Hp τροφοδοτικό.

Reaction score
118
Κάηκε και πρέπει να βρώ λύση στο λαπ τοπ μου. Η αντιπροσωπεία, για τα πανηγύρια.
Υπάρχει λύση άμεσα;

Χαρακτηριστικά.
input: 1,6A.
Output: 18.5 V
65 watt.

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Hp τροφοδοτικό.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ (+),(-)! :cry:
Ξέρουμε πολύ καλά ότι και η τάση να είναι σωστή, άν η πηγή στο συνεχές μπεί ανάποδα και δέν έχει προστατευτική διάταξη ανόρθωσης, που λογικά δέν έχει, KA'Ι'ΚΕ! :cry:

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί δέν παίρνει τα icons cry!

Reaction score
118

Kαλές οι τιμές στον Σταυριανό. Θα πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες. Το τροφοδοτικό στο fnac ειναι πανάκριβο. 30-40% επάνω απ'το γνήσιο.
Σας ευχαριστώ.

Reaction score
7
Ρε Θανο δεν εχει καμια βιδα να το ανοιξεις; Μπορει να εχει καψει ασφαλεια και να μην χρειαζεται να παρεις αλλο.
Δεν καιγονται και τοσο ευκολα αυτα...

Reaction score
118

Έχουν γίνει δοκιμές. Το τροφοδοτικό δεν φέρνει ρεύμα. Επίσης, ενας φίλος που έχει hp laptop έφερε το τροφοδοτικό του και επιτέλους φόρτησα το lap top μου και επιβεβαίωσα το πρόβλημα.
Όσο για το άνοιγμα, τα έχουν κάνει φίξ. Πρεσαριστά ώστε να το πετάς και να παίρνεις άλλο. Λέτε να το ανοίξω με οποιονδίποτε τρόπο;

Reaction score
7
Απο τη στιγμη που δεν σε καλυπτει η εγγυηση και δε εχεις σκοπο να παρεις αλλο... δε χανεις και κατι να το ανοιξεις...
Δοκιμασε με κατι που κοβει καλα να χαραξεις τη ραφη περιμετρικα. Σιγα σιγα θα κοπει και θα ανοιξει ευκολα.

Reaction score
118

Ετσι καλύτερα παρά με ζόρι και κατσαβίδι ε Γιώργη;

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661