Humax 1000 και NOVA πρόβλημα

Reaction score
0
Μέχρι χθες όλα κανονικά σε setup Humax 1000 και irdeto 2 cam version 1,06 (το μπλε). H κάρτα της NOVA είναι version 2.Σήμερα ανοίγει μόνο filmnet 2 και 3. Τα υπόλοιπα δεν τα ανοίγει, τα εμφανίζει κωδικοποιημένα. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Χρήστο το filmnet 1 το έχω αφήσει στον αναλογικό δέκτη. Το έβαλα στο filmnet 2, άνοιξε αυτό το filmnet 3 και τα supersport αλλά όχι τα υπόλοιπα. Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί η κάρτα; Μήπως να αναβαθμίσω το cam; Αλλά από ότι έχει πάρει το μάτι μου το 1.06 δεν αναβαθμίζεται σε 1.11. Κάποια άλλη λύση;

Reaction score
4.909
Και το 1.06 αναβαθμίζεται κανονικά σε 1.11 μόνο που είναι αρκετά δύσκολο να βρεις συμβατό λάπτοπ με θύρα pcmcia που το αναγνωρίζει (ώστε να μπορέσει να το αναβαθμίσει).

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρήστο το filmnet 1 το έχω αφήσει στον αναλογικό δέκτη. Το έβαλα στο filmnet 2, άνοιξε αυτό το filmnet 3 και τα supersport αλλά όχι τα υπόλοιπα. Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί η κάρτα; Μήπως να αναβαθμίσω το cam; Αλλά από ότι έχει πάρει το μάτι μου το 1.06 δεν αναβαθμίζεται σε 1.11. Κάποια άλλη λύση;
Από την NOVA σου είπαν τίποτα;;;

Μήπως χρειάζεται να αλλάξεις καρτούλα;

Reaction score
6
Και το 1.06 αναβαθμίζεται κανονικά σε 1.11 μόνο που είναι αρκετά δύσκολο να βρεις συμβατό λάπτοπ με θύρα pcmcia που το αναγνωρίζει (ώστε να μπορέσει να το αναβαθμίσει).
Όχι και τόσο δύσκολο... αρκεί να ξέρεις πως να "κάνεις" το laptop σου να αναγνωρίσει το cam...
Μόλις αδειάσω λίγο θα σας δώσω τις κατάλληλες οδηγίες ώστε σχεδόν σε οποιοδήποτε laptop να μπορείτε να αναβαθμίσετε το irdeto cam σε 1.11 !
(εγώ για παράδειγμα έχω το Ibm T40 με το οποίο έχω αναβαθμίσει τουλάχιστον 30 τέτοια cam...!!!!)

Reaction score
4
Όχι και τόσο δύσκολο... αρκεί να ξέρεις πως να "κάνεις" το laptop σου να αναγνωρίσει το cam...
Μόλις αδειάσω λίγο θα σας δώσω τις κατάλληλες οδηγίες ώστε σχεδόν σε οποιοδήποτε laptop να μπορείτε να αναβαθμίσετε το irdeto cam σε 1.11 !
(εγώ για παράδειγμα έχω το Ibm T40 με το οποίο έχω αναβαθμίσει τουλάχιστον 30 τέτοια cam...!!!!)
ωχωχ.. αμα λέει ο deliol οδηγείες.... ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ! :)

thumbs up για το Τ40... καταπληκτικό μηχανάκι...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δοκίμασα την κάρτα και το cam σε δύο άλλα μηχανήματα (με εσωτερικό irdeto και χωρίς) και στον Panasat. Αποτέλεσμα το ίδιο, άνοιγαν δηλαδή μόνο filmnet και supersport. Πήρα στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι προφανώς χρειάζεται αλλαγή κάρτας (και έκανα την κλασσική συζήτηση ότι είναι απαράδεκτοι να χρεώνουν την καινούρια κάρτα). Τους ρώτησα μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος και με έχουν βάλει σε κανένα πακέτο από αυτά που δίνουν στα προποτζίδικα. Με διαβεβαίωσαν πως όχι. Κλέινω το τηλ και έχω αποφασίσει να πάω στο κατάστημα της περιοχής μου που συνεργάζεται με τη NOBA όταν μετά από μισή ώρα ως εκ θαύματος άνοιξαν όλα τα κανάλια. Τώρα σκέφτομαι: γίνεται να αποσυντονίστηκε η κάρτα και να επανήλθε μόνη της; Μπορεί. Τέλος καλό όλα καλά αν εξαιρέσετε τη σύγχυση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo