HTC Touch Pro2 Αγγλικό Ξεκλείδωτo

Reaction score
0
Πωλείται HTC Touch Pro 2 της vodafone, αγορασμένο από Αγγλία.
Η τιμή του είναι 450€.
Το τηλέφωνο είναι σφραγισμένο στο κουτί του, ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα.
Θα μπορούσα να συνεισφέρω τα κατάλληλα εργαλεία για πέρασμα ελληνικής rom, αλλά επ ουδενί να ακολουθήσω εγώ τη διαδικασία, μιας και αυτό θα σήμαινε να αποσφραγίσω το κουτί.

Δεν επιθυμώ ανταλλαγές.

Η συναλλαγή θα γίνει με συνάντηση χέρι με χέρι, όπου ο αγοραστής θα μπορέσει να δει και το αντικείμενο, αλλά όχι να το αποσφραγίσει πρωτού ολοκληρώσει τη συναλλαγή. Ο τόπος διαμονής μου είναι στην Αττική, επομένως δε θα μπορούσα να συναντηθώ αλλού με τον αγοραστή.

Περιμένω PM

Reaction score
0
Re: HTC Touch Pro2 Αγγλικό Σφραγισμένο & Ξεκλείδωτo

Σε συνέχεια της αγγελίας και αφού ενημερώθηκα για την διαδικασία από τα ΕΛ.ΤΑ., να προσθέσω πως θα μπορούσα να στείλω το τηλέφωνο με αντικαταβολή (εντός Ελλάδος πάντα).

Δεν σκοπεύω να χρεώσω στον αγοραστή το κόστος της υπηρεσίας.

Για άλλη υπηρεσία μεταφοράς (courier κ.τ.λ.) θα πρέπει να ενημερωθώ πρώτα, και να χρεώσω τα έξοδα.

Reaction score
0

Νέα τιμή: 380€
Η τιμή είναι ακριβώς όσο πήρα το τηλέφωνο.
Αν δηλαδή δεν το δώσω χέρι με χέρι και το στείλω αντικαταβολή, τα έξοδα μπαίνουν από την τσέπη μου.

Ο ίδιος χρησιμοποιώ ένα ίδιο ακριβώς, από το οποίο κάνω αυτό το πόστ.
Έχω βάλει στο δικό μου τα επίσημα ελληνικά windows 6.5 και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Θεωρώ το τηλέφωνο αυτό σε αυτή την τιμή, σφραγισμένο στο κουτί του και ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα μέγιστη ευκαιρία, για αυτό και όταν το αγόρασα, το αγόρασα εις διπλούν.
Το συνιστώ "ελαφρά τη καρδία" και με τη βεβαιότητα πως δε θα απογοητεύσει αυτόν που θα το πάρει.

Reaction score
0

Επειδή (όπως διαπίστωσα από πρώτο χέρι) κάποιο μέλος του φόρουμ δεν είναι κύριος του λόγου του*, το τηλέφωνο αποσφραγίστηκε.
Περάστηκε Hard-SPL και τα ελληνικά Windows Mobile 6.5 (η επίσημη ROM).
Λόγω του γεγονότος της αποσφράγισης, θα κατεβάσω την τιμή ακόμα πενήντα ευρώ και θα το προσφέρω, μετρώντας ζημιά πλέον, 330 €.

Το τηλέφωνο είναι ολοκαίνουργιο και η τιμή του εξευτελιστική πλέον.
Αν δεν το δώσω τις επόμενες ημέρες, σκοπεύω να το κάνω δώρο σε συγγενικό μου πρόσωπο. Ό,τι άλλο θα ήταν κοροϊδία.

*Επ' ουδενί θεωρώ πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου και η έλλειψη αξιοπιστίας του χαρακτηρίζει το φόρουμ αυτό ή τα μέλη του.
Για να μην παρεξηγηθώ, έχω την πεποίθηση πως η συντριπτική πλειονότητα του φόρουμ είναι το ακριβώς αντίθετο.

Reaction score
0
Το τηλέφωνο πουλήθηκε, παρακαλώ να κλειδώσετε το θέμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.653
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale