Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Reaction score
0
Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

να ρωτήσω και συγνώμη αν θεωρηθεί επανάληψη.

> παίζει mkv με μεγάλο bitrate (πχ 10000 ή 12000 ή μεγαλύτερο) ή δέχεται εξωτερικό BR drive;

> τι λέει από εικόνα και ήχο συγκρινόμενο ας πούμε με το κλασικό πλέων popcornhour Α-100 (ή 110) ;

Reaction score
0

Οι φωτογραφίες της παρουσίασης που χάθηκαν βρε παιδιά? Ήθελα να δω μια από το εσωτερικό της συσκευής που ανάρτησε ο Πάνος Οπλοποιός στο ποστ #20 της δεύτερης σελίδας (εδώ)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ουπς, μας την εκανε την δουλειά το pict.com ...

θα ψαξω να τις βρω που τις έχω για να τις ξαναβάλω.

Reaction score
3

Θα γραψω κατι,και αν δεν ειναι για εδω,βαλτε το οπου νομιζετε.
Πηρα ενα Ellion 3150,που δουλεψε μια χαρα για καμια 10ριά μερες,και μετα,παπαλα.
Το εχω μεσα απο ενα ενισχυτη Yamaha Z9,και εναν προβολεα SONY WPL11,ακριβο μεν,οταν τον πηρα,αλλα τον εχω απο τα χρονια τα παλια,οχι δηλαδη HD.
Τωρα,ο προβολεας,παιζει μια χαρα αναλογικα,μεσα απο ενα βιντεο Σονυ,αλλα απο ψηφιακα,τιποτα.
Εκανα διαφορα για να εντοπισω το τι φταιει,αλλα δεν τα καταφερα.
Παντως,οταν πατησα το κουμπι που γραφει menu,στο κοντρολ του ενισχυτη AV,βγηκε το μενου εγχρωμο στην οθονη του προβολεα,που κατα ενα φιλο,αυτο σημαινει,οτι η ψηφιακη εισοδος του προβολεα,ειναι ενταξει.
Η εισοδος που χρησιμοποιω στον προβολεα,ειναι αναγκαστικα μονον η component,και οταν πηρα το Ελλιον,και το συνδεσα σε μια Samsung LCD που εχω,με το ειδικο τριπλο καλωδιο,μια χαρα επαιξε.
Μπορει καποιος,να βοηθησει,ωστε να βρω τι εχει,ωστε να κανω να παιξει το συστημα;
Ρωτησα,και σε service της Yamaha,και στην Ελλιον,αλλα δεν μπορεσαν να βοηθησουν.
Προφανως,αν δεν μπορεσω να το λειτουργησω,θα το βαλω πωλητηριο.Ειναι κριμα,να εχω πεταξει ενα σωρο λεφτα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0

Να πω και εγω ενα προβλημα που εχω με το Ellion 3150. Οταν αλλαζω καναλια πολλες φορες εχω μονο ηχο και οχι εικονα. Οταν αλλαξω 2-3 φορες καναλια η εικονα επανερχεται. Κανεις καμμια ιδεα?

Reaction score
0

Εαν καταλαβα σου το κανει παντα. Εμενα οταν το κανει παιζω λιγο με τα καναλια και στρωνει. Εστειλα και mail στην κατασκευαστρια να δουμε τι θα πει. Αυριο θα δοκιμασω αλλη τηλεοραση και αν το κανει και εκει θα απευθυνθω στην αντιπροσωπια

Reaction score
3
Καλα καταλαβες.
Καμια φορα,μου δειχνει μονον το μενου του,αλλα για ενα δευτερολεπτο μονον,και μετα,παπαλα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Καλα καταλαβες.
Καμια φορα,μου δειχνει μονον το μενου του,αλλα για ενα δευτερολεπτο μονον,και μετα,παπαλα.
Μήπως είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση και δεν μπορεί να την δείξη ο προβολέας? βάλτο σε μια τηλεόραση HD και βάλε την ανάλυση στο AUTO, λέω μήπως....

Reaction score
3
Εβαλα το Ελιον,σε μια 32άρα Samsung της της σειρας 7000,και το συνδεσα με ενα καλωδιο καρφι,σε component,που εχει η τηλεοραση,με το καρφι σ'αυτην, και τα τρια καλωδια component,στο Ελιον,και επαιξε κανονικα.
Αλλα και στον προβολεα,επαιζε επι 10 μερες αψογα.Μετα μουλαρωσε και επαψε να παιζει.
Ευχαριστω,ετσι κι αλλοιως.

