- Reaction score
- 4
Το ξεκινησα εχτες επειδη ειχα καιρο να παιξω καποιο RPG και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
Ειναι το κλασσικο RPG που εισαι συνεχεια παρτυ με καποιον και ευτυχως η δραση ερχεται απο τις πρωτες πιστες πραγμα που με κρατησε να το συνεχισω.
Τα γραφικα του ειναι καρτουνιστικα αλλα αρκετα καλα.
Απο ηχο ειναι μετριο αλλα σε αυτα τα παιχνιδια αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα.
Ειναι σε δυο DVD που θα πει οτι λογικα θα εχει και αρκετη διαρκεια.
Απο χειρισμο ειναι σχετικα ευκολο με δυνατο του σημειο οτι μπορεις ανα πασα στιγμη να χειριζεσαι και το party member σου οπου εχει διαφορετικα skills , abilities και οπλα.
Ειμαι ακομη στην αρχη αλλα μου φαινεται οτι θα το συνεχισω και με αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης , το προτεινω ανεπιφυλακτα στους φιλους των συγκεκριμενων παιχνιδιων.
Ειναι το κλασσικο RPG που εισαι συνεχεια παρτυ με καποιον και ευτυχως η δραση ερχεται απο τις πρωτες πιστες πραγμα που με κρατησε να το συνεχισω.
Τα γραφικα του ειναι καρτουνιστικα αλλα αρκετα καλα.
Απο ηχο ειναι μετριο αλλα σε αυτα τα παιχνιδια αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα.
Ειναι σε δυο DVD που θα πει οτι λογικα θα εχει και αρκετη διαρκεια.
Απο χειρισμο ειναι σχετικα ευκολο με δυνατο του σημειο οτι μπορεις ανα πασα στιγμη να χειριζεσαι και το party member σου οπου εχει διαφορετικα skills , abilities και οπλα.
Ειμαι ακομη στην αρχη αλλα μου φαινεται οτι θα το συνεχισω και με αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης , το προτεινω ανεπιφυλακτα στους φιλους των συγκεκριμενων παιχνιδιων.
- Discovery & Impact: The actions you choose to take upon new discoveries will have a real-time impact on the world
- Situational Battles: Players will be confronted with a variety of dramatic situational battles such as executing a daring escape while a gigantic ogre follows in hot pursuit, or waging battle amidst towering tidal waves. The dynamic environments change and respond in real time, creating an entirely new experience never before seen in the genre
- A Seamless World and Real-time Action: Combat, exploration, and other actions all take place within the same environment, seamlessly shifting between each game facet. Battles are carried out in real-time, bringing the vibrant fighting sequences of the STAR OCEAN series out of the traditional battle screen into a beautiful and lush environment
- Connect Ability System: 17 characters join the hero, Capell, with unique Connect Ability actions that allow the player to tap into their abilities and take direct control
Attachments
-
74,3 KB Προβολές: 7
-
85,9 KB Προβολές: 7
-
73,8 KB Προβολές: 7
-
70 KB Προβολές: 6
-
80,2 KB Προβολές: 6