Διαβάζω ένα σωρό ιστορίες για HTPC και άλλα εξωτικά πράγματα με εξωτικές τιμές!!!
Θέλω να στήσω ένα Home Theater με projector κλπ.
Όλα καλά μέχρι που έφτασε η ιστορία του descaling ώστε να έχω καλό TV σήμα στον projector.
Κάποι λένε για δορυφορική σύνδεση μέσω NOVA. Αυτή η λύση έιναι ~300Ε για ΄δεκτη + συνδρομή.
Η άλλη λύση έιναι ένα DVDR που κάει καλό upscaling (~600E). OK!!!
Μετά σκέφτηκα να φτιάξω ένα HTPC ώστε να τα έχω όλα σε ένα και να ακούω και μουσική (mp3 κλπ).
Βλέπω όμως έναν χαμό από τιμές, ασυμβατότητες, άγνωστες λέξεις (αν και είμαι στον κόσμο των υπολογιστών από το 1986!!!) και ένα τσούρμο κάρτες.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω:
Μπορεί ένα HTPC να κάνει upscaling το ΤV σήμα για να το περάσω στον projector NAI ή ΟΧΙ???
Μπορεί να συνδεθεί το HTPC στην TV ως μόνιτορ???
Αν ναι, με πόσα EURO????
Αυτά...
Θέλω να στήσω ένα Home Theater με projector κλπ.
Όλα καλά μέχρι που έφτασε η ιστορία του descaling ώστε να έχω καλό TV σήμα στον projector.
Κάποι λένε για δορυφορική σύνδεση μέσω NOVA. Αυτή η λύση έιναι ~300Ε για ΄δεκτη + συνδρομή.
Η άλλη λύση έιναι ένα DVDR που κάει καλό upscaling (~600E). OK!!!
Μετά σκέφτηκα να φτιάξω ένα HTPC ώστε να τα έχω όλα σε ένα και να ακούω και μουσική (mp3 κλπ).
Βλέπω όμως έναν χαμό από τιμές, ασυμβατότητες, άγνωστες λέξεις (αν και είμαι στον κόσμο των υπολογιστών από το 1986!!!) και ένα τσούρμο κάρτες.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω:
Μπορεί ένα HTPC να κάνει upscaling το ΤV σήμα για να το περάσω στον projector NAI ή ΟΧΙ???
Μπορεί να συνδεθεί το HTPC στην TV ως μόνιτορ???
Αν ναι, με πόσα EURO????
Αυτά...