HUMAX HDCI-2000 firmware update v1.00.07 !!!!

Reaction score
0
Δεν θέλω να φανώ αχάριστος , αλλά έχω μια απορία :

Από την έκδοση 1.00.04 της 25/5/2006 πάμε στην 1.00.07 (05, 06 ?) χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω το post να υπάρχει ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Humax. :? :?

Την πέρασες και δουλεύει σωστά ? Είναι με λίγα λόγια αξιόπιστη ? Εάν θέλεις βέβαια μας λές και την πηγή που την βρήκες (άν θέλεις :roll:)

Reaction score
6
Δουλεύει άψογα... εγώ την πέρασα ήδη.... και φυσικά είναι αξιόπιστη... Ποτέ δεν θα έβαζα κάτι που θα μπορούσε να σας προκαλέσει ζημιά.... Άλλωστε και εγώ είμαι κάτοχος του HDCI-2000 , οπότε ....καταλαβαίνεις....

Εντυπώσεις??? Μειώθηκε επιτέλους η υπερβολική φωτεινότητα μέσω HDMI και βελτιώθηκε κι'άλλο το upscale των SD καναλιών..
Έχουν προσθέσει επίσης την "Advanced Search" επιλογή στην ανίχνευση καναλιών, δηλαδή μπορείς πλέον να ψάξεις για κανάλια με συγκεκριμένο PID (είτε Video, είτε Audio είτε PCR) !!!! , τα οποία καταχωρεί στη λίστα σαν "User Defined 1" κλπ...
Έχει βελτιωθεί λίγο παραπάνω η απόκριση στα μενού , καθώς και στο τηλεχειριστήριο ....

Όποιος δεν βιάζεται μπορεί πολύ απλά να περιμένει να το βάλει και η Humax στο site της....
(έτσι ακριβώς έγινε και με την 1.00.04, την είχαμε μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία!!! :mrgreen:)

Αν καταλαβαίνεις Ολλανδικά , από εδώ αρχίσαν όλα:
http://www.sat4all.com/forums/showflat.php?Cat=0&Board=UBB18&Number=1190614&Search=true#Post1190614

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πόσο βελτιώθηκε το upscale?
ago to katevasa kai tha to peraso ! !!
thanks delio !! !
xristo to metefera kai sto forum pou ime !! me link tis pigis apo edo !! an ine lathos pezmou kai te vgazo ! !

Reaction score
0
deliol said:
Δουλεύει άψογα... εγώ την πέρασα ήδη.... και φυσικά είναι αξιόπιστη... Ποτέ δεν θα έβαζα κάτι που θα μπορούσε να σας προκαλέσει ζημιά.... Άλλωστε και εγώ είμαι κάτοχος του HDCI-2000 , οπότε ....καταλαβαίνεις....

Εντυπώσεις??? Μειώθηκε επιτέλους η υπερβολική φωτεινότητα μέσω HDMI και βελτιώθηκε κι'άλλο το upscale των SD καναλιών..
Έχουν προσθέσει επίσης την "Advanced Search" επιλογή στην ανίχνευση καναλιών, δηλαδή μπορείς πλέον να ψάξεις για κανάλια με συγκεκριμένο PID (είτε Video, είτε Audio είτε PCR) !!!! , τα οποία καταχωρεί στη λίστα σαν "User Defined 1" κλπ...
Έχει βελτιωθεί λίγο παραπάνω η απόκριση στα μενού , καθώς και στο τηλεχειριστήριο ....

Όποιος δεν βιάζεται μπορεί πολύ απλά να περιμένει να το βάλει και η Humax στο site της....
(έτσι ακριβώς έγινε και με την 1.00.04, την είχαμε μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία!!! :mrgreen:)

Αν καταλαβαίνεις Ολλανδικά , από εδώ αρχίσαν όλα:
http://www.sat4all.com/forums/showflat.php?Cat=0&Board=UBB18&Number=1190614&Search=true#Post1190614
O.K. deliol , την κατέβασα και σε πρώτη ευκαιρία θα την περάσω . tnx .

Μήπως είδες καμμιά διαφορά στην συμπεριφορά του Humax σχετικά με τις κάρτες της Nova ? (αν έχεις Nova φυσικά). Είχανε πολλά κολλήματα μέχρι τώρα .

Reaction score
3
Το πέρασα κι εγώ αλλά τουλάχιστον με μία πρώτη ματιά το advanced search φαίνεται να είναι η εμφανής διαφορά.
Δεν ξέρω αν φταίει η δική μμου εγκατάσταση αλλά όλα τα ελεύθερα HD κανάλια με την εξαίρεση του HD Forum και Canal+, έχουν έντονο pixelization. Στον κόσμο των υπολογιστών θα έλεγα ότι το bandwith δεν είναι αρκετό γι' αυτό τον όγκο πληροφορίας, εδώ τι συμβαίνει;

Reaction score
3
Aυτό ακριβώς... χρειάζονται κι άλλο bitrate...
Και πως δορθώνεται? Μεγαλύτερη κεραία? Καλύτερη ρύθμιση της κεραίας?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ezervoud said:
Aυτό ακριβώς... χρειάζονται κι άλλο bitrate...
Και πως δορθώνεται? Μεγαλύτερη κεραία? Καλύτερη ρύθμιση της κεραίας?
Πληρώνει περισσότερα το κανάλι στον δορυφόρο και το πρόβλημα λύνεται... Είναι θέμα καναλιού όχι λήψης...

Reaction score
0
Ένας αποκωδικοποιητής για να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος, πρέπει να έχει τουλάχιστον 12-15 λίστες αγαπημένων. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια, η Humax, που θέλει να θεωρείται κορυφαία στο χώρο των αποκωδικοποιητών, έχει μόλις 5 λίστες στον HUMAX HDCI-2000. Άλλο βέβαια το ζήτημα, ότι η μετονομασία των λιστών, υπάρχει μόνο κατ΄όνομα, αφού μετά από λίγες ημέρες, επανέρχεται η αρχική ονομασία "Αγαπημένο 1,2 κλπ." :x :x :p

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
panagtas said:
Ένας αποκωδικοποιητής για να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος, πρέπει να έχει τουλάχιστον 12-15 λίστες αγαπημένων.
Συγνώμη αλλά η αξιοπιστία ενός μηχανήματος τι σχέση έχει με τις λίστες?
Αξιόπιστο λέγεται το μηχάνημα που δεν χαλάει όχι το εύχρηστο. Το θέμα των λιστών είναι όντως πρόβλημα, αλλά όχι αξιοπιστίας. Είναι πρόβλημα χρηστικότητας...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ας μην βιαζόμαστε με τον Humax... μην ξεχνάμε ότι βγήκε άρον-άρον για να προλάβει το Mundial και τους συνδρομητές των Premiere.

Τα υπόλοιπα συνδρομητικά κανάλια που έδειξαν το Mundial σε HD είχαν απίστευτα προβλήματα με τους δέκτες που έδιναν... τουλάχιστον αυτός δουλεύει!

Reaction score
0
sosta ta lene i prolalisontes pio pano. tora mpikame se afto to horo ara as antimetopisoume ta provlimata siga siga. oso afora tin aksipistia enos dekti me tin sxesi to kanalion se favorits to theoro astoxi erotisi.
eksalou mehri tora kala ta pai o humax hd kai update vgazi .gia mena afto simeni oti kapgi asxolounte ! !
ego pote tha aksiotho na vgalo to humax apo to amaksi pou to exo na to ksanadokimaso, ante na do ! ! !
aa kai kati alo
osi exoune stin katohi tetion dekti vlepoune kanalia me piotita pou pote alote den exoune di ! ! !kai anevazoune kai tin tileorasi otan erxonte fili kai ti vlepoune kai rotane ma poso tin pires kai ine toso kali ikona ! ! !xaxaxax den kseroune oti o humax to kani ! ! !

Reaction score
0
panagtas said:
Ένας αποκωδικοποιητής για να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος, πρέπει να έχει τουλάχιστον 12-15 λίστες αγαπημένων. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια, η Humax, που θέλει να θεωρείται κορυφαία στο χώρο των αποκωδικοποιητών, έχει μόλις 5 λίστες στον HUMAX HDCI-2000. Άλλο βέβαια το ζήτημα, ότι η μετονομασία των λιστών, υπάρχει μόνο κατ΄όνομα, αφού μετά από λίγες ημέρες, επανέρχεται η αρχική ονομασία "Αγαπημένο 1,2 κλπ." :x :x :p
Τα αγαπημένα τα έχω μετονομάσει εδώ και 2 μήνες και ΔΕΝ έχουν αλλάξει από την ημέρα της αλλαγής τους. Μήπως εννοείς κάτι άλλο ?

Έχεις δίκιο πάντως για το ότι οι κατηγορίες τους είναι ΜΟΝΟ 5 :( :(

Κοινώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φίλοι μας της Humax :twisted: :twisted:

Reaction score
0
Παντως εχει πολυ δρομο ακομη να διανυσει..
το μενου θελει πολυ δουλεια..δεν ειναι μονο οι 5 λιστες τον αγαπημενων ειναι οτι δεν υπαρχει λιστα με provider και ετσι ψαχνεισ να βρεις που ειναι το καναλι που θελεις ανα δορυφορο και επισεις δεν εχει λιστα δορυφορων αλλα τους βγαζει οπως θελει αυτος με πρωτο τον hotbird( εκτος και αν ειναι καπου που εγω δεν εχω βρει)..ενεργοποιω τον 5400 και το μενου του σφυριζει.
παντως συμφωνω για το οτι ο δεκτης βγηκε για να προλαβει το παγκοσμιο,το λειτουργησε με το κεφαλι ψηλα αλλα τωρα πρεπει να αρχισει να μασ δινει ολα τα καλα που ειχε ο 5400 σχετικα με την χρηστικοτητα του.Παντως εχωντας την εμπειρια απο τον 5400 θαπρεπε η εταιρεια να βγει πιο ετοιμη τουλαχιστον οσον αφορα το μενου τα αγαπημενα τα πρεμιερ direct και την λιστα των provider.
Με λιγα λογια..καναμε υπομονη στον 5400..γιατι πρεπει να κανουμε και στον 2000? :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis