HTC DESIRE...

Reaction score
0
Πωλειται HTC Desire,αγορασμενο προ 3 μηνων,
Android 2.2 (froyo),3.8 inch capasite touchscreen οθονη,1Ghz CPU,
5megapixel camera με led flash,εγγραφη 720p video,
Εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση,δινετε με το κουτι του κ ολα τα αξεσουαρ,αγρατσουνιστο σαν καινουριο,και θηκη αυθεντικη δερματινη της HTC.
400€. Περισσοτερα εδω http://www.htc.com/gr/product/desire/specification.html
Οποιος ενδιαφερετε π.μ.
Γιαννης

Reaction score
0
Απάντηση: HTC DESIRE...

Ναι το εχω δει,αλλα δε γνωριζω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα μαγαζια που το πουλανε κ τι εγγυηση δινουν κ εαν ειναι της ACE HELLAS.Γιατι τα γνωστα αξιοπιστα μαγαζια το δινουν ολα κοντα στα 500,που σιγουρα περνουν κ μεγαλυτερες ποσοτητες κ σε καλυτερη τιμη,πως δηλαδη αυτα τα μαγαζια το πουλανε 100€ κατω απο τα υπολοιπα?λιγο υποπτο μου φενετε προσωπικα.Τελοσπαντων,το κινητο μαλλον θα πουληθει σε ενα φιλο,αλλα εως τοτε θα κρατησω ενεργο το θεμα.

Reaction score
32
Re: Απάντηση: HTC DESIRE...

Ναι το εχω δει,αλλα δε γνωριζω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα μαγαζια που το πουλανε κ τι εγγυηση δινουν κ εαν ειναι της ACE HELLAS.Γιατι τα γνωστα αξιοπιστα μαγαζια το δινουν ολα κοντα στα 500,που σιγουρα περνουν κ μεγαλυτερες ποσοτητες κ σε καλυτερη τιμη,πως δηλαδη αυτα τα μαγαζια το πουλανε 100€ κατω απο τα υπολοιπα?λιγο υποπτο μου φενετε προσωπικα.Τελοσπαντων,το κινητο μαλλον θα πουληθει σε ενα φιλο,αλλα εως τοτε θα κρατησω ενεργο το θεμα.
Παντως το easybuyworld πουλάει το HTC Desire με την εγγύηση της ACE HELLAS προς 409 ευρώ .... και αν μπορείς να το αγοράσεις με τιμολόγιο και να γλυτώσεις το ΦΠΑ τότε κοστίζει μόνον 409/1.23= 333 ευρώ καινούργιο ......

και η εγγύηση ειναι οπως ειπαμε από την ACE HELLAS ....

εχουμε βέβαια όλοι μας το δικαίωμα να πουλάμε κάτι σε όποια τιμή κρίνουμε εμείς ... αλλά να βλέπουμε λίγο τι γίνεται και γύρω μας ...... εκτός αν έχουμε φίλους που αυτοί δεν βλέπουν και ετσι μπορεί να το αγοράσουν σε οποια τιμή τους λέμε ......

Reaction score
0

Κανενα προβλημα.Μπορει οποιος ενδιαφερετε να το αγορασει απο οπου νομιζει. εγω ειδα τις τιμες που πωλειται σε μεγαλα καταστηματα κ αναλογος εβαλά την τιμη.
Γιατι ο κολλητος μου που εχει το ιδιο,το πηρε απο το MEDIAMARKT,ανω πριν το ειχε παραγγειλει απο ενα τετοιο site που το ειχε 100 ευρω πιο φτηνο τοτε,οπως και τωρα ...και ακομα του ερχετε..Τελοσπαντων το κινητο δε θα το πουλησω κατω απο 400 ευρω,και προτιμω να το κρατησω αν ειναι να το δωσω κατω των 400 ευρω.

Reaction score
0

αν σε ενδιαφερει στα 320 το παιρνω!
Οκ φιλε.στειλε μου π.μ. το τηλ σου να σε παρω τηλ να συνενοηθουμε.Απλα περιμενω μια απαντηση απο ενα αλλο παλικαρι εντος τις εβδομαδος και αν ειναι θα επικοινωνησω μαζι σου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab