνε...οπότε...κανένα πρόβλημα!

Reaction score
384
Γιατι δεν παιρνει ακομα ενα με 10.000 να το εχει για αναταλλακτικα?:135:

Attachments

Reaction score
384
Re: Απάντηση: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Ορεξουλες βλεπω ετσι????????????:137:

Παω για καφε τωρα γιατι με περιμενουνε ενας χοντακιας,ενας τουοτακιας, ενας σαξακιας 8v τουρμπακιας και ενας ραλακιας 16v που σε κανα μηνα θα ειναι και αυτος τουρπατος.Εχω να φαω δουλεμα μολις σκασω μυτη με την 156 .........................Καλη νυχτα μαγκες, τα λεμε αυριο.:605::605::605::605::605::605:
Και για σενα τυχερουλη....
Μαλλον μαντρα αυτοκινητων θα ανοιξω!

Attachments

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Xaxaxaxa....
Δημήτρη!!
Του χάλασες τη μέρα!!! :116: :142: :138: :137:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

και που να δεις στην ιταλια ποσο εχουνε.ακομα πιο τζαμπα,με το τσουβαλι τα παιρνεις εκει

Reaction score
384
Δεν εβαλα το πιο ακριβο. Δεν ηθελα να εχει πολλα χιλιομετρα.:140:
Απο 900 ευρο, με παζαρια κανα 700αρι.

Attachments

Reaction score
5
Honda. Δεν σπάει, δεν χαλάει.

Όταν οι άλλες εταιρίες αλλάζουν κεφάλαιο στο θέμα κινητήρα, η Honda βρίσκεται 3 τόμους μπροστά...

Όσο για τα "σπασμένα" S2k, ένα θα πω : μην ξεράσω βατράχια.... :419::419::419:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Honda. Δεν σπάει, δεν χαλάει.

Όταν οι άλλες εταιρίες αλλάζουν κεφάλαιο στο θέμα κινητήρα, η Honda βρίσκεται 3 τόμους μπροστά...

Όσο για τα "σπασμένα" S2k, ένα θα πω : μην ξεράσω βατράχια.... :419::419::419:
Κατα την γνωμη μου τα σπασμενα S 2000 ειναι μαλον απο τις περιπτωσεις που λεμε 1 στο διςεκατομυριο και αν.:133::133:Υπαρχει περιπτωση να σπασουνε αν τα εχουνε ρελαντι και για καμια ωρα στους κοφτες με 50 βαθμους υπο σκια,αλλα και παλι χλωμο το κοβω.Κατι αααααααααααααααααλο παιζει εδω και μου βρωμαει αρκετα.Βαιβεα δεν πρεπει να ειμαστε και απολυτοι οποτε κραταω και μια πησηνη.
Μπας..........λεω τωρα εγω ετσι?..................μπας και ειχανε τσιπαριστει στο ιδιο μαγαζι και δεν ειτανε και παααααααααρα πολυ μαμα και τα 2???????????

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain