Ifi audio iSilencer 3.0

Reaction score
518
Το εχω αγοράσει.

Οταν καποιος εχει ενα ντακ κατω του χιλιαρικου και βαζει να ακουσει μουσικη απο εναν υπολογιστη που εχει 10 ανεμηστηρες... Σιγουρα θα χρειαστει τετοιου ειδους λυσεις... και τροφοδοσιες. Ειναι η φθηνη λυση του iusb θα ελεγε κανεις.

Ενα καλο ντακ δεν χρειαζεται τετοια 'φιλτρα', ουτε 3ρ και iusb, oυτε τροφοδοσιες.τα εχουν ολα μεσα ενσωματωμενα.

Ομως τι περιμένεις να κανει ενα τέτοιο πραγματακι κοστους 50ε; (δεν θυμαμαι τιμη καπου εκει τελος παντων).

Για μενα εαν εχεις θεματα θορυβου βρες ενα αλλο ντακ, αγορασε υπολογιστη που να μην εχει πολλα τυπου singleboard και τελος.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Ας διαφωνήσω.
Σχεδόν κανένα DAC δεν έχει ενσωματωμένες τέτοιες λύσεις πλην
ελαχιστων εξαιρέσεων.
Αυτες τις ημέρες ειχα την ευκαιρία (+κάποιοι φίλοι) να δοκιμάσουμε το ifi i galvanic 3.0.
Η διαφορά στον ήχο είναι τόσο μεγάλη προς το καλύτερο που μετα δεν μπορείς να ακούσεις χωρίς αυτό.
Δεν έχει καμία παρενέργεια ουτε βάζει τον δικό του χαρακτήρα.
Η μόνη περίπτωση να μην αρέσει είναι να έχεις συνηθίσει σε τοσο χαλια ήχο ή να έχεις τοσο κακή πρώτη υλη που να μην μπορείς να αντέξεις την αλήθεια.

Reaction score
1.066
Ας διαφωνήσω.
Σχεδόν κανένα DAC δεν έχει ενσωματωμένες τέτοιες λύσεις πλην
ελαχιστων εξαιρέσεων.
Αυτες τις ημέρες ειχα την ευκαιρία (+κάποιοι φίλοι) να δοκιμάσουμε το ifi i galvanic 3.0.
Η διαφορά στον ήχο είναι τόσο μεγάλη προς το καλύτερο που μετα δεν μπορείς να ακούσεις χωρίς αυτό.
Δεν έχει καμία παρενέργεια ουτε βάζει τον δικό του χαρακτήρα.
Η μόνη περίπτωση να μην αρέσει είναι να έχεις συνηθίσει σε τοσο χαλια ήχο ή να έχεις τοσο κακή πρώτη υλη που να μην μπορείς να αντέξεις την αλήθεια.
Δηλαδη το δοκιμασατε σε καποιο ντακ που εβγαζε θορυβο εξαιτιας του υπολογιστη και μετα σταματησε?

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Και σε DAC που έβγαζε θόρυβο λόγω απουσίας γείωσης και σε περίπτωση Η/Υ low noise με σωστή γείωση.
Η καταστολή του θορύβου είναι το λιγότερο.
Η διαφορά είναι τεράστια στην καθαρότητα του ήχου στην λεπτομέρεια στην δυναμική στην σκηνή κλπ.
Και για να μην μείνουμε στον Η/Υ το ίδιο αποτέλεσμα υπάρχει και με το ispdif purifier σε ακριβό cd transport.
Προς το παρόν αυτά δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Reaction score
1.066
Στο τελευταιο που αναφερθηκες σε αυτο το λινκ https://audiosciencereview.com/foru...i-ipurifier-s-pdif-digital-audio-filter.2189/
ο τυπος το εκραξε παντως
Σε τετοιες συσκευες θα περιμενα τουλαχιστον την αποκοπη του θορυβου που προερχονται απο οτν υπολογιστη.
Οταν μιλαω για θορυβο εννοω οτι παιζει μουσικη και ακους τον σκληρο δισκο στα ηχεια .
Ο ορος που αναφερονται ως "eliminate" δεν με καλυπτει ωστε να δωσω 170 γιουρο.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Ρε παιδιά έλεος με αυτόν τον κόπανο τον amirm.
Εγώ σου λέω τι άκουσα με κυριλέ τρανσπορτ που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα.
Η διαφορά είναι τεράστια υπέρ και είναι φανερή πέραν πάσης αμφιβολίας σε high end σύστημα σε καραφτιαγμένο χώρο.
Δεν είναι placebo.
Μια δοκιμή με κάποιο ντεμο θα σας διαφωτίσει.

Reaction score
4.587
Μη πεις όμως πάλι πως ο amirm θάβει με δόλο τα ifi γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει, για το idsd λέει τα καλύτερα.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
Όπως ο νηματοθέτης ειχα και εγω την ίδια απορία.
Καταφερα λοιπόν να βρω δύο τετοια μαραφέτια αυτα που ανέφερα πιο πάνω.
Τα δοκίμασα τόσο εγώ όσο και κάποιοι φιλοι.
Καταθέτω λοιπόν προς ενημέρωση του Αλέξανδρου πραγματική ακουστική εμπειρία και όχι θεωρητικές υποθέσεις και αμφισβητίσιμες μετρήσεις.
Ένα από αυτά βρίσκεται στο σύστημα πλέον μόνιμα.
Από εκεί και πέρα life is too short for a long story......

Reaction score
1.551
Το USB το άκουσες εκτενώς Πετρο;
Προσωπικά δεν πρόλαβα μ να αποκτήσω ξεκάθαρη εικόνα. Μου φάνηκε λίγο τζαναμπετικο. Με το mojo δεν έπαιξε και με το teac μονο με το δικό του καλώδιο μεταξύ αυτού και του πισί έπαιξε σωστά. Με το teac τελικα έκανε δουλειά (και σε καλό σχετικά υπολογιστή windows 10) αλλά θέματα θορύβου από πριν δεν είχα. Επέφερε όμως μια τακτοποίηση τρόπον τινά λίγο σε βάρος των σωμάτων αλλά overall ηταν θετική η παρουσια του. Τώρα για τα λεφτά που ζητάει...

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Η εταιρεία στο manual λέει να χρησιμοποιηθεί με το δικό του καλώδιο.
Δεν είχα κάποιο θέμα με την σύνδεση.
Κατά την άποψη μου τα σώματα αυξήθηκαν.
Εκτός αν κάποιος εννοεί σαν σώμα την έλλειψη σαφήνειας και την λάσπη.
Όπου και αν τα δοκίμασα μου άρεσαν.
Αν κάποιο σύστημα δεν έχει προβλήματα γείωσης υπάρχει το πιο φθηνό ipurifier 3.
Ας κάνει μια δοκιμή με αυτό.
[DOUBLEPOST=1536757388][/DOUBLEPOST]Υποψη ότι το δικό μου DAC έχει ηδη ενσωματωμένο τετοιο μαραφέτι.
Σε αυτή την περίπτωση οι διαφορές ήταν πιο μικρες και σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πως δεν χρειάζεται η εξωτερική συσκευή.
Ή μόνο κατόπιν ακρόασης.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Υ.Γ με Ντακ μπαταρίας δεν δοκίμασα.
Θα δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω.

Reaction score
518
καταρχην ο Sonorus λεει για το igalvanic 3.0 και οχι για το isilencer.

2on ας το πω διαφορετικα....γτ τα λογια ειναι λογια. Σε μια συσκευη ντακ οχι τοσο καλη-οχι τοσο ακριβη με ενα πραγματακι igalvanic-iusb κανει περισσοτερη δουλεια, ενω σε μια ακριβοτερη συσκευη εχει διαφορες αλλα οχι και τοσο τραγικες... Εγω προσωπικα εχω το isub nano 3.0 χρονια....και οντως δεν το εβγαλα ποτε.απορια το χω εαν υπαρχει διαφορα μεταξυ igalvanic 3.0 και iusb 3.0 nano.

Το καλωδιο της ifi το διπλο...οντως δινει ογκο στα χαμηλα με ελεγχο.αλλα εγω το βρηκα καπως σκληρο στις ψιλες και ειναι ακριβο. Πλεον στο iusb εχω μονο καλωδιο.η αλλη θεση ειναι κενη.

Το καινουργιο το πορτοκαλι δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει.

PS:το τροφοδικο της εταιριας ιφι ηδη ειναι αρκετα καλο και χαμηλου θορυβου...αλλα μπορει καποιος να βαλει γραμμικο....οπου εκει αλλαζουν τα πραγματα ακομα προς το καλυτερο.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Προς ενημέρωση -
Το iGalvanic συνεργάζεται κανονικά και με φορητά DAC/AMP μπαταρίας όπως το Fiio Q1 markii.
Όσο για τον αν κάνει δουλειά με το ταπεινό Fiio , βαριέμαι να γράφω τα ίδια.....

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Αγόρασα το ifi i silencer 3.0 για χρήση με τα φορητά DAC/amp που έχω.
Με λίγα λόγια - δουλεύει άψογα το αποτέλεσμα είναι σαν να τραβάς κουρτίνα.
Η διαφορά στην καθαρότητα του ήχου είναι άμεσα και εμφανώς αντιληπτή χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.
Βασικά πρέπει να είσαι κουφός για να μην την ακούσεις.

Reaction score
4.587
Αγόρασα το ifi i silencer 3.0 για χρήση με τα φορητά DAC/amp που έχω.
Με λίγα λόγια - δουλεύει άψογα το αποτέλεσμα είναι σαν να τραβάς κουρτίνα.
Η διαφορά στην καθαρότητα του ήχου είναι άμεσα και εμφανώς αντιληπτή χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.
Βασικά πρέπει να είσαι κουφός για να μην την ακούσεις.
Με ποιες συσκευές το χρησιμοποίησες? Είναι αυτό που το nano black το έχει ενσωματωμένο, έτσι?

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Όχι το nano έχει ενσωματωμένο το i purifier 3 που είναι ένα κλικ πιο επάνω από το i silencer 3 αφού προσφέρει επιπλέον και αναγέννηση και επαναχρονισμό του σήματος.

Το δοκίμασα με Schiit usb gen 5 όπου έκανε πολύ μικρή διαφορά (αλλά αντιληπτή) το οποίο έχει πολύ ανώτερα καθαριστικά ενσωματωμένα.
Και με Fiio q1 mark ii , dragonfly black όπου ήταν μέρα με τη νύχτα.
Σύντομα θα το δοκιμάσω και σε ayazi.
[DOUBLEPOST=1537436553][/DOUBLEPOST]Το Schiit παίζει στο μεγάλο σύστημα.
Τα μικρά παίζουν με τα Sennheiser HD58X.

Reaction score
4.587
Σε ρώτησα γιατί ήμουν ανάμεσα σε nano black και xduoo 05, με το πρώτο να έχει ποιότητα και υποστήριξη και το δεύτερο δυνατότητες κι ευκολίες. Τελικά βρήκα το xduoo σε εξευτελιστική τιμή από κινέζικο κατάστημα, το χτύπησα και το περιμένω σε καμιά 10 μέρες. Θα το έχω στο (βάθος) μυαλό μου το purifier.

Reaction score
596
Όχι το nano έχει ενσωματωμένο το i purifier 3 που είναι ένα κλικ πιο επάνω από το i silencer 3 αφού προσφέρει επιπλέον και αναγέννηση και επαναχρονισμό του σήματος.
Μηπως ξερεις αν το micro idsd εχει κατι απο αυτα ενσωματωμενο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Members
38.572
Νεότερο μέλος
Bee