- Reaction score
- 49

Eλληνικός τίτλος: "Η σκοτεινή πλευρά του πάθους"
Υποτίθεται θρίλερ.........
Υποτίθεται DTS αλλά τελικά είναι DD.........
Υποτίθεται ότι θα σας "κρατήσει" αλλά..........
Αν είχατε ποτέ φανταστεί την Meg Ryan (εδώ ως Frannie)

του "You 've got mail", "City of Angels" & "When Harry met Sally" να παίζει σε ταινία στην οποία θα μιλάει για blow...... & f*** κ.ο.κ.
τότε ΑΥΤΗ είναι η ταινία σας!
Εμένα δεν ήταν ποτέ φαντασίωσή μου η Meg Ryan, και η συνολική της παρουσία έδειχνε κάτι από ρομαντικό κοριτσάκι, καλή μαμά κ.ο.κ.
Τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει με αυτή την U Turn δεν μπορώ να καταλάβω
(χώρια που είναι πολύ αργά για να κατακτήσει τον ρόλο της Femme Fatale!!!)
Η ταινία πάντως με κούρασε..........
Έχασα το ενδιαφέρον μου γρήγορα και κάθησα μέχρι το τέλος μόνο και μόνο για να δω που το πάει................
Χάνοντας 119' απ' τον νυχτερινό μου ύπνο!!
Μαζί με την Meg Ryan συμπρωταγωνιστεί και ο Mark Ruffalo (ως ντετεκτιβ Malloy)

(παίζει και στο "Collateral" με τον Tom Cruise)
Η πλοκή είναι κάπως έτσι:
Η δυναμική, αλλά και μοναχική ταυτόχρονα Νεοϋορκέζα καθηγήτρια Φράνι Άιβερι δημιουργεί μια ερωτική σχέση με έναν σκληρό αστυνομικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνά τη δολοφονία μιας όμορφης νεαρής γυναίκας στη γειτονιά της. Επιθυμώντας, ενδόμυχα, να δοκιμάσει τα όριά της, η Φράνι θα βυθιστεί στα σκοτεινά νερά μιας παράξενης μοιραίας έλξης, που θα βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο παγιδεύοντάς την στη δύνη του ανεξερεύνητου πάθους.
Χχμμμμμμμμ
Μην ξεχάσω!
Η φωτογραφία της Meg Ryan που υπάρχει πιο πάνω ΔΕΝ μοιάζει και πάρα πολύ με αυτήν που θα αντιμετωπίσετε στην ταινία!
Μου θύμησε κακό lifting, αν και στην συνέντευξή της στα extra του DVD ήταν καλύτερη. Αφήνω λοιπόν το ενδεχόμενο να φταίει το μακιγιάζ!)