HS50 με NeuNeo208 μεσω HDMI 15m

Reaction score
0
Αγορασα το DVD player NeuNeo208 για να δοκιμασω την εικονα σε HD ψηφιακο του Sony HS50. Δυστυχως χρειαζομαι 15 μετρα καλωδιο. Το αποτελεσμα ειναι το εξης. Στα 720 η εικονα ειναι σταθερη αλλα μικραινει η εικονα (το ιδιο πραγμα κανει και σε component 720) . Στα 1080 το μεγεθος της εικονας ειναι σωστο αλλα η εικονα παιζει.
Το καλωδιο γραφει τα εξης. VDH HDMI van den Hul. Το πηρα περιπου 200 ευρω.
Και τωρα δεν ξερω τι να κανω.
Να κρατησω το καλωδιο και να παιζω στα 576 ωσπου να αγορασω καποιο καλυτερο player (να υποθεσουμε οτι φταιει το NeuNeo - το σημα του ειναι αδυνατο? η εικονα η 720 και η 1080 ειναι 60hz και οχι 50 - μηπως αυτο φταιει που μικραινει η εικονα?)
Να δωσω πισω το καλωδιο και να παρω καποια αλλη μαρκα απο το internet? Μηπως αυτη η μαρκα δεν ειναι και η καλυτερη?
Τι λετε?

Reaction score
0
Θα τρελλαθω.Τωρα η εικονα στα 1080 ειναι σταθερη. Τι γινεται εδω με αυτα τα πραγματα? Περιμενει να βαλω το καλωδιο μεσα στις ραγες (πολλη δουλεια) και υστερα να χαλασει παλι φαινεται. :(
Παραμενει η μικροτερη εικονα στα 720

Reaction score
0
Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην εχεις αλλη συνδεσμολογια στις εξοδους στο neuneo. δηλαδη εκτος απο το HDMI μην εχεις συνδεσει component η VGA. Αποσυνδεσαι το component καλωδιο τελειος απο το DVD. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και η εικονα μου ειχε ειδωλο στις υψηλες αναλυσεις.

Τι ενοεις μικρη εικονα στα 720? μηπως ειναι 16:9?
Ποιες ειναι η εντυπωσεις σου απο το neuneo εχει καλη ποιοτητα εικονας?
Εγω παντος ειδα μεγαλη διαφορα.

Reaction score
0
Δοκιμασα και με το Yamakawa. Τα ιδια και χειροτερα. Στο 720 ( και στα 50 Ηz) το SONY αφηνει ενα καδρο γυρω γυρω απο την εικονα που δεν το χρησιμοποιει.
Στα 1080 ειναι ενταξει αλλα ετσι κι αλλιως χρησιμοποιησα μικρο καλωδιο.
To NeuNeo εχει τελεια εικονα ακομα και στο component 1080. Με απογοητευσε παρα πολυ ομως το τασακι του και λιγο ο θορυβος του.
Ξερει κανενας πως λυνεται το προβλημα με τον προβολεα που μικραινει την ενεργη εικονα στα 720?
Τα καλωδια van den Hul θεωρουνται καλα η να βρω αλλο?

Reaction score
0
Βαιε, πιστευω οτι δεν φταιει το καλωδιο, Αν ειχε προβλημα το καλωδιο δεν θα σου "κλειδωνε" η εικονα. Δοκιμασε και μια συνδεση VGA D15 σε VGA D15 και δες αν στην αναλυση XVGA μικραινει και παλι την εικονα. Στη συνδεση component 1080p (οχι 1080ι) εχεις και παλι μικρη εικονα? Το μαυρο καδρο τι διαστασεις εχει? ποσες ιντσες χανεις?
Σε δυνδεσμολογια με προοδευτικη σαρωση 720p ειναι πιο μικρη η εικονα σε σχεση με 570p αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να προκαλει προβλημα.

Reaction score
0
Απελπιστηκα. Τα παρατω. Θα παρω πισω τα καλωδια (αν και αυτα πρεπει να ειναι μια χαρα) αλλα αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια υψηλη αναλυση, τι να τα κανω?
Στα 720 μικραινει η εικονα, αχρηστευει 7-8 εκατοστα γυρω γυρω ( με δυο dvd player και στο HDMI και στο component)
Στα 1080 το μεγεθος ειναι κανονικο αλλα τρεμοπαιζει η εικονα (μονο με το NeuNeo)
Καλωδια για VGA δεν εχω για να δοκιμασω αυτο που λες. Σε 576 ειναι ενταξει η εικονα αλλα αξιζει να εχω HDMI μονο για το 576?
Τελος παντων. Αν εχει κανενας καμια ιδεα πως μπορω να βαλω ψηφιακη συνδεση στον προβολεα μου χωρις προβλημα, θα το εκτιμουσα πολυ!

Reaction score
0
Μπορει να εξηγησει καποιος ιδιαιτερα οσοι δουλευουν στα μαγαζια και εχουν εμπειρια περισσοτερη. Τι συμβαινει με το μεγεθος της οθονης και τις διαφορες αναλυσεις? Στο pal η εικονα ειναι κανονικη. Στο 576προοδ η εικονα μεγαλωνει, κοβει τους υποτιτλους. Στο 720 αφηνει ενα καδρο ανενεργο 5-6 ποντους γυρω απο την εικονα. Στα 1080 φαινεται καλη εικονα αλλα οταν το εργο ειναι 2.35 προς ενα γινεται πιο μακροστενο απο οτι στο παλ.
Ετσι ειναι ολοι οι προβολεις και τα πλεηερ?
Ποιες ειναι οι εμπιεριες σας?
Μπορουμε να κανουμε κατι?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