IEC C7 Plugs

Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Θελω να φτιαξω ενα καλωδιο ρευματος και να το τερματισω με iec C7. Που μπορω να βρω ενα χωρις να χωσω λεφτα πολλα,αλλα να μην ειναι και της πλακας?
Bρηκα αυτο,αλλα θα κανει κανα μηνα να ερθει.
http://www.ebay.com/itm/Hi-Fi-For-A...086311?hash=item212050ca27:g:KtkAAOSwnHZYbZjV

Θα με βολευε καλυτερα αυτο https://www.audiophonics.fr/en/fich...tor-c7-2-poles-gold-plated-o-13mm-p-5182.html αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

Εδω που εψαξα βρισκω μονο κατι σαν αυτο,οπου με το που θα το σφιξεις λιγο θα σου μεινει στα χερια.

s-l300.jpg
 




don

Μηνύματα
193
Reaction score
33
Eίχε και ο Ρίτσος κάτι οικονομικά καλής ποιότητας, αλλά δε θυμάμαι τώρα τη μάρκα. Δεν χάνεις τίποτα να του κάνεις ένα τηλ να ρωτήσεις αν τα έχει ακόμα.
 

T

Tadakis

Guest
Εγω άλλαξα με αυτό το 'πλαστικό' / φτηνό που έβαλες. Ήθελα να δώσω ρεύμα στη TV που παίρνει από το power distributor του στερεοφωνικού και δεν ήθελα το φτηνό μαύρο με ότι εκπομπες EMI να διέρχεται κοντά από το σύστημα και τα καλώδια του. Έφτιαξα ένα Belden (θωρακισμένο) και το τερμάτισα με αυτό που στοιχίζει λίγα cents (ναι και αυτό υπάρχει στο Ρίτσο για να μην περιμένεις). Δεν ειναι τόσο κακό αν το θες για ανάλογη non-critical χρήση.

Σκέψου μόνο το μέγεθος, βάρος των καλών IEC και πως μπορούν να επηρεάσουν τη συσκευή (χωροταξικά, να την ανατρέψουν η έστω να ασκείται μηχανική πίεση).
 


PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Μεσα στο φτηνο που σε ανησυχει παλια κολλησα oyaide tsunami nigo για εναν φιλο και ακομη ειναι μια χαρα με σφικτες επαφες σε συγκριση με αυτο των 9 ευρω που ειδες στο ebay το οποιο ειχε χαλαρη επαφη.Το εντυσα με θερμοσυστελλομενο με κολλα εσωτερικα και εγινε πολυ καλο.Δεν χρειαζεται το βιδωτο καπακι αν το θερμοσυστελλομενο σου ειναι με κολλα και σκληρο
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.426
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top