htc desire hd ή Samsung Nexus S Black

Reaction score
1
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά τα κινητά;

Ποιό θα προτιμούσατε και γιατί; Δέχομαι γνώμες και αξιολογήσεις από κατόχους και μη...

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1762184,1564323

Το site ενδεικτικά το έβαλα, οι τιμές που τα βρίσκω είναι 249€ το nexus και 280€ το htc..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Έχω το Desire HD, που πλέον χρησιμοποιείται σαν hotspot. Εξαιρετική οθόνη, καλή κάμερα, πολύ φαρδύ, βαρύ, μικρή αυτονομία.
Αν και δεν αναφέρεται, έχει 8GB microSD.

Το S μάλλον είναι πιό κατάλληλο, λόγω μεγέθους και βάρους. Λίγο που έπαιξα μου άρεσε πολύ, και η αυτονομία πρέπει να είναι σημαντικά υψηλότερη.

Γιά κανένα από τα δύο, αν και έχει επιβεβαιωθεί, δεν έχει βγει ακόμη Ice Cream Sandwich. Πολλά HTC ήδη έχουν, κανένα Samsung ακόμη.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: htc desire hd ή Samsung Nexus S Black

Έχω το Desire HD, που πλέον χρησιμοποιείται σαν hotspot. Εξαιρετική οθόνη, καλή κάμερα, πολύ φαρδύ, βαρύ, μικρή αυτονομία.
Αν και δεν αναφέρεται, έχει 8GB microSD.

Το S μάλλον είναι πιό κατάλληλο, λόγω μεγέθους και βάρους. Λίγο που έπαιξα μου άρεσε πολύ, και η αυτονομία πρέπει να είναι σημαντικά υψηλότερη.

Γιά κανένα από τα δύο, αν και έχει επιβεβαιωθεί, δεν έχει βγει ακόμη Ice Cream Sandwich. Πολλά HTC ήδη έχουν, κανένα Samsung ακόμη.
Το βάρος και το μέγεθος δεν με ενοχλεί..

Καλό το ότι έχει 8άρα(!) κάρτα και μου φθάνει, αν και το nexus έχει εσωτερική 16gb...

ευχαριστώ! (περιμένω κι άλλους :114: )

Reaction score
1
Απάντηση: htc desire hd ή Samsung Nexus S Black

Πήρα τελικά το nexus s !! με το άνοιγμα έγινε απευθείας η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich 4.0.4

Πολύ καλό για 249€!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67