Humax HDCI-2000 Νέο firmware 1.00.16

Reaction score
6
Επιτέλους..... βγήκε αναβάθμιση για τον Humax HDCI-2000.....!!!!! :shock:

Και η version αυτής.... 1.00.08 !!!
Ακόμα όχι επίσημα (από το site της Humax...) αλλά από κάποιον μεγάλο dealer της στην Ολλανδία.....

Για τολμηρούς και μόνο...:!: :!: :!: :!: (εγώ το τόλμησα πάντως....!!!)

http://software.algevex.nl/sw/humax/HDXSCI10008_all_2nd.hdf

Φαντάζομαι ξέρετε τι χρειάζετε για την αναβάθμιση, έτσι;;;; :wink:

Reaction score
4
Re: Humax HDCI-2000 Νέο firmware 1.00.08

MOΛIS ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ...

Reaction score
14

Γειά σας ! Να ρωτήσω κατι? Σε hd αν πάρω αυτόν τον δέκτη έχει γενικά τίποτα ελεύθερο αξιόλογο να δούμε η τσάμπα τα λεφτα?
Και κάτι άλλο , έχω nova με το στανταρ κάτοπτρο της (το μικρό)..Υπάρχει περίπτωση χωρίς να αλλάξω/προσθέσω πιάτο να δω hd free to air?
thanx

Reaction score
6

The most recent version: 1.0.08

HDMI problems solved.
Small other bugs remedied.

Release Date 4-12-06

Κάποιοι αναφέρουν προβληματάκια στα "κλειδωμένα" HD κανάλια (πχ National Geografic HD) - έχουν ήχο αλλά όχι εικόνα.... άλλοι πάλι δεν παρατήρησαν κανένα πρόβλημα....Θα δοκιμάσω και εγώ το βράδυ και θα σας πω...

Να ξανατονίσω ότι η HUMAX δεν το έχει δώσει ακόμα επίσημα, οπότε χρειάζεται προσοχή....!!!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Καλό είναι οι αναβαθμίσεις να μην προέρχονται απο οποιονδήποτε, αλλα απο την επίσημη πηγή τους, κατα την άποψη μου βέβαια πάντοτε, για να μην ψάχνουμε κατόπιν παλαιότερες version....

Posted by: giorgio-n
Γειά σας ! Να ρωτήσω κατι? Σε hd αν πάρω αυτόν τον δέκτη έχει γενικά τίποτα ελεύθερο αξιόλογο να δούμε η τσάμπα τα λεφτα?
Και κάτι άλλο , έχω nova με το στανταρ κάτοπτρο της (το μικρό)..Υπάρχει περίπτωση χωρίς να αλλάξω/προσθέσω πιάτο να δω hd free to air?
thanx
Υπάρχουν HD προγράμματα ελεύθερα (LUXE TV HD) αλλά φυσικά και συνδρομητικά. Πάντως σίγουρα δεν είναι Ελληνικά αυτά...
Ειναι πολύ μικρό το πιάτο αλλά δεν χάνεις τίποτα να to δοκιμάσεις, λογικά θα παίξουν.
Εαν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ας το γράψει.

Το πρόβλημα δεν είναι στο πιάτο αλλά είναι εαν ο διαπομπός (trasponder) των HD καναλιών απο το δορυφόρο, έχει την ισχύ εκπομπής ικανή να καλύψει στην Ελλάδα τόσο μικρό πιάτο (60cm).

Reaction score
6

Λοιπόν, όλα ΟΚ με το νέο firmware.....!!!!
Κανένα πρόβλημα στα HD κανάλια (ευτυχώς!!), έχω μάλιστα την υποψία ότι βελτιώθηκε λίγο η λήψη του euro1080 από τον Eutelsat W3A (όχι ότι τώρα παίζει σωστά, αλλά κάνει πιο λίγα σπασίματα από πριν...)
Στα μενού καμμιά αλλαγή....

Και ένα tip , το οποίο παίζει και στην 1.00.07 version...
Κρατήστε πατημένο το κουμπί mute στο τηλεχειριστήριο για λίγα δευτερόλεπτα και θα σας εμφανίσει ένα μενού για να ρυθμίσετε το lipsync (ιδιαίτερα χρήσιμο σε κανάλια με ac3 ήχο.... :wink: )

bou

Reaction score
0

deliol said:
έχω μάλιστα την υποψία ότι βελτιώθηκε λίγο η λήψη του euro1080 από τον Eutelsat W3A (όχι ότι τώρα παίζει σωστά, αλλά κάνει πιο λίγα σπασίματα από πριν...)
Δηλαδή τι ακριβώς σας παρουσιάζει, είμαι νόμιμος κάτοχος card και με ενδιαφέρει.
Τι διάμετρο και τι LNB έχεις στις 7οΕ?
Τον συνιστάτε για αγορά?

