ILP electronics

Reaction score
36
Γνωρίζει κανείς αυτούς του ενισχυτές, της ILP ?. Απλά τους ήξερα απο παλιά σαν τέστ στην τεχνική εκλογή εν έτη 1996, τους ξαναβρήκα "μπροστά" μου, και τους θυμήθηκα.
Το ωραίο με αυτούς είναι οτι δεν θέλουν κανένα μα κανένα ηλεκτρονικό εξάρτημα, είναι ενσωματωμένοι στην ψύκτρα τους και το μόνο που κάνεις είναι να βάλεις είσοδο (περίπου 500mv), τροφοδοσία (περίπου +/- 40V, και ανάλογα τον ενισχυτή), και την έξοδο :!: .
Πάντως φαίνονται πολύ "ευέληκτοι".

Reaction score
3.492
Η ΙLP ήταν κάποτε γνωστή για τους άριστους τοροειδείς μετασχηματιστές της.

Τα ενισχυτικά modules άρχισε να τα κατασκεύαζει από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Κάποτε είχα φτιάξει κι εγώ έναν ενισχυτή βασισμένο σε modules της ΙLP.
Θυμάμαι ότι δεν είχα ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε.

Τα καινούργια modukes της ILP είναι μια καλή λύση για ιδιοκατασκευές, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν χρόνο ή όρεξη να κατασκευάζουν πλακέτες.

Reaction score
0
Κάποτε δούλεψα αρκετά τα ΙLP. Οι Μ/Τ τους ήταν καλοί , αλλά και οι Ελληνικοί είναι κορυφαίοι,δε βλέπω το λόγω κανείς να χρυσοπληρώνει τους Αγγλους. Τα module γενικά έπαιζαν καλά, μέχρι κάτι να γινόταν και καίγονταν....

Reaction score
3.492
Ολα τα καλά πράγματα καίγονται. Το ίδιο κι οι καρδιές μας.

Μ/Σ όταν είμαστε Ελλάδα από Ελλάδα φυσικά αγοράζουμε.
Εγώ πάντα αγοράζω Μ/Σ από τον Γιατρά στην Καλλιθεα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis