interactive movie posters

Reaction score
227
καλησπέρα στην παρέα , έχοντας φτιάξει το home cinema μου , πάντα το μικρόβιο να βάλουμε extra πινελιές θα μας κυνηγάει!

έτσι και εμένα , κάθε μέρα προσθέσω extra πράγματα , έτσι σκέφτηκα μια τηλεόραση όρθια να παίζει posters από ταινίες και με κάποιον τρόπο όταν παίζει κάποια ταινία ο media player μου (raspberry με xbmc) να δείχνει playing now , το poster τις ταινίας που παίζει καθώς και πληροφορίες τι ώρα είναι , τι ώρα τελειώνει η ταινία κτλ.....

έτσι βρήκα το παρακάτω site , μια εφαρμογή για windows η οποία κάνει όλα τα παραπάνω και όχι μόνο......

http://www.movieposterapp.com/

πιο αναλυτικά , τραβάει αυτόματα posters από καινούργιες ταινίες (με slogan coming soon) , και μπορεί να τραβήξει metadata από το xbmc , έτσι όταν πατήσουμε να δούμε μια ταινία μας δείχνει το poster τις ταινίας , πληροφορίες τι ώρα τελειώνει η ταινία, καθώς και τι format ήχου υποστηρίζει και τι format εικόνας......

επίσης έχει showtime , στο οποίο μπορούμε να βάλουμε πχ πρόγραμμα , τρίτη βράδυ στις 20:00 η X ταινία , στις 22:00 η X ταινία , το Σάββατο η X ταινία κτλ.

το πρόγραμμα είναι free , εγώ ως προγραμματιστής, του πρόσθεσα κάτι extra πράγματα (ειδικά στον σχεδιασμό για να ταιριάζει με τα γούστα του home cinema μου)

η δοκιμές έγιναν σε mini-itx pc , με μια 19' LG , δουλεύει άψογα , απλά η 19' είναι πολύ μικρή για αυτό τώρα ψάχνω να αγοράσω καμιά μεταχειρισμένη 32' ώστε να μπει κορνίζα (θα αφαιρεθεί το frame της TV) , για να μπει σε ένα τοίχο του dedicated δωματίου που έχω για home cinema.

ότι πληροφορίες θέλετε εδώ είμαι , νομίζω είναι μια extra πινελιά που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια καθώς και τους φίλους σας που έρχονται στο σπίτι σας για να δείτε ταινίες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss