Hyundai Tucson

Reaction score
51
Ο Μιχάλης πήρε το TUCSON το περασμένο καλοκαίρι (ήταν από τα πρώτα που πουλήθηκαν στην Πάτρα...)
Τότε δεν είχε εισαχθεί το ΚΙΑ
Αν και το είχαμε δει σε φωτογραφίες από το internet........
Άλλωστε και του Μιχάλη του άρεσε περισσότερο το TUCSON (και εμένα επίσης.....δείχνει πιο συμπαγές και ποιοτικό.....Αν είχε και πιο σκούρα γκρι πλαστικά θα ήταν ακόμα καλύτερο.....)

Ένας ακόμα λόγος ήταν η προσφορά του δωρεάν service εφ' όρου ζωής που είχε τότε η αντιπροσωπεία (δεν ήταν λόγος αυτός.....μάλλον το τελευταίο λιθαράκι πριν την επιβεβαίωση της αγοράς....)

Reaction score
0
Ναι, αυτά είναι τα ίδια πάνω κάτω. Εμένα π.χ. με "έπιασε" η προσφορά του τέλους ταξινόμησης, δηλαδή - 4.800 Ε. Κ τα σέρβις, μία από τα ίδια είναι αν τα βάλεις κάτω (εκτός κ αν το κρατήσει κανείς 15 χρόνια οπότε εντάξει, πάω πάσσο :p).

Reaction score
51
Καλό είναι να κάνετε και την επέκταση της εγγύησης στα πέντε χρόνια (που αν θυμάμαι συμπεριλαμβάνει και δώρο ένα συναγερμό!!!)

Βέβαια στα δωρεάν σέρβις δεν καλύπτονται τακάκια/δισκόπλακες/δίσκος συμπλέκτη-πλατό-ρουλεμάν/αμορτισέρ...........
Ουσιαστικά είναι τα oil-services (και ιμάντες δυναμό, εκεντροφόρων.......)

Reaction score
0
Η νά τιμή για το TUCSON full 2.0cc είναι 27.690 με δωρεάν service ή 26.490 χωρίς service. Αυτά μέχρι 31/07/2005.

Εγώ το πήρα 26.370 χωρίς δωρεάν service και χωρίς την επέκταση της εγγύησης.

Κάθε μήνα αλλάζει τα δεδομένα η HYUNDAI.

Reaction score
14
Ειχα την εντύπωση ότι η επέκταση της εγγύησης ισχύει ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες προσφορές.

Reaction score
51
Ειχα την εντύπωση ότι η επέκταση της εγγύησης ισχύει ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες προσφορές.

Μιχάλη με την αγορά κάθε νέου HYUNDAI ισχύει η 3ετής εγγύηση.
Αυτό το μήνα (Ιούλιος 2005) μαζί με την 3ετή εγγύηση υπάρχει και η προσφορά για τα δωρεάν service εφ' όρου ζωής (προσοχή τα δωρεάν service δεν μεταβιβάζονται στον νέο αγοραστή όταν το πουλήσετε.....)

Για να γίνει επέκταση της εγγύησης στα 5 χρόνια, πληρώνεις έξτρα γύρω στα 480 ευρώ και σου κάνουν δώρο και έναν συναγερμό!! :roll: :wink:
Μιχάλη, όντως η επέκταση της εγγύησης είναι ανεξάρτητη των υπόλοιπων προσφορών!! :D
(προχθές ρώτησα στην αντιπροσωπεία)

Reaction score
14
To ότι η επέκταση της εγγύσης είναι ανεξάρτητη το ξέρω. Ετσι όπως τέθηκε ήταν σαν να έπρεπε ο αγοραστής να διαλέξει και η δυνατότητα αυτή να μην υπήρχε.
Όταν εγώ πληρωσα την επέκταση της εγγύσης, μαζί με τα 5 χρόνια πήρα και συναγερμό,πατάκια,πυροσβεστήρα και κάτι άλλα ψιλά.

Reaction score
0
Αυτά, πάντως, νομίζω ότι αλλάζουν. Εγώ π.χ. παρέλαβα το αυτοκίνητο στις 20 Ιουλίου. Η αγορά έγινε περίπου στις αρχές. Επέκταση εγγύησης έκανα αλλά Κ αισθητήρα έβαλα, δώρα, ωστόσο, δεν δώθηκαν καθώς τα πλήρωσα κ τα 2.

Reaction score
0
Έγώ το παρήγγειλα τέλος Μαίου, το παρέλαβα τέλος Ιουνίου και δεν πλήρωσα επέκταση εγγύησης, ενώ επωφελήθηκα της έκπτωσης που είχε τότε (χωρίς δωρεάν service).

H αντιπροσωπεία μου έκανε δώρο τους ανιχνευτές παρκαρίσματος.

Reaction score
0
>> Για να γίνει επέκταση της εγγύησης στα 5 χρόνια, πληρώνεις έξτρα γύρω στα 480 ευρώ και σου κάνουν δώρο και έναν συναγερμό!! Rolling Eyes Wink
Μιχάλη, όντως η επέκταση της εγγύησης είναι ανεξάρτητη των υπόλοιπων προσφορών!! Very Happy
(προχθές ρώτησα στην αντιπροσωπεία)

Μετά από τηλεφώνημα στην HYUNDAI HELLAS πληροφορήθηκα ότι είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε εμπόρου να θέτει ό,τι προσφορά θέλει (πέραν, φυσικά, των επισήμων προσφορών της HYUNDAI - εφ΄όρου ζωής σέρβις κλπ - ), για αυτό κ εγώ τα πλήρωσα όλα. Ό,τι να ΄ναι η κατάστασις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt