I PAD v Tamplets

Reaction score
4.590
Να ρωτησω το εξης.Με δεδομενο οτι το i pad ειναι ενας καλος συνδιασμος για οσους διαθετους το logitech touch, μπορει να θεωρηθει καλη εναλακτικη ενα απο τα διαφορα ταμπλετς που κυκλοφορουν στην αγορα?

Θεωρω οτι το να πληρωσουμε 600-700 ευρω για ipad καθαρα για χρηση audio απλα για λογους αισθητικης, ενδεχομενως και ταχυτητας περιηγησης ειναι καπως υπερβολικα τα χρηματα. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.728
Απάντηση: I PAD v Tamplets

Raw power αγόρι μου! Έχεις το θηρίο παρά τω ενισχυτή, και το δουλεύεις από το iPad με remote desktop!

Reaction score
1.864

μπορείς να πάρεις το carrefour ct1002, να του κάνεις μια ψιλοαναβάθμιση και να κάνεις τη δουλειά σου με 179 έουρος.

Άψογα όμως.

Reaction score
2.308
Μια φίλη είχε παραγγείλει μια Κινεζιά νομίζω με 70 ή 90 ευρώ, η οποία έτρεχε Android, αλλά δεν το έχω δει ή χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Αν θέλετε ρωτάω.

Reaction score
4.590

Raw power αγόρι μου! Έχεις το θηρίο παρά τω ενισχυτή, και το δουλεύεις από το iPad με remote desktop!
Δεν καταλαβα τι ειναι αυτο? Συμπληρωματικα Κωστα εχω δικτυο εντος του οποιου βρισκονται οι σκληροι με την μουσικη. Μ αυτο επικοινωνει ασυρματα το λοτζιτεκ. Στο λοτζιτεκ οι εντολες δινονται ειτε απ ευθειας ειτε απο το λαπτοπ, με το δευτερο με βολευει περισσοτερο.

Οσοι εχουν παρει το I Pad, μιλανε με τα καλυτερα λογια. Ειναι ο τροπος που εμφανιζει τους φακελους και η ταχυτητα πλοηγησης που το κανουν αξιοθαυμαστο. Ομως και τα 700 ειναι επισης πολλα. Γι αυτο θελω να δω αν υπαρχει κατι που να κανει την περιπου τα ιδια αλλ αμε λιγοτερα χρηματα.

Reaction score
4.590
Απάντηση: Re: I PAD v Tamplets

Μια φίλη είχε παραγγείλει μια Κινεζιά νομίζω με 70 ή 90 ευρώ, η οποία έτρεχε Android, αλλά δεν το έχω δει ή χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Αν θέλετε ρωτάω.
Θελουμε!

Reaction score
4.590

μπορείς να πάρεις το carrefour ct1002, να του κάνεις μια ψιλοαναβάθμιση και να κάνεις τη δουλειά σου με 179 έουρος.

Άψογα όμως.
Στεργιο εισαι σιγουρος? Για την ακριβεια θα ειναι καλυτερα απο το λαπτοπ?

Reaction score
1.864

Στεργιο εισαι σιγουρος? Για την ακριβεια θα ειναι καλυτερα απο το λαπτοπ?
Υπάρχει εφαρμογή για το touch στο μάρκετ. Θα με θυμηθεις για το ταμπλετακι, ρωτα τον ichaltou που το εχει και το χρησιμοποιεί ακριβώς έτσι, ως remote του τατς.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πέραν των άπειρων εφαρμογών VNC, υπάρχει και εφαρμογή για remote χρήση foobar, νομίζω σε όλες τις πλατφόρμες.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.606
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas