Htpc vs Dvd Player

Reaction score
0
Htpc vs Dvd Player. Θα ήθελα να μου λέγατε την γνώμη σας για το άν η composite(rca) ή svideo έξοδος ενός HTPC ειναι καλύτερης ποιότητας ( απο θέμα εικόνας), ας πούμε μια VGA ATI 3450 σε σχέση με αυτή ενός συμβατικού καλού επιτραπέζιου dvd player.Ποιά είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ!

Reaction score
5
σε απλά σύνδεση (composite) αμφιβάλω αν θα δεις διαφορές. Ότι και να γίνει το σήμα θα είναι πάντα το ίδιο. Αν έπαιζες σε παραπάνω αναλύσεις, τότε το htpc θα κέρδιζε παντού.

Προσωπικά, έχω htpc με 3870 και δύο πολύ καλα (HD-)DVD Players (Toshiba HD-XE1 και Oppo 981). Μεταξύ των 2 players διαφορες δεν μπορώ να δω. Το HTPC όμως κάνει την διαφορά. Βέβαια, πόσο κοστίζει το ένα και πόσο το άλλο...

Reaction score
1.214
Απάντηση: Htpc vs Dvd Player

Regunus με ποιο τροπο εχεις συνδεσει την 3870 ? dvi-hdmi ? Eπισης αν θες δωσε μερικα στοιχεια ακομα , με ποιο προγραμμα-ρυθμισεις παιζεις κλπ κλπ.

Reaction score
5
Απάντηση: Htpc vs Dvd Player

Ανάλογα το software που χρησιμοποιείται πχ. o Windows media player με το K-lite codec pack (συνηθέστερη επιλογή) μπορείς να έχεις απλά πολύ καλή εικόνα σε σχέση με ένα ακριβό DVDplayer.
Αν όμως χρησιμοποιηθεί MediaPlayerClassic ή KMplayer σε συνδυασμό με ffdshow και τις κατάλληλες ρυθμίσεις (υπάρχουν tutorial στο internet) μπορεί να επιτευχθεί απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που δεν την πιάνει κανένα DVDplayer κι αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν μιλάμε για απλό ή για high-def σήμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Htpc vs Dvd Player

ΜΕ ενδιαφέρει να μου πείτε σε SD DEFINITION τι παίζεται.
Από τη στιγμή που θα δεις hd εικόνα δύσκολα πας πίσω. Και επιπλέον το upscaling είναι άθλιο είτε είναι dvd είτε divx. Οπότε κρατάς στο υπνοδωμάτιο σου την παλιά σου crt και παίρνεις ένα dvd player που θα έχει και δυνατότητα αναπαραγωγής divx (αν βλέπεις divxakia).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale