- Reaction score
- 6
Αρε Δημητροπουλε τι μου το θυμισες;
Η αφορμη
Πριν περίπου ένα μηνα με μια παρεα εξω από τα Ster διαφωνούμε για το ποια ταινία θα δουμε.
- Αμαν ρε Ανδρεα ολο ότι θελεις εσυ βλέπουμε. Λέει ο Ενας.
- Αυτην την φορα θα διαλεξουμε εμεις ταινία. Λεει ο άλλος.
- Και σε ποια λετε να παμε; ρωτω ο αφελής
Στο Hostel , μου απανταν με μια λεξη μια φωνη.
Τα συγκεκριμένα ρεμάλια γνωρίζουν από πρωτο χερι πως σε τέτοιου είδους ταινίες δεν παω με τιποτα ,και πανω σε αυτό βρισκουν πάτημα για να με δουλευουν.
Μη φοβάσαι θα σου κραταμε το χερι , θα λεμε ανεκδοτα και αλλα τετοια.
Τι να κανω ειχαν και το επιχείρημα ότι ολο εγω διαλέγω ταινίες και ειπα το ναι.
Εκανα όμως συμφωνία αμα φρικάρω θα φυγω στην μεση της προβολης.
Ενταξει;
Ενταξει.
Η ταινια.
Οσοι ειδατε το Saw και ψιλο-φρικάρατε προς το τελος σε αυτην θα κανετε τα εντερα σας κοκορετσι.
Τι να λεμε .Το Saw μπρστα στο Ηostel εμοιζε με παιδική χαρα.
55 κιλα σαλτσα ΣΕ.ΚΟ.ΒΕ. πριονια μαχαιρια μπαλτάδες φλογοβόλα και ότι άλλο θα ζηλευε για την συλλογη του κάθε αρρωστημένο μυαλο εκαναν παρέλαση για περιπου 2 ωρες ασταμάτητης φρίκης.
Η αντεπιθεση
Και εκει που θα περιμενα να το βαλω στα ποδια και να βριζω την τυχη μου που βρέθηκα σε αυτό το πραγμα , με παρατηρώ χαλαρο την στιγμή που ο ενας δίπλα μου κλεινει τα ματια του και ο άλλος να μου ψυθιριζει δεν μπορω άλλο θα φυγω.
Τι λες τωρα.
Ποιος ειπε πως η εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρώγετε κρυο;
Βρε σε ολες τις θερμοκρασίες τρώγετε.
Δεν παω πουθενα.
Μια χαρα ταινια είναι και δεν παω πουθενά.
Hostel μου θέλατε πάρτε τα άρρωστοι.
Τρώγετε όμως και κρύο...
Ο Eli Roth. Αυτό τον καιρο εχει στρωσει τον ποπο του και γραφει το σεναριο για το sequel του Hostel.
Μία άλλη σημαντική πληροφορία που μας δίνει ο σκηνοθέτης είναι ότι το sequel θα ξεκινά αμέσως μετά την τελική σκηνή του πρώτου φιλμ .
Συνεπώς το νου σας ρεμάλια
Η αφορμη
Πριν περίπου ένα μηνα με μια παρεα εξω από τα Ster διαφωνούμε για το ποια ταινία θα δουμε.
- Αμαν ρε Ανδρεα ολο ότι θελεις εσυ βλέπουμε. Λέει ο Ενας.
- Αυτην την φορα θα διαλεξουμε εμεις ταινία. Λεει ο άλλος.
- Και σε ποια λετε να παμε; ρωτω ο αφελής
Στο Hostel , μου απανταν με μια λεξη μια φωνη.
Τα συγκεκριμένα ρεμάλια γνωρίζουν από πρωτο χερι πως σε τέτοιου είδους ταινίες δεν παω με τιποτα ,και πανω σε αυτό βρισκουν πάτημα για να με δουλευουν.
Μη φοβάσαι θα σου κραταμε το χερι , θα λεμε ανεκδοτα και αλλα τετοια.
Τι να κανω ειχαν και το επιχείρημα ότι ολο εγω διαλέγω ταινίες και ειπα το ναι.
Εκανα όμως συμφωνία αμα φρικάρω θα φυγω στην μεση της προβολης.
Ενταξει;
Ενταξει.
Η ταινια.
Οσοι ειδατε το Saw και ψιλο-φρικάρατε προς το τελος σε αυτην θα κανετε τα εντερα σας κοκορετσι.
Τι να λεμε .Το Saw μπρστα στο Ηostel εμοιζε με παιδική χαρα.
55 κιλα σαλτσα ΣΕ.ΚΟ.ΒΕ. πριονια μαχαιρια μπαλτάδες φλογοβόλα και ότι άλλο θα ζηλευε για την συλλογη του κάθε αρρωστημένο μυαλο εκαναν παρέλαση για περιπου 2 ωρες ασταμάτητης φρίκης.
Η αντεπιθεση
Και εκει που θα περιμενα να το βαλω στα ποδια και να βριζω την τυχη μου που βρέθηκα σε αυτό το πραγμα , με παρατηρώ χαλαρο την στιγμή που ο ενας δίπλα μου κλεινει τα ματια του και ο άλλος να μου ψυθιριζει δεν μπορω άλλο θα φυγω.
Τι λες τωρα.
Ποιος ειπε πως η εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρώγετε κρυο;
Βρε σε ολες τις θερμοκρασίες τρώγετε.
Δεν παω πουθενα.
Μια χαρα ταινια είναι και δεν παω πουθενά.
Hostel μου θέλατε πάρτε τα άρρωστοι.
Τρώγετε όμως και κρύο...
Ο Eli Roth. Αυτό τον καιρο εχει στρωσει τον ποπο του και γραφει το σεναριο για το sequel του Hostel.
Μία άλλη σημαντική πληροφορία που μας δίνει ο σκηνοθέτης είναι ότι το sequel θα ξεκινά αμέσως μετά την τελική σκηνή του πρώτου φιλμ .
Συνεπώς το νου σας ρεμάλια