Ice age 2.

V

VIDEOMIX

Guest
Το «Ice Age», ήταν η δεύτερη animated ταινία της Fox (μετά τα καταστροφικό «Titan AE») και οι εισπράξεις της έφτασαν τα 175 εκατομμύρια δολάρια.
Η ταινία μας παρουσίαζε τις περιπέτειες τεσσάρων προϊστορικών ζώων, ενός μαμούθ, μιας τίγρης, ενός πλατύποδα και ενός σκίουρου, τα οποία προσπαθούν να επιστρέψουν ένα νεογέννητο παιδάκι, που έχει χαθεί, στην οικογένειά του. Παράλληλα, η εποχή των παγετώνων έχει αρχίσει και όλα τα ζώα προσπαθούν, μεταναστεύοντας, να σωθούν...

Οπως είναι φυσικό, έπειτα από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας, το στούντιο αποφάσισε να γυρίσει και δεύτερο μέρος! Ετσι, ήδη έχει αρχίσει η παραγωγή του «Ice Age 2» (με ημερομηνία κυκλοφορίας την άνοιξη του 2006) ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ηθοποιοί που χάρισαν τις φωνές τους στην πρώτη ταινία θα δώσουν κι εδώ το παρόν (John Leguizamo, Ray Romano και Dennis Leary) με σκηνοθέτη τον Chris Wedge.

Δίπλα στους παραπάνω πρωταγωνιστές, προσθέστε και τα ονόματα των Queen Latifah και Drea de Matteo (τηλεοπτικά Joe / The Sopranos, Assault on Precinct 13) οι οποίες θα έχουν τους ρόλους των... γκόμενων του μαμούθ και του πλατύποδα.

 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Δεν την χάνω με τίποτα Θάνο!!
Αν έχουν "δανείσει" πάλι τις φωνές τους ο Μπέζος & ο Φιλιππίδης θα έχει πολύ γέλιο!!! :D :D :D :D
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.412
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top