- Reaction score
- 118
Αν και λάτρης της τεχνολογίας, ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να φτιάξω ένα. Τα πλατό μου αλλά και ένα cd player για τα μερικές 100άδες δισκάκια ήταν η επιλογή μου.
Στην προσπάθεια που κάνω να τα μαζέψω λίγο, ψηφιοποιώ κάποια από τα δισκάκια που μ αρέσουν ν ακούω κι έτσι .. έρχεται το ερώτημα.
Ένα HTPC για μουσική κυρίως (WAV και δισκάκια) ή το 2πλάσιου κόστους OPPO 105 για παράδειγμα. Αναφέρομαι σ αυτό γιατί είχα το 95 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, ίσως να υπάρχει και κάτι ακόμη με μικρότερο κόστος ..
Είναι τα σημερινά HTPC «τα ανάβεις και παίζουν» ή η ταλαιπωρία παραμένει και γρήγορα θα βγει σ αγγελία ?
Χρειάζομαι αν γίνεται τα υπέρ και τα κατά γιατί σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά.
Οι έμπειροι παρακαλώ μπείτε στον κόπο να με προβληματίσετε λίγο περισσότερο.
Ευχαριστώ Πολύ.
Στην προσπάθεια που κάνω να τα μαζέψω λίγο, ψηφιοποιώ κάποια από τα δισκάκια που μ αρέσουν ν ακούω κι έτσι .. έρχεται το ερώτημα.
Ένα HTPC για μουσική κυρίως (WAV και δισκάκια) ή το 2πλάσιου κόστους OPPO 105 για παράδειγμα. Αναφέρομαι σ αυτό γιατί είχα το 95 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, ίσως να υπάρχει και κάτι ακόμη με μικρότερο κόστος ..
Είναι τα σημερινά HTPC «τα ανάβεις και παίζουν» ή η ταλαιπωρία παραμένει και γρήγορα θα βγει σ αγγελία ?
Χρειάζομαι αν γίνεται τα υπέρ και τα κατά γιατί σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά.
Οι έμπειροι παρακαλώ μπείτε στον κόπο να με προβληματίσετε λίγο περισσότερο.
Ευχαριστώ Πολύ.