Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Reaction score
0
Εγώ να ξαναβάλω την ερώτηση. Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα πριν τις εκλογές βρε αδερφέ...
Μπορούμε να φτιάξουμε το Ignore να δουλεύει και με ελληνικά usernames;
Αρχίζει και γίνεται επιτακτικό πλέον! :lol:
Το ban δουλεύει με ελληνικά usernames?
Αν και δε μου πέφτει λόγος...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Johnny, προσωπικά συμφωνώ με την τοποθέτησή σου. Επειδή όμως και οι συντονιστές είναι κι αυτοί άνθρωποι, κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει για να αντιμετωπιστεί και το θέμα της φωτογραφίας...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Το ban δουλεύει με ελληνικά usernames?
Αν και δε μου πέφτει λόγος...
Ναι.....
Αν και δεν σου πέφτει λόγος.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:

Reaction score
0

Johnny, προσωπικά συμφωνώ με την τοποθέτησή σου. Επειδή όμως και οι συντονιστές είναι κι αυτοί άνθρωποι, κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει για να αντιμετωπιστεί και το θέμα της φωτογραφίας...

Ωραίο τσουρέκι......κι έχω μια πείνα.....μιαμ....:crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Ναι.....
Αν και δεν σου πέφτει λόγος.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:
Έχεις κάτι σχολιάσεις στο ποστ μου ή απλά προσπαθείς να σπάσεις το μηνιαίο ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου smilies?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Έχεις κάτι σχολιάσεις στο ποστ μου ή απλά προσπαθείς να σπάσεις το μηνιαίο ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου smilies?
Θες να σου πώ την αλήθεια?

Το δεύτερο.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Δε παλεύεσαι ρε γαμώτο, και πάνω που ετοιμαζόμουν για @#$%^&*... :happy_5:
Πιπέρι, πιπέρι........που λέει κι ο Andrew...."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster