- Reaction score
- 4
Λοιπον, εχω την εξεις απορια...
εφοσον ειμαι στο ψαξιμο συστηματος και για audio αλλα και για multimedia, σκεφτομουν το εξης... μπορει ενα htpc να αναπληρωσει τα παντα;
σιγουρα αναπληρωνει τελεια ενα egreat και ενα BD player...
αλλα ενα ποιοτικο cd player της ταξης ας πουμε των 600-800ε ;
με μια γρηγορη αναζητηση εφτιαξα το παρακατω συννημενο. Η γνωμη σας ποια ειναι; θα μπορεσω με αυτο να αναπληρωσω τα παντα ακομη και cd;
η λιστα περιλαμβανει τα εξαρτηματα με την εξης σειρα:
κουτι
επεξεργαστης
μνημη RAM
μητρικη
δισκος 1
δισκος 2
blu-ray/dvd/cd drive
καρτα ηχου με ενσωματομενο dac 24/192
τροφοδοτικο
συνολικο κοστος συστηματος 840ε
σε αντιθεση με το να επαιρνα τα κομματια χωριστα που θα εβγαινε στο περιπου... ανω του μετριου cdp 700e, egreat 200e, hdd 1tb 100e, bd player 300e (το λιγοτερο), συνολο 1500ε.
660ε διαφορα!
το θεμα ειναι... θα παρω ηχητικα καλο αποτελεσμα; η καρτα ηχου αυτη εχει ποιοτικο/μουσικο dac;
ευχαριστω για το χρονο σας :109:
εφοσον ειμαι στο ψαξιμο συστηματος και για audio αλλα και για multimedia, σκεφτομουν το εξης... μπορει ενα htpc να αναπληρωσει τα παντα;
σιγουρα αναπληρωνει τελεια ενα egreat και ενα BD player...
αλλα ενα ποιοτικο cd player της ταξης ας πουμε των 600-800ε ;
με μια γρηγορη αναζητηση εφτιαξα το παρακατω συννημενο. Η γνωμη σας ποια ειναι; θα μπορεσω με αυτο να αναπληρωσω τα παντα ακομη και cd;
η λιστα περιλαμβανει τα εξαρτηματα με την εξης σειρα:
κουτι
επεξεργαστης
μνημη RAM
μητρικη
δισκος 1
δισκος 2
blu-ray/dvd/cd drive
καρτα ηχου με ενσωματομενο dac 24/192
τροφοδοτικο
συνολικο κοστος συστηματος 840ε
σε αντιθεση με το να επαιρνα τα κομματια χωριστα που θα εβγαινε στο περιπου... ανω του μετριου cdp 700e, egreat 200e, hdd 1tb 100e, bd player 300e (το λιγοτερο), συνολο 1500ε.
660ε διαφορα!
το θεμα ειναι... θα παρω ηχητικα καλο αποτελεσμα; η καρτα ηχου αυτη εχει ποιοτικο/μουσικο dac;
ευχαριστω για το χρονο σας :109: