htpc & αναπαραγωγή 3D

Reaction score
9
εδω και κάποια χρόνια εχω στημενο ενα htpc και χρησιμοποιώ το mediaporta & progdvb (για τα δορυφορικά).
Τη στιγμη αυτή (μετα απο κατάρευση τροφοδοτικου......) εχει μια MSi GF615M-p33 v2 (NVIDIA® GeForce 7025 & nForce 630a) με ενα διπύρινο athlon (250 Νομίζω).
Αγόρασα μια Toshiba 40tl938G και ψάχνομαι σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να αναπαράγω σωστά 3d ταινιες.
Αρχικά η VGa που εχει το πράγμα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ?
Μετά παραμένω στo mediaportal με την εγκατάσταση του Plugin η πάω σε άλλο προγραμμα ?

Ευχαριστώ.....
[h=1][/h]

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.762
Σε πρώτη φάση θα χρειαστείς το κατάλληλο software. Δοκίμασε κάποιο από τα powerdvd, total media theatre, windvd. Πιθανόν υπάρχουν κι άλλα, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα. Προσοχή αναζήτησε εκδόσεις που δεν υποστηρίζουν cinavia για να μπορείς να παίξεις τα 3d iso απ' το pc σου. Δεν κατάλαβα ποια είναι η κάρτα γραφικών σου;

Reaction score
9
είναι η onboard Geforce 7025 η οποια από οτι καταλαβαίνω δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιες αναλύσεις , ειδικά σε 3d.
Προσανατολίζομαι σε 7750 η κάτι σαν την nvidia 550/560.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.762
είναι η onboard Geforce 7025 η οποια από οτι καταλαβαίνω δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιες αναλύσεις , ειδικά σε 3d.
Προσανατολίζομαι σε 7750 η κάτι σαν την nvidia 550/560.
Όπως σου είπα το άθλημα το έχω αφήσει εδώ και κάποιο διάστημα. Αν πάρεις nvidia να προσέξεις να δίνει και bitstream ήχο. Αρχικά χρησιμοποιούσα ati, άλλα είχα διάφορα θέματα (δεν κλείδωνε σωστά κλπ). Πιθανότατα αυτά τα ζητήματα να έχουν πλέον λυθεί.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: htpc & αναπαραγωγή 3D

Για σωστή αναπαραγωγή 1080 και Blu-Ray 3D χρειάζεσαι καινούργια κάρτα γραφικών, βέβαια και ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά παλιός αλλά ίσως να κάνει δουλειά τελικά.
Ανάλογα με τα χρήματα που θες να δώσεις δες τις
1. AMD HD7750 / nVidia GT650
2. AMD HD7770 / nVidia GT650Ti

όλες οι παραπάνω υποστηρίζουν bitstreaming Dolby TrueHD και DTS-HD, οι nVidia έχουν καλύτερους drivers.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@