interactive movie posters

Reaction score
227
καλησπέρα στην παρέα , έχοντας φτιάξει το home cinema μου , πάντα το μικρόβιο να βάλουμε extra πινελιές θα μας κυνηγάει!

έτσι και εμένα , κάθε μέρα προσθέσω extra πράγματα , έτσι σκέφτηκα μια τηλεόραση όρθια να παίζει posters από ταινίες και με κάποιον τρόπο όταν παίζει κάποια ταινία ο media player μου (raspberry με xbmc) να δείχνει playing now , το poster τις ταινίας που παίζει καθώς και πληροφορίες τι ώρα είναι , τι ώρα τελειώνει η ταινία κτλ.....

έτσι βρήκα το παρακάτω site , μια εφαρμογή για windows η οποία κάνει όλα τα παραπάνω και όχι μόνο......

http://www.movieposterapp.com/

πιο αναλυτικά , τραβάει αυτόματα posters από καινούργιες ταινίες (με slogan coming soon) , και μπορεί να τραβήξει metadata από το xbmc , έτσι όταν πατήσουμε να δούμε μια ταινία μας δείχνει το poster τις ταινίας , πληροφορίες τι ώρα τελειώνει η ταινία, καθώς και τι format ήχου υποστηρίζει και τι format εικόνας......

επίσης έχει showtime , στο οποίο μπορούμε να βάλουμε πχ πρόγραμμα , τρίτη βράδυ στις 20:00 η X ταινία , στις 22:00 η X ταινία , το Σάββατο η X ταινία κτλ.

το πρόγραμμα είναι free , εγώ ως προγραμματιστής, του πρόσθεσα κάτι extra πράγματα (ειδικά στον σχεδιασμό για να ταιριάζει με τα γούστα του home cinema μου)

η δοκιμές έγιναν σε mini-itx pc , με μια 19' LG , δουλεύει άψογα , απλά η 19' είναι πολύ μικρή για αυτό τώρα ψάχνω να αγοράσω καμιά μεταχειρισμένη 32' ώστε να μπει κορνίζα (θα αφαιρεθεί το frame της TV) , για να μπει σε ένα τοίχο του dedicated δωματίου που έχω για home cinema.

ότι πληροφορίες θέλετε εδώ είμαι , νομίζω είναι μια extra πινελιά που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια καθώς και τους φίλους σας που έρχονται στο σπίτι σας για να δείτε ταινίες!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508