- Reaction score
- 7.114
Τον αγορασα το Σαββατο,αλλα μου κανει εντυπωση πως και δεν ειχε ανοιξει καποιος σχετικο θεμα,οταν πριν μερικες μερες κυκλοφορησε στο διαδικτυο το εξωφυλλο του τευχους.Ολοι μπαλα βλεπετε?

Καλησπέρα κι από μένα. Με στεναχωρεί που το βλέπω όχι τακτικά και λεπτό, όχι γιατί δεν έχει δοκιμές αλλά λόγω διαφημίσεων. Στον πρόλογο ο εκδότης σχολιάζει ότι το hi-fi επανέρχεται γιατί το hi-end δίνει βάρος περισσότερο στο κέρδος και λιγότερο στην αποστολή του. Πιστεύω ότι αυτό δε θα το έλεγε αν δεν είχαμε κρίση. Η αγορά θα κινούνταν. Πάντως έχει δίκιο ότι λόγω της μικρής ζήτησης hi-end το hi-fi βελτιώνεται.το τευχος εχει παντως δοκιμες απο αρκετες "γηινες" συσκευες.
Τι εννοείς «επαγγελματικούς»;Χάθηκε να κάνουν ένα συγκριτικό σε "επαγγελματικούς" τελικούς;
Έναν τέτοιον αγόρασα εγώ. Μια χαρά είναι, αλλά μου λείπει καλός προενισχυτής.Τι εννοείς «επαγγελματικούς»;
Σαν αυτούς τους μαύρους-ψηφιακους-ρακάτους με τα ανεμιστήρια, τα χερούλια και τα λεντάκια που έχουν στα μπαρς, στα κλαμπς, στις «πίστες», στα «λάιβ» και στις «αίθουσες εκδηλώσεων»;
Όντως, θα’ταν ενδιαφέρον τεστ.