HTC Magic vs iPhone Ποιο να αγορασω?

Reaction score
14
Απάντηση: HTC Magic vs iPhone Ποιο να αγορασω?

HTC και δεν θα χρειάζεται να εξηγείς γιατί το πήρες.

Reaction score
14
Το νέο iPhone έχε προβλήματα σε υψηλές θερμοκρασίες.

H Apple ανακοίνωσε ότι το νέο iPhone 3GS μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα όταν η θερμοκρασία φτάσει σε υψηλά νούμερα.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να εκδώσει μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών που θα βοηθήσουν τους χρήστες να διατηρούν τα τηλέφωνα τους σε σωστές θερμοκρασίες, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα υπερθέρμανσης. Χαρακτηριστικα:

"Το iPhone 3/3GS, θα πρέπει να λειτουργούν σε ένα χώρο όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 0 º και 35 º C". Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να ελαττώθει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή το τηλέφωνο να σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά".

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=306801&cid=185

Και προσοχή στις ζέστες...:107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.232
Απάντηση: Το νέο iPhone έχε προβλήματα σε υψηλές θερμοκρασίες.

H Apple ανακοίνωσε ότι το νέο iPhone 3GS μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα όταν η θερμοκρασία φτάσει σε υψηλά νούμερα.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να εκδώσει μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών που θα βοηθήσουν τους χρήστες να διατηρούν τα τηλέφωνα τους σε σωστές θερμοκρασίες, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα υπερθέρμανσης. Χαρακτηριστικα:

"Το iPhone 3/3GS, θα πρέπει να λειτουργούν σε ένα χώρο όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 0 º και 35 º C". Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να ελαττώθει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή το τηλέφωνο να σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά".

Και προσοχή στις ζέστες...:107:
Ωραία! ότι πρέπει για την Ελλάδα.

Άρα δεν το παίρνουμε το iPhone, ούτε στη παραλία, ούτε μέσα στο αμάξι, ούτε...:121:

Reaction score
2
H Apple που τα ανακοίνωσε αυτά?Έχουμε κάποιο επίσημο Link μήπως?

Όσο για εσένα Ανδρέα ΔΑΓΚΩΤΟ iphone και θα με θυμηθείς... Το τηλέφωνο απλά είναι χρόνια μπροστα.

Reaction score
0

Δεν εχω δουλεψει android...Το iphone απο την αλλη εχει πουλησει πολυ,εχει μια οθονη χαρμα οφθαλμων ειναι αρκετα δυνατο(με το S α ειναι αρκετα γρηγοροτερο...)Βεβαια τωρα μολις αρχισε να γινεται τηλεφωνο,μεχρι πριν το εο OS ητανε γκατζετ...Απο εκει και περα το 3G ειναι κατι πολυ καλο αλλα με τα κουσουρια του,βλεπε ipple..Ηtc ουτε για ολακα,εκτος απο ακριβα με ποιοτητα κατασκευης οτι να ναι εχουνε πολυ αργους επεξεργαστες...
Εγω κοιταω αυτο

[YOUTUBE]ZbmTU3zgz7g[/YOUTUBE]

Παρε και ενα test επιδωσεων μεταξυ διαφορετικων τηλεφωνων

και εδω ενα test μεταξυ wm των νεων acer που φορανε σχεδον τον ιδιο επεξεργαστη με το iphone περιπου ιδια ταχυτητα και του htc που ειναι κοντα..Αυτος ο επεξεργαστης ειναι της samsung και στα samsung τρεχει με 833Mhz ειναι Power VG και υποστιριζει αναπαραγωγη 720p και ληψη...
[YOUTUBE]tSOheP9fYMk[/YOUTUBE]

οπως βλεπεις η διαφορα ειναι οχι απλως εμφανης..ο επεξεργαστης τρεχει στα 528 στο HTC και 533στο Αcer,αν προσθεσεις οτι το παραπανω samsung εχει oled οθονη kai epejergasth 300Mhz πιο γρηγορο και βελτιωμενο και δεις ποιοτητα οθονης στο youtube στα νεα samsung πιστευω οτι πρεπει να παρεις η iphone s η καποιο samsung :137::137:

Reaction score
2
Φίλε μου είμαι ο μόνος που δεν βλέπω τα βίντεο που έβαλες?Μόνο ένα λευκό τετράγωνο βλέπω.

Reaction score
175
Απάντηση: Re: HTC Magic vs iPhone Ποιο να αγορασω?

Φίλε μου είμαι ο μόνος που δεν βλέπω τα βίντεο που έβαλες?Μόνο ένα λευκό τετράγωνο βλέπω.
Τωρα πρεπει να τα βλεπεις ετσι δεν ειναι;

Reaction score
0

ναι δεν ξερω τι εκανα λαθος και η φωτο με το συγκριτικο δεν φαινεται:104:

Reaction score
0

Γεια χαρα σε ολους...νεος στην παρεα...απο προσωπικη εμπειρια, εχω το iphone 2g σχεδον δυο χρονια...να πω απλα οτι η γυναικα εχει μεινει αφωνη με το γεγονος οτι εχω την ιδια συσκευη για τοσο καιρο (η αλλαγη συσκευης ητανε μηνιαιο φαινομενο). Πριν 2 εβδομαδες περιπου πηρα το magic! Σαφεστατα εχει μειονεκτηματα μπροστα στο iphone αλλα εχει και πολλα καλα...σιγουρα ειναι θεμα γουστο. Παντως πιστευω οτι το magic δεν ειναι στα χερια μου μετα απο 2 χρονια. Μπορει ομως ακομα να εχω το 2g...:105:

(απλα αναφερω για το magic: η οθονη δεν φαινεται καλα στον ηλιο, εχει πολυ καλη μπαταρια, καμια σχεση με τα κλασικα γνωστα htc, πολλες εφαρμογες, γενικα ευχαριστο και ανετο τηλεφωνο. Για το iphone...τι να πω....:103::137:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.595
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Steve Manopoulos