How to play CD on PS3?

Reaction score
0
:102:Καλησπέρα σε όλους:102:
Έχω αγοράσει πρόσφατα το PS3, στην έκδοση με τα 80GB. Έβαλα CD να παίξει και δεν ακούγεται τίποτα, ενώ στην οθόνη της τηλεόρασης εμφανίζονται τα tracks και η "κυματωυδής" εικόνα που δείχνει ότι παίζει το track. Το PS3 είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή AV (Yamaha AV-440 RDS) μέσω οπτικής ίνας. DVD, BD και παιχνίδια έχω κανονικά ήχο.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
1
Δοκιμασε οταν παιζει καποιο κομματι να πατησεις το τριγωνο. Θα σου βγαλει στην οθονη καποια Options, καποιο απο αυτα ειναι το volume. Ισως να ειναι χαμηλωμενο

Reaction score
0
Υπαρχουν διαφορα settings για την μουσικη και την αναπαραγωγη cd. Απ`οτι θυμαμαι upsampling κλπ. Οταν τα βαζεις σε πιο ψηλες τιμες απο αυτα που καταλαβαινει ο ενισχυτης, δεν εχεις ηχο ενω το track παιζει . Με την ευκαιρια αυτου του thread, καποιος που ειναι πιο ειδικος πανω στον ηχο ας μας τα εξηγησει αυτα που εχει το ps3 στον ηχο και στην μουσικη και ας προτεινει τις βελτιστες ρυθμισεις. Αναλογα και με το ενισχυτη βεβαια. (Εμενα ειναι ενας παλιος Denon 3801 που δεχεται υποτιθεται pcm 24/96 αλλα μονο στις χαμηλες ρυθμισεις ως τωρα εχω ηχο απο το PS3). Ειναι και το μπερδεμα του bitstream και του pcm....
Νομιζω παιξε λιγο με τις ρυθμισεις που αφορουν την μουσικη και τον ηχο και θα το φτιαξεις....

Reaction score
0
και πάλι ευχαριστώ πολύ:126:
θα κάνω τις δοκιμές μου και βλέπουμε:121:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas