HTPC/PC SOUND vs Everything

Reaction score
4
Λοιπον, εχω την εξεις απορια...

εφοσον ειμαι στο ψαξιμο συστηματος και για audio αλλα και για multimedia, σκεφτομουν το εξης... μπορει ενα htpc να αναπληρωσει τα παντα;

σιγουρα αναπληρωνει τελεια ενα egreat και ενα BD player...

αλλα ενα ποιοτικο cd player της ταξης ας πουμε των 600-800ε ;

με μια γρηγορη αναζητηση εφτιαξα το παρακατω συννημενο. Η γνωμη σας ποια ειναι; θα μπορεσω με αυτο να αναπληρωσω τα παντα ακομη και cd;

η λιστα περιλαμβανει τα εξαρτηματα με την εξης σειρα:

κουτι
επεξεργαστης
μνημη RAM
μητρικη
δισκος 1
δισκος 2
blu-ray/dvd/cd drive
καρτα ηχου με ενσωματομενο dac 24/192
τροφοδοτικο

συνολικο κοστος συστηματος 840ε

σε αντιθεση με το να επαιρνα τα κομματια χωριστα που θα εβγαινε στο περιπου... ανω του μετριου cdp 700e, egreat 200e, hdd 1tb 100e, bd player 300e (το λιγοτερο), συνολο 1500ε.

660ε διαφορα!

το θεμα ειναι... θα παρω ηχητικα καλο αποτελεσμα; η καρτα ηχου αυτη εχει ποιοτικο/μουσικο dac;

ευχαριστω για το χρονο σας :109:

Reaction score
4
Απάντηση: HTPC/PC SOUND vs Everything

ωραια... βλεπω ξεχασα να το συνναψω.... χαχαχα

οκ, σορυ, θα το κανω αυριο απο τη δουλεια...

(για καρτα ηχου ειχα βαλει την asus xonar d2/pm)

παντως τη γενικη ιδεα την πηρατε... κανα σχολιο;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.941
Και δε με λες μπρε καρντάση μ'; Γιατί δύο διαφορετικούς δίσκους, και όχι ίδιους;

Reaction score
4
Απάντηση: Re: HTPC/PC SOUND vs Everything

Και δε με λες μπρε καρντάση μ'; Γιατί δύο διαφορετικούς δίσκους, και όχι ίδιους;
χα!

πρωτον ο σκοπος ειναι να μπουν σε κατασταση mirror, οποτε μονο το 1tb θα βλεπει το συστημα...

τωρα γιατι δυο διαφορετικους και οχι τον ιδιο.... καπου διαβαζα πως διαλεγοντας δισκους διαφορετικης μαρκας ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες να σου χαλασουν και οι δυο σε κοντινο χρονικο διαστημα, δλδ να τα χασεις ολα και τσαμπα το μιρορ... βασικα αυτο παταει στην ιδεα οτι αν παρεις απο ελαττωματικη παρτιδα (που συμβαινει...) και παρεις δυο ιδιους τη γαμισες... ενω απο δυο διαφορετικες μαρκες οι πιθανοτητες να ειναι ελαττωματικες και οι δυο παρτιδες ειναι παρα πολυ μικροτερες....

αυτα :116:

τωρα για το ερωτημα μου κανεις; :119:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Η μόνη μου ένσταση αφορά την κάρτα ήχου.Συνήθως και εξ όσων έχω ακούσει ένα εξωτερικό dac κάνει καλύτερη δουλειά(κυρίως λόγω της αυτόνομης τροφοδοσίας και του πιο ήσυχου ηλεκτρόμαγνητικού περιβάλλοντως).Στην αγορά υπάρχουν αρκετά ποιοτικά και οικονομικά dacs(π.χ. trends) για audio εφαρμογές με usb σύνδεση.
Και μια μικρή λεπτομέρεια:
Στο νο5 post σου αναφέρεις μια λέξη (γ......ες) που δεν συνάδει με το γενικότερο ύφος του avsite.Καταλαβαίνω πως εν την ρημί του λόγου ξεφεύγουν κουβέντες αλλά λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Φιλικά,Γίωργος Στριφτός

Reaction score
4
Απάντηση: HTPC/PC SOUND vs Everything

ε σορυ, σα σχημα λογου το χρησιμοποιησα.... και ισως μου εφυγε βαρυ (αντι για 'την πατησες') γιατι εχω καει στο παρελθον απο τετοια πραγματα και το εχω αχτι ακομη.... :105:

συγνωμη σε οποιον ενοχληθηκε παντως

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama