htpc Apple Mac Mini Intel Duo

Reaction score
0
Εντάξει φίλε Μιχάλη Κορ. τώρα είσαι ποιο ξεκάθαρος.
Καλές θεάσεις και ακροάσεις από το νέο σου Mac-mini.

Αυτά δεν είναι τα πάντα.
ναι και δεν παίζει και δίσκους 45 στροφών ούτε blue ray

Reaction score
0
Δεν καταλαβαίνω που δεν λέω όλη την αλήθεια !
Τέλος πάντων, συμπληρώνω λοιπόν ότι το Call of Duty 2 το έβαλα σε 800*600 με medium κάποια από τα γραφικά του options κ έπαιζε μια χαρά χωρίς κολλήματα στην κίνηση.
Όταν λέω ότι παίζει τα πάντα εννοώ ότι ταυτόχρονα κάνω αντίγραφο ασφαλείας ενός δικού μου dvd δίσκου, ένα άλλο το μετατρέπω σε mpeg, είμαι στο ίντερνετ με firefox, έχω ανοιχτό email με τον δικό του safari, έχω ανοιχτή εφαρμογή microsoft excel κ ακούω μουσική από το iTunes χωρίς να δυσκολευέται κάπου. Εννοώ επίσης ότι βάζω αρχείο avi, mpeg σε 720p ή 1080i κ με την βοήθεια codecs που βρήκα στο ίντερνετ, τα παίζει το μίνι χωρίς κολλήματα.
Οπότε τώρα εννοώ ότι παίζει τα πάντα!
Αν βέβαια θέλουμε να βάλουμε παιχνίδια σε 1280*768 πχ με φουλ γραφικά τότε απλά δεν παίζει.
έχω το solo core και 720p βλέπω κανονικά ενώ τρέχω και άλλες εφαρμογές έπίησης bοοt σε 20 sec. ram 512 .

Reaction score
0
Μια κ ο φίλος ergothes επανέφερε το θέμα μου, να κάνω μια ανακεφαλαίωση :
Έχω συνδέσει το mac mini μου με καλώδιο της real cable dvi to hdmi με την amoi 37" advent. Δίνει κανονικά 1920*1080 ενώ μέσω του προγράμματος DisplayConfigX ρυθμίζω την θέαση dvd κτλ κατάλληλα, κάτι σαν το powerstrip για windows. Χρησιμοποιώ συνέχεια το frontrow για το οτιδήποτε με το λιλιπούτειο χειριστήριο που δίνει μαζί η Apple. Όσα αρχεία βίντεο έχω κατεβάσει κ δεν τα παίζει το frontrow(βασίζεται στο quicktime) τα παίζω μέσω του γνωστού VLC που μάλιστα συνεργάζεται άριστα με το προαναφερθέν χειριστήριο!
Το μηχάνημα είναι απίστευτα αθόρυβο, ακόμα κ με κολλημένο το αυτί μου πάνω του, όλα τα βιντεάκια τα έχω σε εξωτερικό δίσκο 7200 wd my book σε σύνδεση με firewire κ τα παίζει 'νερό'.
Κάνω ότι έκανα στο pc μου, προγραμματισμό φυσικά(καθότι προγραμματιστής κ στο επάγγελμα μου), σερφάρω, αντιγράφω, παίζω κτλ κ είμαι πανευτυχής που το χρησιμποιώ. Μην ξεχνάμε ότι για οθόνη είναι η αμοι με τις 37 απολαυστικές της ίντσες κ την απίστευτη αναλυσή της 1920*1080 που κάνει mapping 1:1 ....

Αν κάποιος θέλει κάτι να μάθει, να ρωτήσει για Mac απλά πείτε το....:happy_4::cool_4:"happy_1"

Reaction score
0
Μια κ ο φίλος ergothes επανέφερε το θέμα μου, να κάνω μια ανακεφαλαίωση :
Έχω συνδέσει το mac mini μου με καλώδιο της real cable dvi to hdmi με την amoi 37" advent. Δίνει κανονικά 1920*1080 ενώ μέσω του προγράμματος DisplayConfigX ρυθμίζω την θέαση dvd κτλ κατάλληλα, κάτι σαν το powerstrip για windows. Χρησιμοποιώ συνέχεια το frontrow για το οτιδήποτε με το λιλιπούτειο χειριστήριο που δίνει μαζί η Apple. Όσα αρχεία βίντεο έχω κατεβάσει κ δεν τα παίζει το frontrow(βασίζεται στο quicktime) τα παίζω μέσω του γνωστού VLC που μάλιστα συνεργάζεται άριστα με το προαναφερθέν χειριστήριο!
Το μηχάνημα είναι απίστευτα αθόρυβο, ακόμα κ με κολλημένο το αυτί μου πάνω του, όλα τα βιντεάκια τα έχω σε εξωτερικό δίσκο 7200 wd my book σε σύνδεση με firewire κ τα παίζει 'νερό'.
Κάνω ότι έκανα στο pc μου, προγραμματισμό φυσικά(καθότι προγραμματιστής κ στο επάγγελμα μου), σερφάρω, αντιγράφω, παίζω κτλ κ είμαι πανευτυχής που το χρησιμποιώ. Μην ξεχνάμε ότι για οθόνη είναι η αμοι με τις 37 απολαυστικές της ίντσες κ την απίστευτη αναλυσή της 1920*1080 που κάνει mapping 1:1 ....

Αν κάποιος θέλει κάτι να μάθει, να ρωτήσει για Mac απλά πείτε το....:happy_4::cool_4:"happy_1"
εχω το displayconfigx στην 1.05 εσυ ποιά εκδοση έχεις:happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts