Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Reaction score
5
Παίδες, χρησιμοποίησα πρώτη φορά αυτό το απίστευτο εργαλείο που λέγεται IGNORE list! Η συνταγή είναι:
- Παίρνεις ένα χρήστη που σε πρήζει. Σε εκνευρίζει. Δεν μπορείς να διαβάσεις γραπτά του γιατί είναι ασυναρτησίες ή και επαναλαμβανόμενες μπουρδολογίες. Έχει IQ αγγουριού και δεν αντέχεις τους ηλιθίους πολύ καλά. (Μειονέκτημά σου αυτό τη σήμερον ημέρα, αλλά τι να κάνεις. Είναι κληρονομικό!)
- Τον ψάχνεις με το Search και τον βρίσκεις.
- Πατάς: Add User to Ignore List
- Πατάς Save!
- Πας σε διάφορα threads που γράφει και επιβεβαιώνεις ότι τα γραπτά του δεν εμφανίζονται!
- Voila! Έχεις μείωση στην αρτηριακή πίεση τουλάχιστον κατά 5 μονάδες. Έχεις ήρεμη αναπνοή. Ατενίζεις το μέλλον με αυξημένη αισιοδοξία (τουλάχιστον κατά 5 μονάδες). Φεύγει ένας ενοχλητικός κάλος!!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και πού'στε; ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ, να είχα ένα αντίστοιχο εργαλείο στην εξωδικτυακή ζωή...

Reaction score
0
Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και πού'στε; ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ, να είχα ένα αντίστοιχο εργαλείο στην εξωδικτυακή ζωή...
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εγώ ήδη την χρησιμοποιώ για κάθε ενοχλητικό.

Μεγάλη εφεύρεση. Και χωρά πολλούς ενοχλητικούς...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλό ακούγεται, αλλά δεν καταλαβαίνω το εξής: η αγνόηση των posts ενός χρήστη, ιδιαίτερα αν αυτός συμμετέχει δραστήρια σε κάποιον ή κάποιους τομείς, δεν δυσχεραίνει την παρακολούθηση των threads?

Αν δεν δω τι έγραψε ο Α, πώς θα καταλάβω το σχόλιο του Β που ακολουθεί, τη στιγμή που τα περισσότερα threads, ανεξαρτήτως θεματολογίας, βασίζονται για να προχωρήσουν σε αυτό ακριβώς, δηλαδή στην απάντηση / το σχολιασμό / την αντίκρουση του περιεχομένου των προηγούμενων μηνυμάτων?

Reaction score
164
Αααααχχχχ τι ανακούφιση...
Παιδιά κάντε το... Δείτε το ως ένα προσωπικό ban. Το πατάς, και εξαφανίζεται. Άκη, ευχαριστούμε για το tutorial!:bravo:

Μαρία, χάνεις πολλά, αλλά κερδίζεις περισσότερα.
Εγώ θα έχανα την νέα υπογραφή που ψώνισα. Αλλά μου τη σφύριξαν, και φαίνεται και από quote. :happy_9:

Reaction score
62
Αααααχχχχ τι ανακούφιση...
Παιδιά κάντε το... Δείτε το ως ένα προσωπικό ban. Το πατάς, και εξαφανίζεται. Άκη, ευχαριστούμε για το tutorial!:bravo:

Μαρία, χάνεις πολλά, αλλά κερδίζεις περισσότερα.
Εγώ θα έχανα την νέα υπογραφή που ψώνισα. Αλλά μου τη σφύριξαν, και φαίνεται και από quote. :happy_9:
Βασίληηη!!!

Reaction score
0

Μόνο στο σκρόλ μπορεί να βοηθήσει αυτό, έτσι κι αλλιώς, οι 9 στους 10 απαντάνε χωρίς να διαβάσουν τι λέει ο άλλος! :happy_5:

Reaction score
164
Unfo, εμένα Αρκά μου θυμίζει η υπογραφή σου...:lol:
Εντελώς... Μα εντελώς! :cool_4: Βγαλμένο μέσα από την Τελευταία Πρόβα... Ή λες και μιλάει το γουρούνι ή ο ποντικός...
Ρε σεις... Λέτε να είναι ο Αρκάς; Μπααααα...:happy_9:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Μόνο στο σκρόλ μπορεί να βοηθήσει αυτό, έτσι κι αλλιώς, οι 9 στους 10 απαντάνε χωρίς να διαβάσουν τι λέει ο άλλος! :happy_5:
Βαριέμαι να διαβάσω τι είπες, αλλά έχεις σίγουρα λάθος! :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Δοκιμάζω το "ignore list" και η άλάνθαστη διαίσθησή μου λέει οτι απάντησες ήδη και με ειρωνεύεσαι ...αλλά θα παραμείνω ψύχραιμος! :happy_5:

Reaction score
164
Ωραία τότε...
Παιδιά προσέξτε (που λέει και μία ψυχή).Η Red, μεγάλη μούφα. Είναι άχρηστη, πανάκριβη, δεν κάνει
:happy_5:

Reaction score
0

...μήπως είπε τίποτα για την RED; :shock:

Reaction score
0
:bravo: :bravo: :bravo:
....χαχαχαχαχαχα .:happy_5:

Θυμηθηκα ενα ανεκδοτο με 2 ινδιανους
Τον Γιωρικα και τον Κωστικα.:happy_9:

Reaction score
7
Εγώ που προσπάθησα να βάλω καναν 2 σε ignore list,δεν αναγνώριζε το User Name πιθανότατα λόγω ελληνικών χαρακτήρων.Καμμιά λύση?

Reaction score
14
Εγώ που προσπάθησα να βάλω καναν 2 σε ignore list,δεν αναγνώριζε το User Name πιθανότατα λόγω ελληνικών χαρακτήρων.Καμμιά λύση?
μην βάλεις τόνους και ίσως ετσι στο πάρει

BTW δεν μπορώ να διανοηθώ να βάλω κανέναν στο Ignore list...

Θεωρώ ότι πολλές φορές η μισή χαρά είναι και οι "χαζο-ελαφριες-κουταμάρες" που όλοι μας σίγουρα γράφουμε, και γιατί να ενεργοποιήσω το περιφρονητικό "Mode ON"

Επίσης το να κάνω Ignore κάποιον επειδή δεν είναι του γούστου μου το θεωρώ λίγο...πώς να το πώ... λίγο ακομψο λίγο εγωιστικό. Απλά αν κάποιος δεν είναι "my cup of tea" Που λένε σοφά και οι Εγγλέζοι απλά δεν χρειάζεται να διαβάζουμε και κάθε γραμμή που γράφει...

Reaction score
0

Αν ξέρω ότι ο Χ έχει στην ignore τον Ψ, και κάνω quote τα ποστ του Ψ, τότε ο Χ θα τα βλέπει....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.563
Members
38.462
Νεότερο μέλος
Χρήστ0ς