Honda Accord ! - Δειτε !!!

Reaction score
60
Honda Accord !

Αυτή η διαφήμιση του μοντέλου Accord είναι η ακριβότερη όλων των εποχών σε σχέση με το χρόνο που χρειάστηκε για την παραγωγή της και των χρημάτων που απαιτήθηκαν (6,2 εκατομμύρια δολάρια).

Χρειάστηκαν 606 προσπάθειες για να λειτουργήσουν όλα σωστά, τα ανταλλακτικά είναι αυθεντικά και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου ειδικά εφέ.

http://www.dailymotion.com/video/x7fmo1_top-10-commercials-honda_lifestyle

:111::137::607:

VG

Reaction score
0
Αυτη η διαφημιση πανω απο 1.000€ δεν πρεπει να τους στοίχισε,εκτος εαν πουμε οτι το εργοστασιο που εφτιαξε το αυτοκινητο στοιχιζει τοσο,η διαφημιστικη εταιρεια πηρε 1 εκατομμυριο κ.ο.κ.Καπως ετσι κλεινουν οι εταιρειες!

Reaction score
2
Ας κανουμε οτι πιστευουμε τη δηλωση οτι δεν εχουν χρησιμοποιηθει ειδικα εφε. Μπορει να μου εξηγησει κανεις πως περνουν οι τροχοι τον ανηφορο?

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Honda Accord ! - Δειτε !!!

Ας κανουμε οτι πιστευουμε τη δηλωση οτι δεν εχουν χρησιμοποιηθει ειδικα εφε. Μπορει να μου εξηγησει κανεις πως περνουν οι τροχοι τον ανηφορο?

Έχει κλίση το.......δωμάτιο!!!!!!!! :116: :136:

VG

Reaction score
0
Αν παιξεις αναποδα την ταινια...

Reaction score
5
Η διαφήμιση είναι αρκετά παλιά (χρόνια). Και φυσικά στοιχίζει αρκετά, η εκτέλεση και μόνο είναι χρονοβόρα. Άσε που μόνο για την ιδέα εγώ θα πλήρωνα αρκετά αν ήμουν Honda. Το αξίζει.

Αξεπέραστη διαφήμιση, μέσα σε μια θάλασσα βαρετών spots μηδενικής έμπνευσης που δείχνουν τζιπ να περνούν νεροφαγώματα και αυτοκίνητα να τρέχουν σε δρόμους!

Αν θυμάμαι καλά, σάρωσε και διάφορα βραβεία...

VG

Reaction score
0
Πραγματικα το νεο Hybrid που αναμενουμε περιπου στα μεσα του 2009 θα της δωσει μεγαλη ανασα,αν η τιμη ειναι οπως την λενε θα πουλησει καλα ανεξαρτητως κρισης

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.939
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis