Input Lag σε Samsung 656

Reaction score
0
Μπορει να μου πει καποιος ρε παιδια ποτε Testαρισε Samsung 656 σε gaming και εχει δει οτι εχει input lag γιατι εγω δεν το εχω δει πουθενα, οπως επισης και απο pc,και απο εξωτερικη συσκευη (dvd). Τα εχω τσεκαρει και δεν εχω δει τιποτα αισθητο εκτος αν εχω παρει το μονο κομματι που δουλευε.
Θα ηθελα να μαθω αν καποιος την εχει, και εχει αυτο το προβλημα ή απλος διαβαζει reviews και λεει μια γνωμη.

Thanks για την απαντηση.

Reaction score
164
Μπορει να μου πει καποιος ρε παιδια ποτε Testαρισε Samsung 656 σε gaming και εχει δει οτι εχει input lag γιατι εγω δεν το εχω δει πουθενα, οπως επισης και απο pc,και απο εξωτερικη συσκευη (dvd). Τα εχω τσεκαρει και δεν εχω δει τιποτα αισθητο εκτος αν εχω παρει το μονο κομματι που δουλευε.
Θα ηθελα να μαθω αν καποιος την εχει, και εχει αυτο το προβλημα ή απλος διαβαζει reviews και λεει μια γνωμη.

Thanks για την απαντηση.
Μήπως έχεις ρυθμίσεις για gaming όταν παίζεις; Μήπως δεν το έχεις αντιληφθεί; Μήπως τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι πρόβλημα το input lag;
Το lag δεν είναι θέμα συγκεκριμένου κοματιού. Όλες το έχουν και έχει να κάνει με την ταχύτητα των επεξεργαστών σήματος.
Προσωπικά δεν πήρα Samsung γι' αυτό. Διάβασα και reviews, και ξένα και Ελληνικά fora και το επεσήμαναν πολλοί. Στο εξωτερικό ιδίως, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά, αρκετοί επέστρεψαν τις τηλεοράσεις λόγω συτού του θέματος.

Reaction score
0
Πάντως η υπερβολή στο αγγλικό avforums.com είναι κάτι το απίστευτο, βγάζουν τις τηλεοράσεις σκάρτες για ψύλλου πήδημα. Καλό είναι το ψάχνουμε το θέμα λίγο παραπάνω αλλά να μη μείνουμε και με τη CRT ώς το 2012 :136:

Τέλος πάντων, η συζήτηση για το input lag των Samsung πιο πολύ για τις LED (786, 956 κλπ.) γίνεται παρά για την 656.

Reaction score
84
Εγώ στην 46Α656 που την έχω δύο μήνες περίπου δεν έχω δει inputlag παίζοντας με το ps3.

Reaction score
0
Αυτά που λέτε για τα λαγκ είναι ενθαρρύντικα, γιατί και εγώ σκέφτομαι να πάρω την 656.
Απλά μία διευκρίνηση, η καθυστέρηση στην απόκριση δεν είναι σχετική; Δηλαδή μπορεί η 656 να είναι εντάξει αλλά κάποια άλλη (w4500) να είναι καλύτερη;

Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και για gaming αλλά και για pc input.

Reaction score
0
Θα ήταν χρήσιμο να απαντήσει κάποιος κάτοχος ο οποίος να παίζει παιχνίδια online και ιδίως shooters γιατί εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα περισσότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef