IDEOS X5 GOOGLE

Reaction score
4

Έκανα την αναβάθμιση μου λοιπόν και πήρα ετουτο το κουνητό.
(Ειχα το I Phone αλλα εκλάπει) :121:

Σε σύγκριση με το I phone με μια γρήγορη ματιά μπορώ να πω πως ημουν λαλακας που έσκασα 600 ευρώ για το I. Mια χαρά ειναι και τα android.

Και ειδικά αυτο εδω για τα 200 ευρώ που ζητάει είναι περα για πέρα τίμιο.

Παμε παρακατω...

Εχω στο pc windows 7 και το live windows mail, καθώς μάλλον δεν παίζουν τα outlook αν εχω καταλάβει σωστά...

Πως στην ευχή μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές απο το windows mail που εχω περασμένα τα τηλέφωνα, στο Ideos ???
Κάνω synchronize το Ideos με το windows mail αλλα τα τηλέφωνα ΔΕΝ περνάνε στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητου παρα μονο στο windows mail οταν το ανοιγω μεσω internet.

Καμια ιδέα για το πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το windows live στη συσκευή ?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
4
Απάντηση: IDEOS X5 GOOGLE

Φιλαράκι δεν μιλάς όμορφα...
Τα ΣΠΑΕΙ το κινητό. Διαβαστε reviews και θα δείτε. Και απο πολλές πηγές.

Και το λέει άνθρωπος που εχει μέτρο συγκρισης τα i phone.
Αυτο εδω ειναι περα για περα τίμιο με τα 200 ευρώ του, και το συγκρίνω και άνετα με το i phone το 3 Που ειχα.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Απλά επειδή εκανα μετάβαση απο apple σε android για πρωτη φορά ΕΠΗΞΑ λιγουλάκι μεχρι να βρω τα νέα κόλπα με το root κτλ κτλ.

Oλα καλά τώρα.

Εσυ έχεις ακόμα την μπακατέλα? :405:

Reaction score
4

root γιατι εκανες;
Δεν έκανα. Απλά έμαθα πως γίνεται... Αξίζει να το κάνεις ρε'συ. Linux ειναι να το αφήσεις έτσι κλειδωμένο. Αν δεν μπαίνεις ως διαχειριστής να το πειράζεις τι να το κάνεις...

Βεβαια τις βασικές εφαρμογές τις κάνεις και όπως είναι η συσκευή. Αν βρω όρεξη θα του τραβήξω και ενα root να βρίσκεται για μελλοντικά πειράγματα ...

Reaction score
4

Και νομίζω πως αξίζει να του κάνω και ενα Review.

TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

IDEOS X5

H Kινέζικη συσκευή τα σπάει !!!
Με χορταστική οθόνη 3,8'' γρήγορη κύλιση menu σαφής οθόνη αφής, Επεξεργαστη στα 800 ΜHz,(γίνεται και over clocking στο χιλιάρικο αλλα μειώνει τη μπαταρία) android Ver 2,2 και πολλά πολλά καλούδια.

Έχοντας δουλέψει λοιπόν το I phone 3GS μια συσκευή των 600 ευρώ πιστεύω πως μπορώ να εκφέρω μια γνώμη για το Ideos μιας και το μέτρο σύγκρισης ναι μεν δεν είναι android, αλλά σίγουρα είναι ενας δυνατός ''αντίπαλος''...

Βέβαια στα δυο χρόνια διαφορά που χωριζουν το Ι phone3 απο το IDEOSX5 η τεχνολογία στα android πήρε φωτιά και κάλυψαν κατα πολύ την Apple με τα smart phone τους.

Το IDEOS λοιπόν μου προξένησε ευχάριστες εκπλήξεις καθώς το βρήκα τόσο γρήγορο όσο και το I phone3. Καλός επεξεργαστής, καλή οθόνη αφής, και όμορφα γραφικά...
Ακόμα και το σώμα της συσκευής ειναι αρκετά καλό για Κινέζικο.

Η για να το θέσω αλλιώς, πολυ προσεγμένη πλαστικούρα.

Το λειτουργικό του δουλεύει χωρίς κολλήματα (μεχρι στιγμής) το gps του έχει καλό τίμιο σήμα, το wifi του καλό, θα μπορουσε να ειναι και καλύτερο καθώς δεν ειναι πολύ δυνατό, η φωτογραφική του συμπαθητική αν και εδώ με τα 5mpx θα έπρεπε να είναι λιγο καλύτερη. (πολύς κόκκος ρε παιδί μου, ουτε το tide να ηταν με τους πράσινους και κόκκινους κόκκους) :116:
Το βιντεο του είναι παρα μα παρα πολύ καλό, αλλα σε χώρο με φως ημέρας. Σε σουρουπιασμένες η νυχτερινες καταστασεις τα βρίσκει μπαστούνια όμως όπως και η φωτό του. Το led του καλύτερα να το χρησιμοποιείται για φακό παρα για flash. :116:
Στο φώς της ημέρας όμως τραβάει μια χαρά !!!

Μοναδική παραφωνία ειναι πως δεν έχει δεκτη fm radio. (Απο κάπου έπρεπε να κόψουν για να κυμαίνεται η συσκευή στα 198 ευρώ) και πως τα ακουστικά του ειναι καλύτερα να τα χρησιμοποιείς για ωτοασπίδες παρα για να ακους μουσική, καθώς η ένταση είναι για τον ............. (συπληρώστε το εσεις)

Δεν έχω δουλέψει android των 400-500 ευρώ αλλα πιστεύω πως αυτο εδω με τα μόλις 198 ευρώ του, θα τους θέσει όλους σε σκέψεις κατα πόσο αξίζει να ανέβεις σε χρήματα για άλλες συσκευές οι οποιες μάλιστα ελάχιστες διαφορές διαθέτουν.

Να τονίσω πως σε λίγους μήνες έρχεται στην Ελλάδα και το IDEOS X6 με σαφώς καλύτερο σώμα, και μερικές αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή, με fm radio κτλ...

Στις τιμές 200-300 ευρώ πιστέυω αξίζει να μείνετε στα 200 για αυτό εδώ, η τουλάχιστον για αυτους που θέλουν να μεταβουν στον χώρο του android, ξεχάστε κατι sony ericsson στα 200 ευρώ με τις μικρές οθονούλες, και πάρτε με τυφλά ματια αυτο εδώ. Οτι πρέπει για αρχή !!!

H περιμένετε λιγο καιρό να το βάλω προς πώληση για να πάρω το Χ6

Reaction score
175

Τιποτα δεν ειναι κλειδωμενο. Ο μονος λογος για να κανεις root σε μια συσκευη που τρεχει android ειναι για να εισαι admin και να τρεχεις μερικες εφαρμογες κατ εμε αχρηστες αφου υπαρχουν 3.436.789 ιδιες που κανουν την ιδια ακριβως δουλεια η να του βαλεις καστομ ρομ. Αστο λοιπον στην ησυχια του και ασε τις κλειδαριες και τα αντικλειδια για το iphone :136:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Nickk