Ζητώ την βοήθεια των συμφορουμιτών στο εξής πρόβλημα:
Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή μου με DAC (perpretual technologies P3A) μέσω της είσόδου I2S που είναι σε μορφή 5-pin mini DIN, η ενδιάμεση συσκευή (USB σε I2S) είναι ένα Teralink-X,
http://cgi.ebay.com/USB-to-Spdif-Toslink-and-I2S-Converter-for-DAC_W0QQitemZ290385358600
το οποίο βγάζει έξοδο I2S σε μορφή RJ-45 (το γνωστο 8 επαφών βύσμα που χρησιμοποιείται για σύνδεση υπολογιστών με δίκτυα, modem κλπ).
ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι η αντιστοίχηση pin to pin του RJ-45 με το 5-pin mini DIN, έτσι ώστε να φτιάξω ένα καλώδιο με τα 2 προαναφερόμενα σε κάθε άκρη του.
Θα χρησιμοποιήσω ένα καλώδιο 18cm της audio alchemy που έχει mini DIN και στις 2 άκρες του, αλλάζοντας το 1 βύσμα σε RJ-45.
Το pin-out του Teralink-X:
(with locking tab at bottom, from left to right, facing the faceplate)
1. n/c
2. LRCK
3. LCLK
4. GND
5. V+
6. MCLK
7. DATA
8. n/c
Στο mini DIN του perpretual technologies P3A:
I2S Pinouts, The pins on the male I2S jack are numbered clockwise, with the missing pin as zero.
Pin Purpose
1 Word Clock (WCLK)
2 Bit Clock (BCLK)
3 DATA
4 Master Clock (MCLK)
5 DEM
Η γείωση προφανώς είναι στο περίβλημα του mini DIN.
Λοιπόν ποιό pin του I2S σε ποιό pin του RJ-45;
Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή μου με DAC (perpretual technologies P3A) μέσω της είσόδου I2S που είναι σε μορφή 5-pin mini DIN, η ενδιάμεση συσκευή (USB σε I2S) είναι ένα Teralink-X,
http://cgi.ebay.com/USB-to-Spdif-Toslink-and-I2S-Converter-for-DAC_W0QQitemZ290385358600
το οποίο βγάζει έξοδο I2S σε μορφή RJ-45 (το γνωστο 8 επαφών βύσμα που χρησιμοποιείται για σύνδεση υπολογιστών με δίκτυα, modem κλπ).
ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι η αντιστοίχηση pin to pin του RJ-45 με το 5-pin mini DIN, έτσι ώστε να φτιάξω ένα καλώδιο με τα 2 προαναφερόμενα σε κάθε άκρη του.
Θα χρησιμοποιήσω ένα καλώδιο 18cm της audio alchemy που έχει mini DIN και στις 2 άκρες του, αλλάζοντας το 1 βύσμα σε RJ-45.
Το pin-out του Teralink-X:
(with locking tab at bottom, from left to right, facing the faceplate)
1. n/c
2. LRCK
3. LCLK
4. GND
5. V+
6. MCLK
7. DATA
8. n/c
Στο mini DIN του perpretual technologies P3A:
I2S Pinouts, The pins on the male I2S jack are numbered clockwise, with the missing pin as zero.
Pin Purpose
1 Word Clock (WCLK)
2 Bit Clock (BCLK)
3 DATA
4 Master Clock (MCLK)
5 DEM
Η γείωση προφανώς είναι στο περίβλημα του mini DIN.
Λοιπόν ποιό pin του I2S σε ποιό pin του RJ-45;