Χαιρετω ολους τους φιλους και ρωτω ευθεως κατι που πραγματικα ειτε δεν εχω καταλαβει καλα ειτε δεν ξερω : Εχω διαβασει οτι ενα καλο ΗΤPC (εως πολυ καλο ) αποδιδει μια ταινια ιση με ενα μεσο Dvd player(ασ πομε μεχρι 500 euro).Aν παρουμε μια καρτα γραφικων τελευταιας γενιας ας υποθεσουμε μια ΑΤΙ Χ1900 και το συγκρινουμε με ενα player μεσουψηλες τιμης ας υποθεσουμε pioneer 989(περιπου 1200 e) ποιο; θα ειναι ο νικητης?Το pc μενει πισω?.Μεσα σε ολα αυτα που ρωτω βαλτε επισης την αδιαφορια του χρηστη στο HTPC με ποιο προγραμμα θα παιξει (ειτε windows media .power dvd,windvd κτλ).Γιατι κανω τετοια απλοικη ερωτηση?Μα γιατι βλεπω οτι το pc θελει συνεχεια τρεξιμο απο πισω και απο την αλλη βγαινει ενα player επιτραπεζιο και αρχιζουν διθυραμβοι.Ο ιδιος με μια μια 6600GTκαι σε συγκριση με Denon 1910 δεν ειιδα καμμια διαφορα πλην απο καποια ελαχιστα και σπανια σπασιματα στο pc.Κορεσμος βαθος χρωματων τουλαχιστον με τα δικα μου ματια ....μια απο τα ιδια.Αλλα ειπαμε ..τωρα ρωταω και κατι πιο Hi-end αν μπορω δηλαδη να χρησιμοποιησω τετοια λεξη....Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον φιλο απαντησει
Most visitors online was 4961 , on 9 Feb 2026
) Σκεφτείτε ότι, θεωρητικά έστω, δεν υπάρχει αλγόριθμος επεξεργασίας που να μη μπορεί να εφαρμόσει... Ο μόνος περιορισμός είναι πλέον η ταχύτητα του ρολογιού.