Infocus 4805 with Yamakawa 365 + their resolution childs :)

Reaction score
5
Καλησπέρες,

Προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για τον κόσμο του "προβολέα" οπότε και ψάχνω στο ίντερνετ, ρωτάω μαγαζιά και ζητάω γνώμες/απόψεις φίλων του forum......

Οι Ερωτήσεις μου.

1) Το 480p το χρησιμοποιώ για NTSC movies και το 576p για PAL, σωστά? Αν κάνω το αντίθετο τι επιπτώσεις έχω? Δηλαδή αν δηλώσω 480 για PAL τι συμβαίνει?

2) Ποιά η διαφορά του 480p & 480pw? Καταλαβαίνω ότι το "W" υποδηλώνει "wide" αλλά .... στα υπόλοιπα γιατί δεν υπάρχει?

3) Μέχρι να βρώ κάποιον τρόπο να κλειδώνει το yamakawa με τον infocus , δεν μπορώ να πειραματιστώ με αναλύσεις , διότι αν βρω επιτέλους εικόνα και ξαναπατήσω v.mode θα βγει εικόνα μετά από μισή ώρα. Οπότε τι θα προτείνατε να χρησιμοποιώ? 480p? 576p? 720p?

4) Πότε "ενεργοποιείται" ο scaler του προβολέα και πότε όχι? Δηλαδή υπάρχει κάτι που κάνει ο προβολέας και εγώ δεν το χρησιμοποιώ επειδή τα αναλαμβάνει όλα το yamakawa?

5) Το καλώδιο που αγόρασα 10m (OEHLBACH dvi 1000) είναι DVI-D αλλά δεν γνωρίζω αν είναι dual ή single. Πια η ουσιαστική διαφορά?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.... αλλά τώρα που μπήκα στο χορό θέλω και πρέπει να χορέψω όσο καλύτερα μπορώ!!!!

Ευχαριστώ :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi