i movie for PC!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Help, χρειάζωμαι το i movie (που ειναι πρόγραμμα για MAC), στο PC μου. Γίνεται να λειτουργήσει; Που θα το βρώ εαν μου κάνει; Γρήγορα πείτε μου, διοτι θα πρέπει να το βρώ άμεσα. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Από το θαυματουργό google:
Q: Is there a version of iMovie for Windows/PC?
A: No. iMovie runs on Macs only. An alternative application which runs on Windows is MovieWorks, but is not free (unlike iMovie). Windows XP now comes with a free application Windows MovieMaker, which does not have quite as much options as iMovie yet. The biggest disatvantage is that it does not allow to export your movie back to the tape. Here is a more exhaustive comparison.
Από αυτή την σελίδα: http://ed.stanford.edu/ATS/iMovie_tmp/faqs.html

V

VIDEOMIX

Guest
Eπειδή δεν κατέχω καλά τα αγγλικά, εδώ μας λέει πως ειναι μόνο για mac το πρόγραμμα; Δηλαδή εαν θέλω το πρόγραμμα, θα πρέπει να πάρω ενα mac;

Reaction score
1
Αν ειναι αποκλειστικά για mac δεν θα σου τρεξει στα windows γιατι ειναι δομημενο σε αλλη πλατφορμα.Ειναι σαν να βαλεις δισκακι Playstation 2 σε Xbox.

V

VIDEOMIX

Guest
Πάω σήμερα να αγοράσω mac. Ε, δεν γίνεται αλλιώς.

Reaction score
5
Φίλε Videomix...εδώ υπάρχουν προγράμματα και προγράμματα για PC για videoediting...τι σου γυάλισε στο iMovie δηλαδή; Για δες Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Ulead Videostudio, Muvee Autoproducer κλπ κλπ

Αν είναι να πας να δώσεις 2000 ευρώ για Mac, πάρε το Pinnacle Liquid Edition 6 Pro για το PC σου, με λιγότερο από 1000 ευρώ, http://tinyurl.com/7llqt

Reaction score
1
Θα συμφωνησω με τον Ακη κοιτα πρωτα οτι παιζει σε windows πιστευω οτι θα βρεις ατελειωτη γκαμα.Εκτος αν θες το MAC και για αλλο λογο

Reaction score
0
Βρε παιδιά, αφού ο άνθρωπος δεν ξέρει καλά καλά αγγλικά, θα δουλεψει Premiere? Αν έχει τα χρήματα, το καλήτερο που έχει να κάνει είναι να πάρει Mac. Αλλιώς το Movie Maker είναι ένα πανεύκολο πρόγραμμα. Ή ακόμα και το Nerovision Express αν θέλει να φτιάχνει DVD. Εγώ πάντως , μαζεύω λεφτά για να πάρω iMac.

V

VIDEOMIX

Guest
Θα συμφωνίσω με τον φίλο amiga 115, διοτι φίλε ak1s, έχω άκουσον άκουσον, πρόγραμμα και κάρτα μαζί που τα αγόρασα 1200 ευρό και κάθωνται 1.5 χρόνο τώρα. Διοτι ειναι πολύπλοκο. Ενώ όπως ανάφερα στο ξεκίνημα, απλό, φτηνιάρικο ειναι το i movie, αλλα το ρημάδι, ξέρω να το δουλέψω και αυτό ειναι που ζητάω. Να κάνω την δουλειά μου. ME TO Adobe premiere και το PINNACLE PRO ONE που έχω, ο ενας μου λέει το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του. Πάρε το ενα πάρε το άλλο, σεμινάρια ο άλλος, ασυμβατότητες ο άλλος και τελικά, δεν κάνω την δουλειά μου. :(

Reaction score
5
Τότε συμφωνώ, πάρε αυτό που σε βολεύει. Βέβαια καλό θα είναι να το ψάχνεις καλά πριν χαλάσεις ένα σωρό λεφτά, ρώτα στα forums :)

Reaction score
0
Ποια καρτα αγορασες?
Cannopus?pinnacle?maxtor?
Tι ασυμβατοτητες συναντησες?
Tι θελεις να κανεις ακριβως αν επιτρεπετε?
Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες ωστε να βοηθησουμε.

V

VIDEOMIX

Guest
Ειναι πολλά τα προβλήματα φίλε Κώστα. Σε ευχαριστώ πάντως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@