HUMAX HDCI 2000 Help Needed!!!!

Reaction score
0
Μπορει καποιος φιλος που εχει το δεκτη αυτο και κινητο πιατο να μου στειλει τα settings του. Δεν μου κατεβαζει τα καναλια του premiere: sports 1 & 2 ουτε τα direct και direct + ή τα erotik και blue. βρηκα κατι settings και περασα αλλα εχουν astra=1 hotbird=2 και εγω τα εχω αναποδα και προσπαθησα να βρω αν αλλαζει η ρυθμιση της κεραιας στο formula αλλα δεν....
Αν ξερει καποιος εστω πως να αλλαξω τις ρυθμισεις θα ημουν υποχρεος.

Ευχαριστω εκ τον προτερων....

Υ.Γ. Το email μου ειναι [email protected]

Reaction score
4.909
Γιατι δεν αλλάζεις τα καλώδια στην κεραία (να αντιστρέψεις το ομοαξονικό που πάει στο lnb astra με αυτό που πάει στο lnb hot bird). Ετσι το 2 θα σου γίνει 1 και αντιστρόφως

Reaction score
1
Απάντηση: HUMAX HDCI 2000 Help Needed!!!!

Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις γιατί από τις ρυθμίσεις της κεραίας μπορείς ν΄αλλάξεις τις θέσεις των δορυφόρων.
Νομίζω όμως ότι στη συνέχεια πρέπει ν΄αντιστρέψεις και τα disec.

Reaction score
6
Ρε παιδιά, η λύση είναι πολύ απλή και την έχω ξαναδοκιμάσει..!!
Ρίχνεις τα settings στον Humax, και πηγαίνεις στο μενού με τις diseqc ρυθμίσεις και απλά αλλάζεις τη θέση 1 σε hotbird και την 2 σε Astra . Τα αποθηκευμένα κανάλια δουλεύουν κανονικά!!!

Reaction score
0

Συγνωμη δικο μου το λαθος, δεν σας το εξηγησα σωστα.
Δεν εχω 2 lnb με διακοπτη diseqc. Τοτε η λυση θα ηταν αυτονοητη.... Θα εμπαινα στο μενου του δεκτη και θα αλλαζα τις ρυθμισεις του diseqc και ολα καλα.
Εχω κινητο πιατο στο οποιο, οπως και στον 5400 που εχω, ετσι και στον HDCI2000 εχω ρυθμισει sat position 1 = Hotbird, sat position 2 = Αstra, κλπ.....
Και εκει ακριβως ειναι το προβλημα μου. Οτι τα settings που κατεβαζω εχουν ρυθμιση astra=1 hotbird=2 με αποτελεσμα οταν τα φορτωνω να βαζω καναλι του astra και το positioner να μου γυριζει το πιατο στον hotbird και αναποδα....
Γι' αυτο ψαχνω ειτε καποιον τροπο να αλλαξω την ρυθμιση στα settings που κατεβασα μεσω του formula ή αλλου αντιστοιχου προγραμματος ειτε να κατεβασω απο καπου ετοιμα settings που να εχουν ρυθμισμενους τους δορυφορους ετσι οπως τους εχω (Hotbird=1 astra=2)
Για τον 5400 για παραδειγμα αυτα που κατεβαζα ηταν ετσι ρυθμισμενα και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Reaction score
0

Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης...
Μαλλον δεν εχει κανενας αλλος τον 2000 σε κινητο πιατο....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης...
Μαλλον δεν εχει κανενας αλλος τον 2000 σε κινητο πιατο....
έχω εγώ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα άκρη και τα πέρασα χειροκίνητα τα κανάλια...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Από το μενού πέρασα έναν έναν τους δορυφόρους και κατέβασα όλα τα κανάλια. Δυστυχώς μου πήρε πάρα πολύ χρόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι ίσως χρειαστεί να το ξανακάνω τρέμω...

Reaction score
0
παιδια καλημερα
ειμαι καινουριος στην παρεα και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα για κατεβασμα των υπο-καναλιων του premiere τον οποιο λαμβανω με....τεχνοκρατικο τροπο
ομως δεν κατεβαζει ουτε αυτοματα ουτε χεοροκινητα(ενα-ενα) τα ποδοσφαιρικα και ερωτικα καναλια υποπακεττου
ακουσα για καποια settings που ριχνεις στον δεκτη μεσω υπολογιστη μα δεν εχω ιδεα που να τα βρω...
και μετα...αφου ριξεις το προγραμμα πως κατεβαινουν?
χειροκινητα και ενα ενα?ακουσα πως ειναι 3 ποδοσφιαρικα και 5...οφθαλμολουτρο!
αν καποιος ξερει ας μου γραψει εδω η με p.m
ευχαριστω πολυ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos