HTC Touche Cruise ή Glofish X-600

Reaction score
11
Ιδου η απορια.

Και επειδη τα 750 ευρω για το HTC ειναι πολλα για κατι που σε εναμισι χρονο θα το αλλαξεις, ρωταω τους ειδικους (δηλαδη εσας :116:) αν αξιζει η διαφορα των 300 ευρω υπερ του HTC. Τι παραπανω προσφερει?

* Με ενδιαφερει κυριως το GPS και δεν εχω ξαναπαρει τετοιου ειδους τηλεφωνο.

Ευχαριστω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600

Bρε Μιχαλη ,κι εσυ χανεσαι?

Τωρα θα ερθει ο fanisz και θα σε φτιαξει.

Reaction score
11
Χανομαι δεν λες τιποτα....

Για να δουμε....Περιμενω...Γιατι Τεταρτη θα παω να τσιμπησω η το ενα η το αλλο!!
Οποτε...Βιαζομαιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Να σας πω την αληθεια περιμενω να με πεισετε οτι αξιζει το Touch Cruise...:)

Reaction score
175

Αν και η τιμη που αναφερεις ακούγεται τεραστια –υπαρχει και πολύ φτηνοτερο από 750 ευρω στην αγορα - για μενα τα αξιζει! Αυτό το λεω γιατι το εχω πιασει στα χερια μου και το εχω ξεζουμισει.
Το Glofish X-600 δεν το εχω ακουμπήσει αν κι από ότι διαβαζω δειχνει πολύ τιμιο.
Η αποψη μου είναι γνωστη εδώ και καιρο για χρηση GPS σε ppc όχι κατι λιγοτερο από destinator σε οποιαδηποτε εκδοση του. Χωρις να θελω να υποβαθμισω τις άλλες εφαρμογες.

Καποια στιγμη ολοι μας θα πρεπει να βγουμε από το τρυπακι του αλλάζω κινητο κάθε τρεις και λιγο. Εγω τουλαχιστον θα το κανω (χωρις να παιρνω και ορκο).:126:

Reaction score
11
Φανη δεν ειμαι της αποψης του "αλλαζω κινητο καθε τρεις και λιγο"....Μαλλον το αντιθετο....Τα κινητα μου τα κραταω περιπου δυο χρονια....
Οποτε απο οτι καταλαβα πιστευεις οτι τα αξιζει τα 750 το Touch Cruise...

Μα που ειναι ο Καφατος......:)

Reaction score
175

Αυτό τωρα το ειδα.
Θα πρεπει να σου πω ότι αυτου του ειδους οι συσκευες είναι λιγο απ’όλα.

Αν δε σε πειραζουν οι γραφιδες στα sms.

Το ‘’ντριν’’ κατά την πλοηγηση , που σημαινει :111:κολλάει ο χαρτης μιλαμε στο τηλεφωνο και ξεκολλάει ο χαρτης για να παμε στην ευχη του θεου.

Η χρηση των wm

Και η σχεση σου με τα pc γενικοτερα (για τα γαργαληματα)
Τοτε θα τις λατρεψεις!

Αν όλα αυτά σε ενοχλουν παρε ένα απλο τηλεφωνο να κανεις τη δουλεια σου κι ένα GPS να σε πηγαινει παντου.

Reaction score
11
Δεν χρησιμοποιεις την touch screen για sms? Ειναι σιγουρα με γραφιδα?

Αυτο με το χτυπημα του κινητου οταν χρησιμοποιεις το gps το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια....

wm?Τι εννοεις?

Βασικα τωρα το σκεφτηκα. Εχω Macintosh υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο σοβαρο προβλημα? (μεταφορα αρχειων, συμβατοτητα κλπ)?

Reaction score
175
Απάντηση: Re: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600

Δεν χρησιμοποιεις την touch screen για sms? Ειναι σιγουρα με γραφιδα?)?
ω ναι

Αυτο με το χτυπημα του κινητου οταν χρησιμοποιεις το gps το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια....
πολυ σπαστικο
wm?Τι εννοεις?
γουιντοους μομπαιλ:116:

Βασικα τωρα το σκεφτηκα. Εχω Macintosh υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο σοβαρο προβλημα? (μεταφορα αρχειων, συμβατοτητα κλπ)?
χμμμμ
δεν ξερω.
Αν και θα βρουμε τη λυση αν φτασουμε εκει

Reaction score
175

Δυσκολο!
Βρηκα ενα σκριπτ που κανει τη δουλεια αλλα δεν ξερω τι και πως.
Αν θελεις σου το στελνω.

Reaction score
5

Λυση για οταν χτυπαει το τηλεφωνο σε κατασταση destinator...

Εγκαθιστουμε μια εφαρμογη που λεγετε Διαχειριση εφαρμογων (κατι σαν task manager) και μας δινει ενα πανεμορφο Χ στην πανω δεξια μερια της οθονης...
Αυτο το Χ μπορει να δουλεβει ή ως minimize ή ως close application για να το πετουμε τελειως απο τη μνημη... Ετσι του λεμε με απλο κλικ να κανει minimize (οτι κανουν και τα WM δηλαδη) και με παρατεταμενο να κανει close app. Ειναι χρησιμη αλλωστε γενικα σαν εφαρμογη για να ελευθερονουμε μνημη απο προγραμματα που δεν τα θελουμε ανοικτα...

Ετσι οταν δουλευουμε το destinator και χτυπαει το τηλ, απανταμε ή με το BT handsfree ή το βαζουμε σε ανοικτη ακροαση και αμεσως παταμε το Χ πανω δεξια και μας ξαναπεταει στο Destinator... αν δεν μας πεταξει εκει (απιθανο), ανοιγουμε στην ιδια πανω μερια (το Χ γινεται ν - κατω βελακι τον task manager και του λεμε να παμε στο destinator).
Ετσι ο χαρτης συνεχιζει κανονικα μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα, εμεις μιλαμε και αυτο κανει τη δουλεια του...
Αυτο θελει pda με δυνατο επεξεργαστη και δουλευει απροβληματιστα και μεσα σε 2 δευτερολεπτα στο HTC P3600 με WM6.1... (δηλαδη το Ρ3300 ισως δεν το αντεξει)

Και εγω προτεινω το HTC Touch cruise για αγορα...

Reaction score
175

Ο task manager ειναι μεσα σε ολες τις rom πλεον μαζι με πολλα αλλα καλουδια.

Για φαντασου ομως να οδηγεις στην εθνικη και να ψαχνεις για βελακια που κανουν minimize:137:
Δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα minimize απλα απαντας και οταν το κλεισεις ξανατρεχει το destinator στη νεα σου θεση.
Αν ομως εισαι καπου και πας στο ψαχτο, εχεις χασει τη μπαλα και μαζι το στενο που επρεπε να κανεις δεξια:142:
Ο λογος που το ειπα εγω ειναι αυτος και ειναι απλος.
Αυτες οι συσκευες ειναι λιγο απ'ολα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φανη δεν ειμαι της αποψης του "αλλαζω κινητο καθε τρεις και λιγο"....Μαλλον το αντιθετο....Τα κινητα μου τα κραταω περιπου δυο χρονια....
Οποτε απο οτι καταλαβα πιστευεις οτι τα αξιζει τα 750 το Touch Cruise...

Μα που ειναι ο Καφατος......:)
Εδω ειμαι!
Στην "εκανε την ζημια" ο Δολοφονακης, ετσι?
Αυτο το παιδι(τελος παντων) οτι τηλεφωνο παιρνω παει και παιρνει το ιδιο...

Reaction score
11
Παιδια σας ευχαριστω πολυ!
Φανη αν μπορεις στειλε μου το app που λες!Θα σου στειλω pm με το email μου!
Ανδρεα μας εχει καταστρεψει αυτος ο Δολοφονακης...χαχαχαχ
Εισαι ευχαριστημενος γενικα?

Reaction score
175

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!
Φανη αν μπορεις στειλε μου το app που λες!Θα σου στειλω pm με το email μου!
Ανδρεα μας εχει καταστρεψει αυτος ο Δολοφονακης...χαχαχαχ
Εισαι ευχαριστημενος γενικα?
Εχεις πμ
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο γιατι δεν μπορω να το τεσταρω.
Προσεξε και διαβασε...

Reaction score
0

Πιστευω οτι το cruise ειναι μαζι με τον νεο τιτανα τα καλυτερα μηχανακια....
Εμενα δεν μου κολλλαει τιποτα..Απλα με το που απαντησω εχω το dest σε κουμπι κανονικο κατω απο το no και το παταω και συνεχιζει ενω μιλαω...:103:

Reaction score
11
Tελικα πηρα το cruise μου φαινεται μια πολυ ομορφη συσκευη με ενα κακασχημο και τεραστιο manual που δεν προκειται να διαβασω!:)

Σας ευχαριστω.....

Reaction score
175

Tελικα πηρα το cruise μου φαινεται μια πολυ ομορφη συσκευη με ενα κακασχημο και τεραστιο manual που δεν προκειται να διαβασω!:)

Σας ευχαριστω.....
Μεγειες και καλες βολτες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Σας ευχαριστω.....
Καλοριζικο μωρη!:107:

Reaction score
11
Thanks Ανδρεα σημερα το πρωι το ανοιξα ακομα το μαθαινω (θα με διωξουν απο τη δουλεια σε λιγο....χαχαχαχα)....Εχω την εντυπωση οτι στο i-go παρολο που λεει οτι βρηκε δορυφορο, μετα στη κεντρικη σελιδα λεει οτι "δεν εχει βρεθει δορυφορος"....
Μολις πας σπιτι θα διαβασω το manual....δυστυχως...:)

Reaction score
11
Θελω να εγκαταστησω το destinator 7.

Aπορια:

Το setup το τρεχω στον υπολογιστη, η στο κινητο?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453