Reaction score
0

bou said:
deliol said:
έχω μάλιστα την υποψία ότι βελτιώθηκε λίγο η λήψη του euro1080 από τον Eutelsat W3A (όχι ότι τώρα παίζει σωστά, αλλά κάνει πιο λίγα σπασίματα από πριν...)
Δηλαδή τι ακριβώς σας παρουσιάζει, είμαι νόμιμος κάτοχος card και με ενδιαφέρει.
Τι διάμετρο και τι LNB έχεις στις 7οΕ?
Τον συνιστάτε για αγορά?
oti piato kai na ehis ,an to ehis stous 13E vale ena parakentro gia ton 7E kai tha ise ok !!
oso afora gia ton dekti i epilogi ine dikiasou !!
ego perimeno dekti me linux se HD (ante na doume )

Reaction score
6

oti piato kai na ehis ,an to ehis stous 13E vale ena parakentro gia ton 7E kai tha ise ok !!
Δεν θα το έλεγα.... Το έχουμε δοκιμάσει παράκεντρα σε 1.20x1.10, και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό....
Εγώ έχω 1.10x1.00 Gibertini με diseqc μοτέρ Moteck SG2100A και LNB το 0.3 της Invacom (και καλώδιο πολύ χαμηλής απώλειας...)
Ενώ ο W3A είναι πολύ εύκολος δορυφόρος σε λήψη για το σύνολο της χώρας μας, ο συγκεκριμένος πομπός του που είναι σε DVB-S2, είναι πολύ πιο αδύναμος , καθώς και το Symbol rate του είναι μάλλον χαμηλό για 4 κανάλια HD...
Στον αμέσως διπλανό transpoder του LuxeTV HD δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λήψης με πολύ χαμηλότερο SR, εκεί όμως είναι σε DVB-S διαμόρφωση....(!)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αυτή τη στιγμή θες να πιάσεις Euro1080, θα πρέπει να έχεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 1.40x1.20 πιάτο είτε κινητό , είτε κεντραρισμένο στις 7East ! (αυτό ισχύει για την Αθήνα, πιο ανατολικά και βόρεια τα πράγματα είναι πιό εύκολα....!!!)
Σύνομα θα δοκιμάσουμε με τον Γενικό με λίγο μικρότερο πιάτο (1.20x1.10) κεντραρισμένο στις 7 East για να δούμε τι γίνεται...

Reaction score
6

Λοιπόν, το firmware 1.00.08 του δέκτη μου αντικαταστάθηκε χθες βράδυ με το 1.00.07, μετά από κόλλημα που έφαγε ο δέκτης στο κανάλι του Euro1080...... Για την ακρίβεια δεν άλλαζε κανάλι με τίποτα, ούτε μετά από Off-on !
Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη έκδοση δεν θα έχει τέτοια προβλήματα....

Reaction score
0

signomi pou den mporo na grapso ellinika,exo problima sto pc alla tha to ftiaxo tis epomenes meres.
Apla ithela na po pos ego pou eimai apo tous protous pou pira apo germany ton humax HD-PR 1000 prin 1 xrono exo kanei 4 updates ta prota 2 me to pc kai ta teleytaia 2 OTA.
simera ekana tin teleytaia anabatmisi OTA firmaware 1.00.22 alla kai prin 2 mines me tin 1.00.21 eixan lithi olla ta bugs toy dekti mou,px tholoma eikonas me upscaling 1080i, i pou den xekinage otan eixa tin modula mesa kai eprepe prota na tin bgalo klp klp.
Apo ola ayta to symperasma einai oti i humax ypostirizei kalytera ton pr-1000 apo ton HDCI-2000,giati poloi elegan oti o 2000 tha einai kalyteros apo plebras dynatotyton kai ypostirixis.
To antitheto symbenei telika kai me blepo na perno kai allon ena tora poy exei pesei kai i timi toy 302euro me ta metaforika apo germany.
Ayta ithela na po kai sas eyxomai kali xronia me ygeia pano apo ola

Reaction score
0

Εχει παρατηρήσει κανείς τι διορθώνει το νέο firmware; Εγώ πάντως δεν είδα κάτι διαφορετικό στην εικόνα ή τα μενού...

Ν.

Reaction score
6

Ναι, είναι beta, άλλωστε το είχα τονίσει από την αρχή ότι η Humax δεν την έχει δώσει επίσημα....
Μου δημιούργησε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα , μου κλείδωσε σε ένα κανάλι τον δέκτη και δεν μπορούσα να αλλάξω κανάλι με τίποτα (ούτε μετά από power off!!!), οπότε επέστρεψα στην 1.00.07
Επίσης αργούσε περισσότερο να ανοίξει τα HD κανάλια...

Reaction score
0
Απάντηση: Humax HDCI-2000 Νέο firmware 1.00.08

giasas edia eho ena provlima me ton hdci 2000 den moy doylevi ta kanalia ton premiere tv 665 , tv 666 ti sihnotita 12070 h 27500!!??.
mipos kapios kseri kati giafto?
efharisto.

Reaction score
1
Re: Νέο firmware 1.00.16 για τον Humax 2000…

Αργά τώρα το βράδυ που άνοιξα ξανά τον Humax, μου έβγαλε το μήνυμα ότι βρήκε νέο firmware, την έκδοση 1.00.16. Του είπα να προχωρήσει και η αναβάθμιση έγινε κανονικά, ανώδυνα και πολύ γρήγορα, μέσα σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει. :114:

Μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του firmware, ο δέκτης άνοιξε ξανά μόνος του και όλα είναι κανονικά στη θέση τους, τίποτα δεν πειράχτηκε, δηλαδή κανάλια, αγαπημένα κτλ.

Από ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα στα μενού δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι νέο, ούτε παρατήρησα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του δέκτη… :139:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Humax HDCI-2000 Νέο firmware 1.00.08

ναι και σε εμένα κατεβαίνει, θα το τσεκάρω για τις αλλαγές.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv