InFocus IN80 Full HD

Reaction score
48
Πωλειται ο INfocus IN80eu.Σε αριστη κατασταση χρηση στο eco και υπολοιπο λαμπας περιπου 1800 ωρες.Οποιαδηποτε διευκρινιση μπορειτε να μου στειλετε pm.Τραβηξα και καποιες εικονες με την μηχανη μου (δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα μπορειτε να δειτε σε γενικες γραμμες την ποιοτητα του).

Τιμη 500Ευρω (Παρακαλω δεν δεχομαι προσφορες ή ανταλλαγες)

http://imageshack.us/g/1/10296738/ _DSC1379.jpg _DSC1392.jpg _DSC1400.jpg DSC01336.jpg

Reaction score
48
Απάντηση: InFocus IN80 Full HD

Πωλειται αλλος ενας ιδιος με τον παραπανω(τον ειχαμε αγορασει τις ιδιες μερες) με 1200 ωρες και υπολοιπο 1300 χωρις κανενα reset και το δινει 450ευρω.Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα πμ να του δωσω το τηλεφωνο του φιλου που τον δινει ωστε να συνεννοηθει να παει στο χωρο που τον εχει στημενο να του κανει τους ελεγχους που επιθυμει.

Reaction score
48
Απάντηση: InFocus IN80 Full HD

Πωλειται αλλος ενας ιδιος με τον παραπανω(τον ειχαμε αγορασει τις ιδιες μερες) με 1200 ωρες και υπολοιπο 1300 χωρις κανενα reset και το δινει 450ευρω.Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα πμ να του δωσω το τηλεφωνο του φιλου που τον δινει ωστε να συνεννοηθει να παει στο χωρο που τον εχει στημενο να του κανει τους ελεγχους που επιθυμει.
Πωληθη και ο δευτερος του φιλου
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια
Ευχαριστω για την φιλοξενια της στο φορουμ

Καλες προβολες και σε εσενα Σωτηρη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886