Infocus Screenplay 5000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Το νεο...LCD καμαρι της Infocus καθαρα για χρηση home cinema αυτη την φορα.
Αναλυση 1280χ720, φωτεινοτητα 1100, αντιθεση 1200:1.
Εισοδος DVI και επεξεργαστης Faroudja.
Λιγο πιο κατω απο τα 2000€.
Πολυ συντομα κοντα σας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δημητρη, πως μπορω να απαντησω για κατι που δεν εχω δει?

Ασε που δεν γνωριζω ποσο αντικειμενικος θα μπορουσα να ημουν απο την στιγμη που εχω ταχθει ξεκαθαρα υπερ της DLP τεχνολογιας. :lol:

Reaction score
0
Μου κάνει εντύπωση που η Infocus βγάζει ένα μοντέλο τοσο κοντά χρονικά όσο και σε τιμή στον 4805.

Ίσως να μην έχι ξεκάθαρη άποψη στο τι τελικά θα επικρατήσει στην αγορά (DLP ή LCD) και δεν θέλει να χάσει κανένα ...τρένο!

ΥΓ. Παραδόξως το site της Infocus δεν έχει ακόμη πληροφορίες για τον 5000.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δημητρη, η Infocus ειναι τεραστια εταιρια και ειναι καθαρα DLP oriented τουλαχιστον στο παρακλαδι εκεινο που αφορα υλοποιησεις για οικιακο κινηματογραφο.
Εδω και καιρο υπηρχαν φημες πως θα εβγαζε και ενα LCD προβολεα οικιακης χρησης , ακριβως για να κατακτησει και το κομματι εκεινο που ειτε δεν μπορουσαν ειτε δεν ηθελαν να αγορασουν DLP προβολεα.

ΥΓ. Παραδόξως το site της Infocus δεν έχει ακόμη πληροφορίες για τον 5000.
Ειπαμε εδω θα τα μαθαινετε πρωτοι :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελευταια νεα

Ο Infocus 5000 θα κυκλοφορησει,προς το παρον, μονο στην Αμερικη.
Θα συμπεριλαμβανει ομως ρευματοληπτη πολλαπλου voltage για οσους ενδιαφερονται να τον αποκτησουν απο αλλες χωρες.
Α.λ.τ. λιγο κατω απο $2000

Reaction score
0
σορρθ που ανοιξα καινουργιο Θέμα αλλά δεν το ειδα στην πρωτη σελιδα και θεώρησα απιθανο να βρισκεται πιο πισω
Παντως ξερει κανεις αν θα ερθει και ελλαδα εχει το d5 τσιπάκι;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ο μονος προβολεας που μπορω να σου απαντησω με σιγουρια πως θα εχει το D5 τσιπακι ειναι ο Sanyo Z3.

Απο οσα ειδες,εαν διαβασες τα παραπανω, ο 5000 δεν θα ερθει Ελλαδα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.087
Κι εγώ από καιρό το έβλεπα αυτό το μοντέλο και δεν είναι καινούργιο απλώς δεν έκανε "καρριέρα" στην αγορά και τώρα το δίνουν με 999 Ευρώ που είναι καλή τιμή για τέτοια ανάλυση LCD. Το πόσο καλό είναι δεν το ξέρω αλλά σε δοκιμή περιοδικού το είχανε χαρακτηρίσει "η πιο μεγάλη τηλεόραση" εννοώντας ότι δεν τα καταφέρνει τόσο καλά σε ταινίες λόγω φωτεινότητας και κοντράστ αλλά για τηλεόραση ήταν ιδανικός.

mrw

Reaction score
0
http://www.audioholics.com/productreviews/avhardware/InFocusScreenPlay5000Projector4.php

Ο deinterlacer είναι για τα μπάζα, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό αν το χρησιμοποιείς με πηγές 480/720p

Χρειάζεται να κάθεσαι τουλάχιστο 4 μετρα μακρια για να βλέπεις καλή εικόνα, είναι θορυβώδης και θέλει καθαρισμα φίλτρων κάθε 150 ώρες

Πολύ ενδιαφέρον - να δούμε αν θα εμφανιστούν native 720p μοντέλα σε αυτή τη τιμή με αξιοπρεπές deinterlacing

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