Hxeio Gia Hk970/hd970???

Reaction score
1
:cool_1: ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΗΧΕΙΟ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ HK/HD(audiospectrum eros,dali concept,wharfedale 9.1, JBL E60) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ADVANCE ACOUSTICS(MAP-305DA)K to player (MCD203) (kef IQ1,roister staus 4).ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ(ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ(10 ΕΩΣ 3εκ ΑΠΟΣΤΑΣΗ)ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΗΚΟ ΜΙΚΡΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BASS REFLEX STO MΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ MEXRI 500 EURO.ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΚ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟY ΑΡΕΣΑΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΤΑ AUDIO SPECTRUM K TA KEF IQ1.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ..?

Reaction score
7.110
Mη βαλεις τα ηχεια τοσο κοντα στο τοιχο ακομα και αν εχουν μπροστα την οπη.Θα πρεπει σε καθε περιπτωση να εχουν ενα αερα τουλαχιστον 20 εκατοστα απο το τοιχο.Με αυτη την αποσταση δεδομενη και αφου σου αρεσαν και εσενα πηγαινε στα audio spectrum eros,ειναι εξαιρετικο ηχειο.Μερικα ακομα θα πρεπει να ακουσεις,EPOS M5,EPOS ELS3 (το καλυτερο προσιτο μικρο με τιμη κατω απο 280),DYNAUDIO AUDIENCE 42.

Reaction score
61
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ QUAD 12L (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 450€). ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ WHARFEDALE 9.2 (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΗ ΕΜΠΡΟΣ). ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ 15 ΜΕ 20 cm ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ-CD ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ ΗΧΕΙΑ Π.Χ. B&W CM1 ~800€ TA OΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ (ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ B&W ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 84db Ο ΗΑΡΜΑΝ ΘΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ)

Reaction score
1
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ...ΜEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΑ EROS v2
ΜΕ 690€.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΜΗΚΟΥΣ 50-60 εκ(παχους 28χλστ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΑΕΡΑΣ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ).ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ?ΣΕ ΤΙ?

Reaction score
7.110
Αν ειναι να τα βαλεις εκει πανω μην ασχοληθεις με τα Eros.Παρε τα 9.1 και τα υπολοιπα 500 τοσα γλεντησε τα.

Reaction score
61
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΡΑΦΙΑ. 1ο, ΓΙΑΤΙ ΡΑΦΙ ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. 2ο ΓΙΑΤΙ ΤΟ TWEETER ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΘΕΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. 3ο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΑΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ-ΣΤΙΒΑΡΕΣ?

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚEF iQ5 (ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ)

Reaction score
14
Diamond 9.1 δαγκωτό!!!!!
Ο συνδυασμός απλά "σκοτώνει"!!!!!:happy_4:

Θα συμφωνήσω.
Για κάτι (αρκετά κάτι) παραπάνω στα χαμηλά, ή αν ο χώρος σου είναι πάνω από 12-15τμ,
μπορείς να κοιτάξεις και τα Diamond 9.2

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να δώσεις 3-4 φορές παραπάνω χρήματα για 1 τσίκ
"καλύτερου" ήχου.
Με το "καλύτερο" να είναι πολύ υποκειμενικό.
Τα Wharfedale μόλις στρώσουν μεταμορφώνονται σε απίθανα για την λιανική τους ηχεία.

Επίσης δεν βλέπω γιατί να χολοσκάς για το "ράφι".

Μια χαρά θα παίξουν σε ράφι.
Ραφιού είναι άλλωστε.

Αν ο ήχος επηρρεαστεί....εεεε...επηρρέασε τον και εσύ ανάλογα. :p ;-)
Εκτός αν σκοπεύεις να κοιμάσαι στο μπαλκόνι για να παίζουν τα ηχεία όπως "πρέπει να παίζουν".
(Που δεν πρόκειται ποτέ σε οικιακό χώρο ένα ηχείο να παίξει...όπως πρέπει να παίζει.)

Ωραίο και φθηνό σχετικά ηχειάκι είναι και το Roister.
Είναι λίγο ...γαϊδούρι βέβαια μπροστά στα 9,1 και για κρεββατοκάμαρα....
Το Epos επίσης. Είναι και μαντζέβελο.

Reaction score
1
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΣΙΚ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ ΜΟΥ ,ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΧΕΟ ΒΑΣΗΣ(π.χ ροιστερ4).ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΛΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ....
ΤΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?

Reaction score
0
Απάντηση: Hxeio Gia Hk970/hd970???

Καλησπέρα
Πουλάω ένα ζευγάρι kef IQ1 καινούργια στην κούτα τους. Σε τι τιμή τα έχεις βρει εσύ? Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm

Reaction score
7.110
Το λεω γιατι ειναι εξαιρετικο ηχειο και θα το αδικησεις αν το αντιμετωπισεις σαν ηχειο καφετεριας με τη τοποθετηση που σκεφτεσαι.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos