iFI NEO στο AVmentor

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.798
Reaction score
2.221
Σας ενημερώνουμε για το ολοκαίνουργιο εξαιρετικό και εκτενές ριβιού από τον Δ. Σταματάκο / AVMentor για το δημοφιλές iFI Audio NEO iDSD.
Desktop DAC/Preamp/Headphone amp/ Bluetooth 5.0 streamer….


http://www.avmentor.gr/reviews/2021/ifi_neo_idsd_0.htm


Όσο αφορά τις μετρήσεις της συσκευής:
"Στην ίδια λογική κινείται και η διαμόρφωση του σήματος από τον θόρυβο. Το σχετικό διάγραμμα δεν περιλαμβάνει ορατές συνιστώσες από το τροφοδοτικό και μόνο ίχνη από πιθανό jitter στην βάση της θεμελιώδους. Το σύνολο των ευρημάτων κινείται γύρω και κάτω από τα -120dBu.
Τέλος, η αρχιτεκτονική/τοπολογία Dual Mono/PureWave δείχνει να δικαιώνεται πλήρως, τουλάχιστον στο επίπεδο των διαδρομών του τυπωμένου κυκλώματος, με την διαφωνία των καναλιών να κινείται σε κορυφαίο επίπεδο, μεταξύ -90 και -100dBr, μια επίδοση που ξεπερνά τις προσδοκίες από την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής."


Ηχητικά:
"Τελικώς...... ο NEO iDSD αποδείχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η iFi έφτιαξε ένα άψογο μείγμα δυνατοτήτων, αποφεύγοντας αυτές που ανεβάζουν το κόστος και κατάφερε να ενσωματώσει πολλά από τα όπλα της στο επίπεδο του σχεδιασμού και της κατασκευής, δημιουργώντας ένα λιτό -ίσως- αλλά ποιοτικό προϊόν με τιμή σημαντικά κάτω από το ψυχολογικό όριο των €1000,-, κατάλληλο για την μεικτή χρήση του DAC/Ενισχυτή ακουστικών. Υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με καλοσχεδιασμένη ηχητική συμπεριφορά. Δηλαδή, τι άλλο να ζητήσεις; Προτείνεται ανεπιφύλακτα!”



 

Attachments




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.581
Μηνύματα
2.864.931
Members
37.932
Νεότερο μέλος
JimmyP
Top