Humax 5400

Reaction score
786
Κανω (ακομα) τα πρωτα βηματα στη δορυφορικη και σκεφτομαι να παρω εναν καλουτσικο δεκτη. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον Humax 5400, τοσο οσον αφορα την ποιοτητα εικονας και την ευαισθησια του tuner, οσο και τις εξτρα δυνατοτητες που μπορει να προσφερει με την βοηθεια unofficial firmware. Ειναι εν τελει καλη αγορα ή θα ηταν καλυτερα να παρω εναν παμφηνο receiver μια που το Mpeg-4 ειναι προ των πυλων και ο Humax σε κανενα χρονο θα ειναι πισω?

Επισης εχω διαβασει οτι ο 5400 ειναι ιδανικος για c@rd sh@ring μια που μπορει να λειτουργησει ως server της καρτας και να την διανειμει μεσω σειριακης. Ισχυει οντως αυτο? Σε τι μήκη μπορει να φτασει το σειριακο καλωδιο και τι δεκτης χρειαζεται για client εκτος του Dreambox?

Ευχαριστω

Reaction score
786
Ε, ας μην ειμαστε και υπερβολικοι, Γιαννη!

Ζητησα απλα γνωμες χρηστων και οχι αναλυση περιεργων κόλπων. Αλλωστε "λαμπρά" περιοδικα που... διακινουνται ελευθερα περιγραφουν με λεπτομερειες αυτες τις διαδικασιες που ξεφεύγουν απο τα "όρια" ενός public forum ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Θεμιστοκλή οι απόψεις για τον Humax5400 είναι δεδομένες. Είναι ενας πολύ καλός δέκτης με πολλά "θετικά" στοιχεία , με αναβαθμίσεις firmware και με ενα ολόκληρο υποστηρικτικό team απο πίσω. Απλώς είναι παλιός.

Τόσο παλιός που είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Δεν χάνει ποτέ την αξία του.
Πάντως προσωπική μου άποψη, αφου είσαι και στο χώρο του AV περίμενε 1 μήνα ακόμη και μετά θα είναι διαθέσιμοι οι νέοι HD Mpeg4 δέκτες.

Βεβαια οι τιμές θα είναι περίπου στα 450 - 600 ευρώ, ενώ ο HUMAX κοστίζει περί των 300.

Αν θέλεις οπωσδήποτε δέκτη και filmnet μαζί υπάρχει μια προσφορά για τον πλήρη εξοπλισμό με 150 ευρώ απο την Nova...

Οσον αφορά το sharing , είναι μια λύση που μπορεί να παίξει με τον Humax και μεχρι τα 100 μέτρα απο τον δέκτη, για κάθε slave δέκτη.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera