Htpc-Η Γνώμη Σας?

Reaction score
1
Μετά από πολύ σκέψη,διάβασμα των λεχθέντων τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρα,προχώρησα σε αναβάθμιση του Η/Υ μου έτσι ώστε να μπορώ καταρχήν να "δω" τα κλιπάκια HD που έχω κατεβάσει.

Οι επιλογές μου ήταν
Επεξεργαστής Intel 3GHz
Μητρική ASUS P4P800-E DELUXE
Κάρτα γραφικών ASUS ATI 9600SE/TD

Τελικά και κατόπιν προτροπής του πωλητή στο Πλ...ο αγόρασα τα κάτωθι
Επεξεργαστής Intel 3GHz
Μητρική Intel 875P Albatron Socket 478
Κάρτα γραφικών ASUS V9950 Gamer Edition GeForce FX5900 128 ΜΒ

Τι λέτε,έκανα μαλ...α???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα έλεγα ότι ο επεξεργαστής και η μητρική είναι οκ.

Στην κάρτα γραφικών έχω μια μικρή ένσταση λόγω του ότι η ati είναι σαφώς καλύτερη στην εικόνα και μάλιστα με η 9600 είναι πολύ καλή στα 128 ΜΒ και από την άλλη το "Gamer Edition" δεν ξέρω τι είναι... Αν είναι πολύ πιο ακριβή η GeForce τότε...

Αλήθεια πήρες την τελετή έναρξης;

Reaction score
1
Όχι,γιατί έλειπα από την δουλειά μου τις 3 προηγούμενες εργάσιμες λόγω ασθένειας.Ελπίζω αύριο που θα πάω να την βρω εκεί...
Πάντως,σ΄ευχαριστώ πολύ για όλα και για τις απαντήσεις σου.Την κάρτα ο πωλητής μου την έδωσε σαν ευκαιρία,λέγοντάς μου ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε 450 ευρώ.(την αγόρασα 150)

Reaction score
0
Δεν νομιζω οτι εχει καμια σημασια να ρωτατε εδω τωρα αν ειναι καλα αυτα που αγορασατε...οχι για τιποτα αλλο αλλα αφου η αγορα εγινε ας μην το ψαχνετε αλλο καλως ή κακως.
Μια συμβουλη αν επιτρεπεται (μην ακουτε τους πωλητες ειδικα του συγκεκριμενου καταστηματος η πλειοψηφια δεν εχει γνωσεις) η καρτα που σας ειπε οτι ειναι σε προσφορα αξιζει αν παιζει κανεις παιχνιδια και εχει πεσει τοσο η τιμη της λογο νεας σειρας καρτων απο ati-nvidia pci-express κ.λ.π και ειναι αρκετα θορυβωδης νομιζω.
Για htpc καλυτερες οι επιλογες της ati (9600-9800 στα αντιστοιχα χρηματα απλα δεν ειχαν διαθεσιμοτητα)
Επειδη ο intel (prescott) αλλα και preshot επενδυστε σε ενα πιο αθορυβο cooler (π.χ zalman 7000), αν δεν σας ενοχλει ο θορυβος απλα προσπερνατε

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@