Reaction score
3
Ληξις συναγερμου.Η κατασταση διορθωθηκε.
Πηγα το μηχανημα στην Αντιπροσωπεια,και αφου του βαλανε και μια νεα αναβαθμιση που εχει βγει,του κανανε μια ρυθμιση,να γυρισει δηλαδη στο Pal,που με μια δικη μου βλακεια ειχε γινει.
Και ποια ηταν αυτη;
Μα,πατησα παρατεταμενα,το κουμπακι που γραφει TV system,οποτε αλλαξε η ρυθμιση,και εφυγε απο το Pal,και εγω δεν πηρα χαμπαρι οτι απο κει ηταν η ζημια.
Οταν το εφερα σπιτι,το ξανακανα,(τη βλάκεια δηλαδη),επειδη και παλι,δεν επιανα καναλια,(για αλλο λογο τωρα),και ξαναπατησα παρατεταμενα το ΤV system,,αλλα επειδη ημουν πλεον υποψιαμενος,καταλαβα απο που ηταν η ζημια,και το ξαναπατησα το κουμπακι,οποτε το συστημα επανηλθε στο Pal.
Μετα,εκανα μαι αυτοματη σαρωση,για να μπουν τα καναλια,et voila,το μηχανακι,πεταει.
Ο ανθρωπος στην Αντιπροσωπεια,εκανε το θαυμα του.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Εαν καταλαβα σου το κανει παντα. Εμενα οταν το κανει παιζω λιγο με τα καναλια και στρωνει. Εστειλα και mail στην κατασκευαστρια να δουμε τι θα πει. Αυριο θα δοκιμασω αλλη τηλεοραση και αν το κανει και εκει θα απευθυνθω στην αντιπροσωπια
Οπως εγραψα και πιο πριν,εχει βγει,μια καινουρια αναβαθμιση,πολυ μεγαλη,που πιθανον,να φτιαξει την κατασταση.
Δε ρωτας την Αντιπροσωπεια,να σου πουν;
Εγω,μιας και πηγα εχθες εκει,για να δουν το προβλημα,περασαν και την αναβαθμιση επι τη ευκαιρια.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Θα γραψω κατι,και αν δεν ειναι για εδω,βαλτε το οπου νομιζετε.
Πηρα ενα Ellion 3150,που δουλεψε μια χαρα για καμια 10ριά μερες,και μετα,παπαλα.
Το εχω μεσα απο ενα ενισχυτη Yamaha Z9,και εναν προβολεα SONY WPL11,ακριβο μεν,οταν τον πηρα,αλλα τον εχω απο τα χρονια τα παλια,οχι δηλαδη HD.
Τωρα,ο προβολεας,παιζει μια χαρα αναλογικα,μεσα απο ενα βιντεο Σονυ,αλλα απο ψηφιακα,τιποτα.
Εκανα διαφορα για να εντοπισω το τι φταιει,αλλα δεν τα καταφερα.
Παντως,οταν πατησα το κουμπι που γραφει menu,στο κοντρολ του ενισχυτη AV,βγηκε το μενου εγχρωμο στην οθονη του προβολεα,που κατα ενα φιλο,αυτο σημαινει,οτι η ψηφιακη εισοδος του προβολεα,ειναι ενταξει.
Η εισοδος που χρησιμοποιω στον προβολεα,ειναι αναγκαστικα μονον η component,και οταν πηρα το Ελλιον,και το συνδεσα σε μια Samsung LCD που εχω,με το ειδικο τριπλο καλωδιο,μια χαρα επαιξε.
Μπορει καποιος,να βοηθησει,ωστε να βρω τι εχει,ωστε να κανω να παιξει το συστημα;
Ρωτησα,και σε service της Yamaha,και στην Ελλιον,αλλα δεν μπορεσαν να βοηθησουν.
Προφανως,αν δεν μπορεσω να το λειτουργησω,θα το βαλω πωλητηριο.Ειναι κριμα,να εχω πεταξει ενα σωρο λεφτα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

σορρυ για το ασχετο της ερωτησης αλλα εχει βγει 3150 μοντελο? το 3100 δεν ηταν ή κανω λαθος? αν οντως υπαρχει ποια η διαφορα του ρε παιδια απτο 3100? :118:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το 3150 παίρνει 2 εσωτερικούς δίσκους...

Reaction score
3
Ετσι,ετσι,εκ των οποιων,ο ενας μπαινει αοπ ενα πορτακι,που ειναι μπροστα,και ο αλλος,μεσα στο μηχανημα,που χρειαζεται να ανοιχτει,για να γινει η...επεμβαση.

Reaction score
89
thanks boys... απλα να ειμαστε ενημεροι!! εμφανισιακα παντως αλλαζει κατι στη προσοψη? απο τιμη ανεβαινει κ αλλο?

Reaction score
0

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά τις εγγραφές που κάνετε με τι πρόγραμμα τις επεξεργάζεστε (κόψιμο διαφημίσεων και βελτίωση ποιότητας όπου είναι εφικτό)? το αρχείο το αποθηκεύεται σε ts και δεν μπορώ να βρω άκρη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.156
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound